Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

rano on i ona w łóżku ,on mówi tak mi się nie chce dziś nic robić ,zostaje w domu,ale jak zadzwoni telefon to ty odbierzesz i powiesz że mnie nie ma. Mija jakiś czas telefon dzwoni ,ona podnosi słuchawkę i mówi: mąż jest w domu. Facet oburzony: Jak mogłaś przecież prosiłem .Ale to nie był telefon do ciebie !!!

Hahaha Roland :biggrin:

Połamało mu 2 ręce i urwało ucho ale co tam... sorry :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Dwaj studenci mieli poprawkowy egzamin z kombinatoryki. Ponieważ profesor był akurat na urlopie, chłopaki uprosili panienkę z dziekanatu aby zdradziła im miejsce pobytu naukowca i pojechali na Mazury do jego daczy. Profesor trochę się zdenerwował, ale mając dobre serce zgodził się ich przeegzaminować. Egzamin trwał i trwał aż zrobiła się noc i profesor postanowił "dokończyć ich" na drugi dzień.

W daczy były trzy pokoje. W jednym położył się profesor z żoną, w drugim ich córka a w trzecim obaj studenci. Po godzinie drugiej jeden ze studentów obudził się i pomyślał "k**wa i tak nas pewnie uwali to przelecę mu za to córkę". Wstał, zagląda do jednego pokoju, spod kołdry wystają dwie pary nóg. "Aha to profesor z żoną" - myśli student. Idzie więc do drugiego i kładzie się tam gdzie jest tylko jedna para nóg.

Po godzinie budzi się profesor i myśli "pójdę położę się obok córki bo te studenciki gotowi mi ją jeszcze przelecieć" . Zagląda do jednego pokoju - dwie pary nóg. "Aha to studenci". Idzie do drugiego pokoju i kładzie się do łóżka. Po następnej godzinie wstaje drugi student z zamiarem przelecenia córki profesora i oczywiście trafia do żony profesora.

Rano naukowiec budzi się pierwszy, patrzy śpi sam, idzie do drugiego pokoju patrzy - tu student z jego córką, zagląda do trzeciego pokoju - drugi student z jego żoną. Profesor drapie się po głowie i mruczy:

- Tyle lat wykładam kombinatorykę, ale takiej ku*ewskiej przekładanki to jeszcze nie widziałem! 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

e9f6bf3f8402201c1e76839844f4a47b.jpg

I jak tu nie chcieć być w szpitalu :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

fakt, ostatnio byłem u znajomego w szpitalu, i kurde nie mogłem oderwać oczu od takiej pani anestezjolog (młodziutka skubana ;))- dałbym się jej uśpić i nawet bym bym uległy :biggrin:

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

fakt, ostatnio byłem u znajomego w szpitalu, i kurde nie mogłem oderwać oczu od takiej pani anestezjolog (młodziutka skubana ;))- dałbym się jej uśpić i nawet bym bym uległy :biggrin:

w sensie że liczyłeś na gwałt :P

:P

jak zwał, tak zwał :biggrin: mogłaby robić ze mną co chce :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

A jaki napęd tam? 1 murzyn mechaniczny? :biggrin:

• Córeczka budzi się o trzeciej w nocy i mówi:

- Mamo, opowiedz mi bajkę.

- Zaraz wróci tatuś i opowie nam obu...

• Jasio przychodzi do domu po szkole i skarży się mamie:

- Pan policjant, co stoi na rogu, powiedział, że mi nogi z d*py powyrywa!

- To jest niemożliwe - mówi mama. Policjanci są po to by cię chronić. Pokaż mi go to wyjaśnimy sprawę.

Idą na róg, policjant stoi. Mama pokazuje na Jasia:

- Czy to prawda, że groził pan mojem...u synowi, że mu Pan powyrywa nogi z d*py?!

- Pani! Zabierz pani stąd tego gnoja, bo mu nogi z d*py powyrywam! Już czwarty dzień z rzędu przyprowadza mi swoją suczkę jamniczkę i chce, żebym ją pokrył, bo marzy o tym, by mieć psa policyjnego!!!

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Mega skill... szkoda, że nie pożyje długo. Niestety przy takiej jeździe nawet w przypadku braku błędów musimy liczyć na błąd któregoś z kierowców puchy.

..a w Irlandii nie potrzebują toru żeby urządzać wyścigi...

To akurat nie Irlandia a Isle of Man, a ona nie jest ani brytyjska ani irlandzka. Ma nawet własny parlament i gubernatora :biggrin:

Mega skill... szkoda, że nie pożyje długo. Niestety przy takiej jeździe nawet w przypadku braku błędów musimy liczyć na błąd któregoś z kierowców puchy.

To akurat nie Irlandia a Isle of Man, a ona nie jest ani brytyjska ani irlandzka. Ma nawet własny parlament i gubernatora :biggrin:

Irish to Irish :whistling:

...ale przyznać trzeba że to o wiele ciekawsze niż MotoGP :smile: