boroś Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Noc.Mąż śpi z żoną w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy.- Idź otwórz, zobacz kto to, - mówi żona.No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem:- Dobry wieszor, - bełkocze. - Szy mochby pan mnie popchnąć?- Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy mąż i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło.- No co ty, jak mogłeś? - mówi żona. - A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!?- Ale kochanie, on był pijany!- Nieważne, potrzebuje pomocy.No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dół.Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, węc woła:- Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć ?!!Z ciemności dochodzi glos:- Taaaa...Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy:- Gdzie pan jest?- W ogrodzieeeee, na huśtawceeee !!!! 4 Cytuj boroś LwG!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr Opublikowano 2 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Żona do męża: - Jesteś największym leniem jakiego znam. Pakuj się i wy***rdalaj! - Ty mi spakuj! 5 Cytuj
jabioka Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 - Mówił ci ktoś, że jesteś piękna?- Nie, ty będziesz pierwszy.- Nie będę... 4 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Suchy-wolk Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Stoi dwóch pedałów w kiblu jeden biedny drugi bogaty i ten bogaty miał wielkiego ku**sa. I ten biedny tak patrzy i mówi : - ej wsadziłbyś mi - spoko no wiesz, ale za kase, w końcu tak zarabiam - ale ja mam tylko 10zł - to wsadze Ci troszke - no OK . No i wsadza mu powoli i nagle szedł ktos i trącnął tego bogatego tak że wpakował biednemu całą lufe w odbyt. a ten biedny na to: Ale żeś mnie teraz w długi wpędził 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Bulba Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Da się ??? Da się Reszta na benzynę !!! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Sebol Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Przychodzi Rosjanin do dentysty.Dentysta ogląda i widzi same złote zęby,diamentowe koronki,w końcu nie wytrzymał: -właściwie nie wiem,co mam tu panu zrobić.... -Chciałbym alarm założyć. 2 Cytuj
Scyzer Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 http://www.dailymotion.com/video/x167r7p_aspirateur-en-bouche-vine-video_fun 4 Cytuj
piyok Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 3 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
pafcio Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Siedzi młodzian z kolorowym irokezem na głowie w knajpie i strasznie hałasuje obok siedzi starszy jegomość i badawczo mu się przygląda. Co się patrzysz dziadu nigdy nie zrobiłeś niczego szalonego? Kiedyś bzyknąłem pawia i patrzę czy nie jesteś moim synem 0 Cytuj
Scyzer Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 8 Listopada 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Czym się różni Żyd od harcerza?Harcerz wraca z obozu... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Scyzer Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 9 Listopada 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) zajumane z sadola. EDIT + zasłyszane dlaczego Danuta Stenka? bo sra. Edytowane 10 Listopada 2013 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Bemol Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Po występach w Lidze Europejskiej najlepiej by było aby piłkarze Legii zaczęli budować autostrady > > > > > > > > wtedy na pewno nie byłoby bramek Żona przeciagając sie koło łóżka do męża:- Co ci się we mnie podoba bardziej: moje wspaniałe ciało czy piękna twarz?Mąż skrzywił się i powiedział:- Twoje zaj...ste poczucie humoru 3 Cytuj yamaha-stars.pl
Suchy-wolk Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Wojtas Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 sld.jpg ale ufo 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Suchy-wolk Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Nic mnie już nie zdziwi, reklama dźwignią handlu 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Zyygy Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Nic mnie już nie zdziwi, reklama dźwignią handlu ale szacun dla kierowców tych trucków 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) ale szacun dla kierowców tych trucków a tamm jazda jak jazda Sam zawód kierowcy zawodowego w dzisiejszych czasach jest ciężki. Samochody technologiczne coraz sprawniejsze. Natomiast szefostwo / logistyka w odwrotną stronę. http://youtu.be/zhD2JQ2SL6w Edytowane 16 Listopada 2013 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Suchy-wolk Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
cekal Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 najlepszy jest Macierewicz... 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi