jabioka Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Był sobie facet, którego od jakiegoś czasu strasznie bolała głowa. Na początku wytrzymywał, jechał na tabletkach, ale po jakimś czasie już nie mógł. Poszedł do lekarza. Ten go zbadał, obejrzał i mówi:- No cóż, wiem jak pana wyleczyć, ale będzie to wymagało usunięcia jąder. Ma pan bardzo rzadki przypadek naciskania jąder na podstawę kręgosłupa. Nacisk powoduje ból głowy. Jednym sposobem przyniesienia panu ulgi jest usunięcie jąder. Co pan na to?Facet zbladł i myśli. Jak to będzie bez jąder no i w ogóle... Jednak doszedł do wniosku, że z takim bólem głowy nie da rady żyć i postanowił 'iść pod nóż'.Mija kilka dni po zabiegu, głowa już nie boli.Jednak czuł, że bezpowrotnie stracił coś ważnego... Postanowił sobie to, przynajmniej tymczasowo, zrekompensować nowym ciuchem.Wchodzi do sklepu i mówi:- Chcę nowy garnitur! Sprzedawca zmierzył go wzrokiem i mówi:- Rozmiar 44?- Tak, skąd pan wiedział?- To moja praca...Facet przymierzył, pasuje idealnie!- Może do tego nowa koszula?- Niech będzie.- Rozmiar 37?- Tak, skąd pan wiedział?- To moja praca...Gościu założył koszulę, leży jak ulał.- To może jeszcze nowe buty?- A niech będą nowe buty.- Rozmiar 8,5?- Tak, skąd pan wiedział?- To moja praca...Przymierza buty, są idealnie dopasowane.- No to może nowe slipki?Chwila wahania...- Jasne, przecież przydadzą mi się nowe slipki.- Rozmiar 36?- Ostatnio nosiłem 34...- Nie mógł pan nosić 34. Powodowałyby ucisk jąder na podstawę kręgosłupa i miałby pan cholerny ból głowy... 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 http://youtu.be/_fYtlhQ9vFU 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 jaki jest najlepszy środek na hemoroidy? ,,,,,odp:środek d*py 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 hahahahaha..... dooobre 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Blondynka u doktora: - Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił! - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią.. - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał! - Nie! Posmaruję to miejsce, gdzie panią użądlił! - Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem. - Kretynko! Posmaruję tą część ciała, w którą cię uciął! - To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli! - Który konkretnie? - A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie... 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dlaczego w Polsce jest tak mało łabędzi?............Bo Cyganie szybciej dopływają do chleba... 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 http://demotywatory.pl/4172442/Zawsze-w-najwazniejszym-momencie-sie-chce 1 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Yyy...?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 "Kochanie dolej oleju do samochodu..." 2 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Oczywistym jest, że motocykliści pozdrawiają się mijając poprzez gest podniesienia dłoni.Przeważnie.Znamy jednak przypadki, kiedy 'inni' nie odmachują nam pomimo widocznego gestuz naszej strony.Oto powody, dla których 'inni' mogą nie chcieć nas pozdrowić.1. właściciele Harleya nie machają, bo:- gwarancja wygasa wówczas, gdy pozdrowią użytkownika nieamerykańskiego produktu,- ciężkie skóry z tłustymi bolcami i frędzle uniemożliwiają podniesienie dłoni,- z zasady nie odmachują motocyklistom, którzy spłacili już dawno kredyty naswoje 2oo,- boją się wibracji kierownicy po choćby chwilowym jej puszczeniu,- podmuch powietrza może zdmuchnąć ich tatuaże,- z powodu wibracji ponowne złapanie kiery może zająć wieczność,- właśnie odkryli, że H.onda ma ponad 60% udziałów w H-D,- od czasu przegranej aukcji komorniczej na H-D nienawidzą wszystkich, którzyw ogóle podnoszą rękę,- Rolex może zamoknąć,- ktoś może ukraść odpadającą klamkę,- używa ciągle 10 palców przeliczając stale rosnące wydatki na naprawę H-D,- właśnie polerują pokrywę filtra powietrza.2. właściciele Goldwingów nie machają, bo:- zgodnie z instrukcją mogą puścić kierownicę wówczas, gdy motocykl nieporusza się, kluczyk jest wyjęty ze stacyjki, centralna nóżka opuszczona iwyłączone radio,- mają przycisk na desce rozdzielczej - automatyczne pozdrawianie,- właśnie zasnęli jadąc,- są za starzy i nie mają siły,- właśnie mają telekonferencję z brokerem z City,- mama zabroniła machać do obcych,- są zbyt zajęci przeliczaniem lampek na choince,- właśnie układają płyty CD w schowku,- podniesiona ręka zakłóca fale odbiór fal TV,- odkładają kubek po kawie do zmywarki,- z powodu Alzheimera nie pamiętają, co robić gdy ktoś macha,- po machaniu nie mogą znaleźć kierownicy pośród przycisków, przełączników idźwigni,- ciągle machają, ale nikt nie widzi zza owiewek3. kierowcy superbików nie machają, bo:- sa tak pochyleni za owiewkę, że nie widzą nic poza zegarami,- podniesienie choćby palca zmieni aerodynamikę i obniży prędkość o 3 km/h,- właśnie zmodyfikowane super światła oślepiają ich samych,- właśnie robią wheelie i nie widzą drogi,- właśnie robią stoppie i nie widza drogi,- właśnie znów wyprzedzają,- właśnie osiągają prędkość światła i masa własna wzrasta tak, że nie mogąruszyć choćby palcem,Ogólne rulez pozdrawiania:- nigdy nie pozdrawiasz kierowcy dwóch kółek z silnikiem < 250cc - to nie jestmotocykl,- jeśli przez nieuwagę pozdrowisz kierowcę skutera tracisz twarz i szacunek dosamego siebie,- jeden wyjątek - moto zabytkowe- zawsze pozdrawiasz zabytki z szacunkiem i podziwem bez względu na pojemnośćsilnika i fakt, że objeżdżani są przez bardziej doświadczonych i lepszychtechnicznie riderów.enduro cross nie machają bo-łapy się od błota przykleiły do kiery-handbary uniemożliwiają podniesienie ręki-boi się że błoto spadające z rękawicy pod wpływem wiatru może zabić jadącegoza nim-na goglach ma wodorosty i myśli że wciąż jedzie po bagnie i nie będzie żabpozdrawiał-przypomina sobie jak to pozdrawiając w lesie ziomka na enduro zahaczył o gałąźprzy prędkości 100km/h i został na drzewie D.gif-jak pomacha to ręka mu się oczyści i ziomki nie uwierzą mu że przejechał 20mpod lustrem bagna-jest tak opatulony ochraniaczami że nie może się ruszyć-jest tak spocony po godzinie na torze że jak podniesie rękę to smród z pod pachymoże udusić wszystkich w promieniu 10km-nie macha do innych (czystych i wyglądających jak ludzie a nie jak pies potarzaniu się w gównie )-nie lubi machać bo kojarzy mu się z odpędzaniem much po tym jak ziomek przednim przejechał na swoim drz400 na kostkowej oponie 140 po krowim łajnie- nie podnosi reki , bo jadąc poboczem pokonuje kolejne zwalone drzewo . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/838675927/motor-guad-lub-skuter.html 2 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki94 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Pani właśnie skończyła właśnie egzamin na prawo jazdy i egzaminator mówi do niej: - Bardzo dobrze wynik egzaminu pozytywny tylko prosze mi jeszcze powiedzieć jakie zna Pani pojazdy na to Pani - rower, motorower, motocykl, auto, machalasso - co? jeszcze raz pani powie to ostatnie - machalasso - a skąd zna Pani taki pojazd? - a bo kiedyś jak czytałam dziecku bajke to tam było napisane jedzie kowboj macha lassem dlaczego blondyka je ziemie? - bo grunt to zdrowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Okazja 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Taki trochę czarny humor ode mnie: Przyjeżdżają forumowicze na zlot pod centralem a tam nie ma Suchego 2 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 To jeszcze nic. Przyjeżdżają forumowicze na zlot pod centralem a tam Suchy caly Mokry 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Przyjeżdżają forumowicze na zlot pod centralem a tam nie ma Suchego Bo Suchy ma wakacje? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 miejsce dla teściowej z tyłu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lq-jW1Gy8nQ ja się polałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 takie tam dziś ustrzeliłem, ale o co kaman? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 pogonić babcię po limanowskiego było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi