Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Rooland, tutaj się na prawdę nie ma z czego śmiać...

Mnie jak oglądam te obietnice to się płakać chce albo dorwać jaki młotek i iść jebnąć komuś za te obietnice...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Spotyka się dwóch dziadków: - A co to ja pana, panie kolego, tak długo pana nie widziałem? - W więzieniu siedziałem.- W więzieniu?! A za cóż to?! - Pamięta pan, proszę pana, tę moją gosposię? - Otóż mnie ona, proszę pana, o gwałt oskarżyła!- O gwałt? I co, naprawdę ją pan, panie kolego, tego...?- Nieee, ale tak mi to pochlebiło, że się przyznałem. - I ile pan dostał?- Sześć miesięcy. - Tylko sześć miesięcy za gwałt?! - Nieee, proszę pana, za fałszywe zeznania.

Wszystko stracone ... nawet w łóżku ...

- Kiedyś trzymałeś mnie za rękę, kiedy byliśmy młodzi. Mąż bierze ją za rękę, a potem odwraca się i zasypia. Ledwo zasnął, słyszy żonę Miałeś również zwyczaj mnie pocałować.Trochę zirytowany, daje jej buziaka w policzek i odwraca się do snu. Kilka minut później, słyszy: Czasem gryzłeś mnie w szyję.....

Rozdrażniony mąż odrzuca nakrycie i gwałtownie wstaje, zdenerwowany ... Zaskoczona żona się go pyta: Ale gdzie ty idziesz? Mąż odpowiada Po zęby !!!!!!!!! Wysyłam tę wiadomość w dużym formacie, abyście nie szukali okularów... !!!!!!

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Był sobie człowiek, który posiadał swoją własną fabrykę mięsna.

Jednak, że był już w podeszłym wieku, postanowił przekazać interes swojemu jedynemu synowi (jak to zwykle bywa).

Przyprowadza syna do fabryki i mówi:- Synu widzisz tą maszynę? Do niej wkładasz barana i wychodzi parówka, rozumiesz?- Nie - odpowiada syn.Ojciec tłumaczy wiec jeszcze raz:- Maszyna, Baran, parówka - rozumiesz?- Nie - ponownie odpowiada syn.Ojciec nie wytrzymuje, ale tłumaczy jeszcze raz:- Tu masz maszynę w nią wkładasz barana i wychodzi parówka, rozumiesz !?- Nie tato, ale powiedz mi czy jest maszyna, w którą się wkłada parówkę i wychodzi baran?- TAK TWOJA MATKA !

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Wersja Hard

Dzwoni Palikot do Biedronia i pyta :

-Gdzie jesteś ?

-Teraz jestem na Grodzkiej

-Ale jutro będę w Kaliszu...

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."