Piotr Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 szkolenie z bhp... wersja niemiecka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) [ Edytowane 3 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Po co Wam jakieś układy stabilizacyjne do kamerki - kurczaka zamontujcie 2 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 zaczerpnięte z mistrzów: http://mistrzowie.org/62307 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Premier Tusk w trakcie objazdu kraju odwiedza przedszkole:- Ile wynosi dzienna stawka żywieniowa? - pyta- 15 zł- Za dużo - proszę obniżyć do 7Następnie odwiedza więzienie:- Ile wynosi dzienna stawka żywieniowa?- 40 zł- Za mało - proszę podwyższyć do 80Minister Rostowski obok nie wytrzymał i potem się go pyta: Słuchaj, jaka w tym logika, że zabierasz dzieciom, a dajesz więźniom?- A ty myślisz, że jak nas stąd zdejmą to do przedszkola poślą ? 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 http://www.leroymerlin.pl/elementy-mebli-i-okucia/plyty-wykonczeniowe-polki/plyty-wiorowe-laminowane/opinie-plyta-wiorowa-laminowana-swiss-krono-group,p7519,l841.html 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Polowanie, myśliwy strzela do niedźwiedzia. Spudłował. Niedźwiedź chwyta go za kołnierz i mówi: - Stary, tu u nas jest taki zwyczaj, że jak nie trafisz to robisz mi loda .... Myśliwy, chcąc nie chcąc, musiał zadowolić niedźwiedzia. Następnym razem przyjeżdża na polowanie żeby się odgryźć na niedźwiedziu, składa się... znowu spudłował. Niedźwiedź chwyta go i mówi: - A, to ty... Zasady już znasz ... to do dzieła... Kolejne polowanie... myśliwy pudłuje po raz trzeci. Niedźwiedź chwyta go i z podejrzliwością mówi: - Słuchaj... ty to chyba nie przyjeżdżasz tu na polowanie, co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Jak by komuś brakowało parę godzin w dobie !!! to wiecie do kogo się zgłosić Edytowane 7 Października 2013 przez zyszk link (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Współczesnym mężczyznom nie jest łatwo...Zamieszczam w tym dziale, chociaż to niekiedy nie jest takie śmieszne... http://foch.pl/foch/1,133963,14725337,Na_odsiecz_chromosomom_Y___wspolczesnym_mezczyznom.html#Cuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Scyzer Opublikowano 8 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Warszawa, przystanek autobusowy pod Domami Centrum. Ochroniarz marketowy Władek wraca do domu, do Kobyłki. Czeka na autobus. Nagle z piskiem opon zatrzymuje się dżip, opuszcza się szyba i za***ista blondynka pyta Władka: - Gdzie jedziesz, miły? - Do Kobyłki. - Siadaj. Podwiozę cię. Władysław wsiada. Jadą. - Słuchaj, muszę tylko zajechać po koleżankę. Minutka. Zajeżdżają pod apartamentowiec na obrzeżach Starego Miasta. Do wozu wsiada za***ista brunetka. W ręku ma butlę szampana, w drugim truskawki. Dojeżdżają do Kobyłki. - Władku, możemy cię odprowadzić? - pytają dziewczęta. Po czym udają się do kawalerki Władka i całą noc piją, palą miękkie narkotyki i uprawiają seks grupowy. Po dwóch miesiącach blondynka spotyka brunetkę. - Słuchaj, Klara, mam już dość tych biznesmenów, modeli, piosenkarzy. Wali mnie to! - Taa... Ewelina, mam to samo! - To może zadzwonimy do Władka z Kobyłki? - Władka z Kobyłki? za***iście! Sądzisz, że nas pamięta? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 nie czaję... 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Bo to jeden z tych mądrzejszych Też nie kumam. Edytowane 9 Października 2013 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Władek z Kobyłki wkłada gdzie popadnie ot nie pamięta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 chyba nikt nie zgadnie sensu w ostatnim zdaniu Bulba i kamaras polubili więc pewnie jako jedyni zrozumieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 może tylko oni znają waldka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Aaaaaaaa, bo waldek z Kobyłki pochodzi, no tak! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) A propos Waldka Edytowane 10 Października 2013 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 W mieszkaniu dzwoni telefon. Słuchawkę podnosi ojciec trzech dorastających córek i słyszy, jak ktoś łagodnym barytonem pyta: - Czy to ty, żabko? - Nie, tu właściciel stawu... 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi