Zebra Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Na razie wzięli na cel skutery: To najlepsze co widziałam w ostatnim 100 leciu Wzruszające, piękne i takie prawdziwe (mimo, ze nie znam słowa po niemiecku) 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 gość w tle "śpiewa" o skuterze po niemiecku mimo, ze nie znam słowa po niemiecku To nie jest po niemiecku! Prędzej holenderski. Po niemiecku byłoby bardziej trzaskająco i tak jakby cały czas krzyczeli. Zamiast "kute, kute unda bunda coś tam skuter" byłoby "wrr, grrum, khm" jakby 2T się dusiło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To nie jest po niemiecku! Teraz wyszliśmy z Bartem na nie lada poliglotów 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Teraz wyszliśmy z Bartem na nie lada poliglotów Ja oglądałem bez dźwięku i z ruchu warg faktycznie pomyliłem języki, ale Ciebie nic nie usprawiedliwia pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 "kute, kute unda bunda coś tam skuter" tak to właśnie zrozumiałam i brzmiało ewidentnie po niemiecku Ja oglądałem bez dźwięku i z ruchu warg faktycznie pomyliłem języki koncentrowałeś się na "lasce" i jej ponętnych ruchach bioder? 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Rozmawia dwóch znajomych: - Podobno szukasz żony. I to przez biuro matrymonialne. Ile ofert już dostałeś? - Setki - I co piszą? - Weź pan moją... 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 13 powodów przez które student nie zdaje sesji 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Z krzaków wychodzi zgwałcona zakonnica.Otrzepuje zabrudzony habit.... Mruczy pod nosem: -Dzięki Panie Boże!Bez grzechu i do syta! 2 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Siedzi sobie dziewczyna na ławce w parku i przeklina. - O ku*wa jego mać! Idzie chłopak i to słyszy i mówi do niej: - Słuchaj, panna jesteś i nie pasuje, żebyś przeklinała jak szewc. A ona: - Siadaj koło mnie, to ci powiem dlaczego... Chłopak siadł i dziewczyna powiedziała mu do ucha. Chłopak zaczął przeklinać: - Do ch*ja wafla! Niech to ku*as strzeli! Usłyszała to przechodząca obok babcia i mówi do chłopaka, żeby nie przeklinał, bo to nieładne i niekulturalnie. On na to: - Niech babcia usiądzie przy mnie, to powiem babci. Babcia usiadła, chłopak powiedział jej do ucha i babcia zaczęła przeklinać: - O w piz*ę je*ana mać! Usłyszał to dziadek, który przechodził obok. Mówi do babci: - Wstydziłaby się babcia. Taki przykład młodym dawać. A ona na to, aby dziadek usiadł koło niej, to mu powie dlaczego. Dziadek usiadł, a babcia mówi: - Ta ławka jest świeżo malowana... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wchodzi zajączek do lisiej nory. Widzi lisica gotuje obiad a lisa nie ma- Cześć lisica. Lisa nie ma?- Nie ma. W robocie.Zajączek siadł i myśli- Wiesz lisica jest taka sprawa- Jaka?- Dam Ci 100 jak zrobisz mi loda- Co ty zając chyba zgłupiałeś- No co Ci zależy I tak nikt się nie dowieLisica się zamyśliła- Dobrze pod warunkiem że nikt się nie dowie.Zrobiła mu loda. Zajączek dał 100.- Lisica dam Ci kolejne 100 jak się będziesz ze mną kochaćLisica się zgodziła. Przespała się z zajączkiem dostała kolejne 100. Zajączek poszedł do domu. Wieczorem do lisiej nory z pracy wraca lis. Siada, je obiad:- Zając był?- Był - odpowiada lisica- Dwie stówy oddał??! 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=173788019465552 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 nie wiedziałem gdzie wrzucić, więc tutaj - bo ludzie się uśmiechali http://www.joemonster.org/filmy/53846/Zrob_miejsce_motocykliscie co o tym myślicie? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ja moge otwierac kurtke ale chyba nic nie bedzie dzialo ... nie wiem czy moj plecak chciala ale moge zapytac :lol: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Nie ma to jak profesjonalne zakrycie tablicy: 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Aidekk Ty się nie znasz to jest po prosu urządzenie, żeby fotoradar zdjęcia nie zrobił takie zamiast "myk blacha" 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Aidekk Ty się nie znasz to jest po prosu urządzenie, żeby fotoradar zdjęcia nie zrobił takie zamiast "myk blacha" Chyba myk-ciapek Macie coś jeszcze: 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 http://demotywatory.pl/4164592/Bagaz-i-motocykl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 3 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 kurde, jakie życiowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Chyba każdy zna? http://youtu.be/7yAPPbnOP2E 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Radio Wawa, audycja on-air:- Nazywam się Waldek. Chciałem Was prosić, żebyście puścili dla mojej żony którawłaśnie się ze mną rozwiodła jakąś piosenkę na pożegnanie..- Przykro nam z tego powodu, jaka to ma być piosenka ?- Nie za często słucham radia więc nie bardzo się orientuję w dzisiejszychwykonawcach. Dobrze byłoby, żeby w tekście znalazły się słowa w rodzaju "a idźw piz*u głupia s*ko razem ze swoją pierd.lniętą mamusią"- Mamusiu, zobacz! Jak daję pierożek Azorkowi, on podnosi ogonek!- Zostaw jednego dla tatusia! 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Coś na poprawienie humoru dla wszystkich https://www.facebook.com/photo.php?v=410493612402883&set=vb.296960410422871&type=2&theater https://www.facebook.com/photo.php?v=410493612402883&set=vb.296960410422871&type=2&theater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi