Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Irish to Irish

A skąd wiesz kto nadał tytuł? Może ten co zamieszał filmik w necie zatytułował go sobie wedle swojej małej wiedzy tak jak chciał  :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Może być i tak ale skąd wiesz że to nie Irlandia?? ;)

Jak zwał, tak zwał... Tak jak powiedziałem, dla mnie to ciekawsze niż MotoGP ale sam bym nie wziął udziału w takim wyścigu :laugh2:

Może być i tak ale skąd wiesz że to nie Irlandia??

Po zawodnikach, Hutchinson czy Guy Martin, Locked to są właśnie zawodnicy TT a ten wyścig odbywa się na Isle of Man i nigdzie indziej :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Po zawodnikach, Hutchinson czy Guy Martin, Locked to są właśnie zawodnicy TT a ten wyścig odbywa się na Isle of Man i nigdzie indziej :smile:

Ci sami zawodnicy ścigają się też w zawodach North West 200, które są rozgrywane na drogach w północnej Irlandii.

wolę dwieście po mieście

ef7725685ae502deb5c19bb6a8ff443e_origina

co prawda stare i pewnie większość widziała ale to jest mój faworyt

Ja tam wolę oryginał  :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Żydowi zmarła żona. Poszedł do biura ogłoszeń, aby zamieścić nekrolog w gazecie. Pyta ile kosztuje ogłoszenie, dostaje odpowiedź:
- Do pięciu wyrazów jest z darmo, powyżej pięciu trzeba płacić.
Pani pyta, jak ma być tekst.
Żyd odpowiada:
- Zmarła Izydora Goldman.
Pani mówi:
- Ma pan jeszcze dwa wyrazy.
Żyd myśli ciężko i po chwili dodaje:
- Sprzedam opla.

Edytowane przez jabioka (wyświetl historię edycji)

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Edytowane przez tomi66 (wyświetl historię edycji)

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Widać, że ściema. Szybciej wyskoczyłby przez to zamknięte okno niz szukał czym je wybić.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Do lekarza przychodzi młoda mężatka:

- Słucham panią. W czym mogę pomóc?

- Panie doktorze, mam taki problem. Jesteśmy z mężem dwa miesiące po ślubie, a ja mam takie straszne lęki...

- Ale co się stało? Małżonek się nie sprawdza? Wie pani, to kwestia czasu, dotarcia się, dobrania najlepszych pozycji.

- Nie, nie to.

- A co się dzieje? Na czym polega problem?

- Ja, ja... Ja się boję ostatnio nawet po kapcie schylić.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl