Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Trochę humoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Motocykl Suzuki, bezwypadkowy, stan igła, serwisowany w ASO, przebieg 20 metrów, firmowa kurtka gratis ... ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Dzwoni telefon. – Pralnia? – Sralnia, k…, nie pralnia. Ministerstwo kultury, kut..ie j…ny!

Opublikowano

Jasiu z tatą stoi w kolejce. - Tato popatrz jaka gruba pani. - Jasiu daj spokój. Nagle wydobywa się dźwięk komórki z kieszeni grubej pani: - Tyyt, tyyt, tyyt... - Tato! Uważaj cofa! :decayed::decayed:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Spotykają się dwa umarlaki. Jeden się chwali:-Stary! Mam motóra to chodź się przejedziemy!-OK spoko - i ten drugi poszedł po tablicę nagrobkową-Po co ci ta tablica?! - pyta się pierwszy-Bez dokumentów chciałeś jechać?!Policja zatrzymuje motocyklistkę, jadącą z nadmierną prędkością.- Płaci pani mandat - pyta się policjant?- A czy nie mogłabym zapłacić w naturze ?- Co to znaczy " w naturze " ?- No , wiecie, musiałabym zdjąć majtki i wam dać...Policjant odwraca się do kolegi i pyta:- Potrzebne ci są majtki ?- Nie !- Mnie tez nie ...Re: Kawały o MotocyklistachMotocyklista jadący ponad 150km/h zobaczył przed sobą małegowróbelka na wysokości twarzy. Nie zdążył go ominąć. Uderzony ptaszek upadł na drogę. Motocyklista zatrzymał się, wrócił po ptaszka i stwierdził że wróbelek jescze żyje...Zabrał go z asfaltu. W domu umieścił go w klatce, dał chleb i wodę w miseczce. Kiedy wróbelek ocknął się, popatrzył na wodę, na suchy chleb, popatrzył przez kraty klatki przed sobą i mówi:O k...a! Zabiłem motocyklistę!

Opublikowano

W przedziale jedzie ksiądz oraz małżeństwo z sześcioletnim Jasiem. Nagle synek krzyczy: - Tato, ale ten pociąg za***rdala! Ojciec spojrzał na księdza poczerwieniał i karci syna: - Kto Cię nauczył tak się ch*jowo wyrażać? Na to matka: - Przepraszam księdza, ale te sk***ysyny nie mają za ch*ja kultury! Ksiądz wstał i wychodząc z przedziału powiedział: - A ja pier**le takie towarzystwo! :biggrin::D

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Pewnej nocy patrol policyjny czatował pod pubem motocyklistów na potencjalnych sprawców jazdy "pod wpływem". Krótko przed zamknięciem policjanci spostrzegli motocyklistę, który wytoczył się z baru, przetoczył się po wszystkich motocyklach próbując dopasować kluczyk do 5 różnych maszyn, zanim znalazł swoją. Przez kilka minut siedział kołysząc się ze spuszczoną głową i zerkając spode łba. Wszyscy już opuścili bar i odjechali. W końcu i on dopasował sobie kask do głowy, telepiąc się okrutnie o lusterka, odpalił motocykl i zaczął powoli jechać. Policjanci tylko na to czekali - zgarnęli chłopa z motocykla i poddali badaniu alkomatem. Po chwili oczekiwania wyświetlił się wynik - 0.0. Zdziwieni policjanci zaczęli dopytywać się jak to możliwe. Motocyklista na to spokojnie: - Dzisiaj ja jestem dyżurnym do odwracania uwagi...

Opublikowano
Dołączona grafika

Opublikowano

Pijany mężczyzna sika na mur domu. W tym momencie wychodzi z klatki starsza pani i patrząc z obrzydzeniem mówi:

- Ależ bydle.

A mężczyzna na to:

- Pani się nie boi, ja go mocno trzymam.

Opublikowano
Dołączona grafika

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

Nakaz szybkiej jazdy i pudło rezonansowe - mistrz! Dołączona grafika

Opublikowano

dowcip z koleżeńskiego forum (wrażliwi niech nie czytają) :ph34r: Chłopak na dyskotece przysiada sie do dziewczyny:- pogadamy?- jasne - mówi dziewczynapo godzinie on sie pyta:- może zatańczymy?- ale ja jestem na wózku- nie szkodzi jakoś to będzieTańczą,wszyscy się im przyglądają,zrobiło im sie głupio i wychodzą przed lokal:na dworze pyta:- mogę cie przerżnąć- jak ty to sobie wyobrażasz?- no powieszę cie na płocie i zerżnę od tyłu- ok-mówi dziewczynapo wszystkim kładzie ją na wózek, odwozi do stolika i mówi cześć,dziewczyna zaczyna płakać...chłopak odwraca sie i pyta:- dlaczego płaczesz?- to był pierwszy raz...- serio twój Pierwszy raz?dziewczyna kończy:- pierwszy raz kiedy kiedy ktoś ściągnął mnie z płotu.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Polak do Chińczyka:

- Ile zrobisz pompek w ciągu jednej minuty?

- 2 do roweru i jedną do piłki. - Odpowiada Chińczyk

Opublikowano

Siedzą sobie w pubie przy piwku motocykliści i ciągle gadają o swoich maszynach jakie osiągi, jak wchodzą w zakręt, co się zepsuło, itd...W końcu jeden nie wytrzymuje i mówi:- Panowie siedzimy tak tu od kilku godzin i w kółko to samo: motocykle i motocykle.. Zmieńmy może wreszcie temat?- OK, to o czym pogadamy?- No jak to? o... d*pachI nastaje milczenie... Wreszcie jeden nie wytrzymuje ciszy :- Już wiem! Mam!- Co?!? - odkrzykują pozostali.- Moja tylna opona jest już do d*py!!!