Scyzer Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sNG8uoINiKs&feature=share 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 http://youtu.be/ZNM0ENUCO5I 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 rano on i ona w łóżku ,on mówi tak mi się nie chce dziś nic robić ,zostaje w domu,ale jak zadzwoni telefon to ty odbierzesz i powiesz że mnie nie ma. Mija jakiś czas telefon dzwoni ,ona podnosi słuchawkę i mówi: mąż jest w domu. Facet oburzony: Jak mogłaś przecież prosiłem .Ale to nie był telefon do ciebie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 http://www.sadistic.pl/przepraszam-kolego-potrzymasz-moj-motocykl-vt198239.htm a najlepsze na końcu "sory" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Hahaha Roland Połamało mu 2 ręce i urwało ucho ale co tam... sorry 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dwaj studenci mieli poprawkowy egzamin z kombinatoryki. Ponieważ profesor był akurat na urlopie, chłopaki uprosili panienkę z dziekanatu aby zdradziła im miejsce pobytu naukowca i pojechali na Mazury do jego daczy. Profesor trochę się zdenerwował, ale mając dobre serce zgodził się ich przeegzaminować. Egzamin trwał i trwał aż zrobiła się noc i profesor postanowił "dokończyć ich" na drugi dzień. W daczy były trzy pokoje. W jednym położył się profesor z żoną, w drugim ich córka a w trzecim obaj studenci. Po godzinie drugiej jeden ze studentów obudził się i pomyślał "k**wa i tak nas pewnie uwali to przelecę mu za to córkę". Wstał, zagląda do jednego pokoju, spod kołdry wystają dwie pary nóg. "Aha to profesor z żoną" - myśli student. Idzie więc do drugiego i kładzie się tam gdzie jest tylko jedna para nóg. Po godzinie budzi się profesor i myśli "pójdę położę się obok córki bo te studenciki gotowi mi ją jeszcze przelecieć" . Zagląda do jednego pokoju - dwie pary nóg. "Aha to studenci". Idzie do drugiego pokoju i kładzie się do łóżka. Po następnej godzinie wstaje drugi student z zamiarem przelecenia córki profesora i oczywiście trafia do żony profesora. Rano naukowiec budzi się pierwszy, patrzy śpi sam, idzie do drugiego pokoju patrzy - tu student z jego córką, zagląda do trzeciego pokoju - drugi student z jego żoną. Profesor drapie się po głowie i mruczy: - Tyle lat wykładam kombinatorykę, ale takiej ku*ewskiej przekładanki to jeszcze nie widziałem! 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 I jak tu nie chcieć być w szpitalu 3 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) fakt, ostatnio byłem u znajomego w szpitalu, i kurde nie mogłem oderwać oczu od takiej pani anestezjolog (młodziutka skubana )- dałbym się jej uśpić i nawet bym bym uległy Edytowane 17 Maja 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 fakt, ostatnio byłem u znajomego w szpitalu, i kurde nie mogłem oderwać oczu od takiej pani anestezjolog (młodziutka skubana )- dałbym się jej uśpić i nawet bym bym uległy w sensie że liczyłeś na gwałt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 jak zwał, tak zwał mogłaby robić ze mną co chce 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 aaa to dla temu te wypadki !!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 http://www.sadistic.pl/jezuita-fong-i-motocykl-wznioslosci-vt198857.htm 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) ...a może to skuter... Edytowane 21 Maja 2013 przez Suchy-wolk post przeniesiony (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 ciekawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A jaki napęd tam? 1 murzyn mechaniczny? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wygląda na dwóch małych chińczyków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 'Spalenie kapcia' nabiera nowego znaczenia. 2 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Córeczka budzi się o trzeciej w nocy i mówi:- Mamo, opowiedz mi bajkę. - Zaraz wróci tatuś i opowie nam obu... Jasio przychodzi do domu po szkole i skarży się mamie:- Pan policjant, co stoi na rogu, powiedział, że mi nogi z d*py powyrywa! - To jest niemożliwe - mówi mama. Policjanci są po to by cię chronić. Pokaż mi go to wyjaśnimy sprawę. Idą na róg, policjant stoi. Mama pokazuje na Jasia: - Czy to prawda, że groził pan mojem...u synowi, że mu Pan powyrywa nogi z d*py?! - Pani! Zabierz pani stąd tego gnoja, bo mu nogi z d*py powyrywam! Już czwarty dzień z rzędu przyprowadza mi swoją suczkę jamniczkę i chce, żebym ją pokrył, bo marzy o tym, by mieć psa policyjnego!!! 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 http://acidcow.com/video/41323-crazy_biker_extreme_ride.html co wy na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Dobry gosciu........... 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ..a w Irlandii nie potrzebują toru żeby urządzać wyścigi... i można? ..można? http://acidcow.com/video/40977-amazing_irish_motorcycle_racing_2012.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 http://acidcow.com/v...treme_ride.html Mega skill... szkoda, że nie pożyje długo. Niestety przy takiej jeździe nawet w przypadku braku błędów musimy liczyć na błąd któregoś z kierowców puchy. ..a w Irlandii nie potrzebują toru żeby urządzać wyścigi... To akurat nie Irlandia a Isle of Man, a ona nie jest ani brytyjska ani irlandzka. Ma nawet własny parlament i gubernatora 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mega skill... szkoda, że nie pożyje długo. Niestety przy takiej jeździe nawet w przypadku braku błędów musimy liczyć na błąd któregoś z kierowców puchy. To akurat nie Irlandia a Isle of Man, a ona nie jest ani brytyjska ani irlandzka. Ma nawet własny parlament i gubernatora Irish to Irish ...ale przyznać trzeba że to o wiele ciekawsze niż MotoGP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi