Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

- Płaci pani mandat! - mówi dwóch milicjantów, zatrzymując samochód, jadący z nadmierną prędkością.

- A czy nie mogłabym zapłacić w naturze?

- Co to znaczy: "w naturze"?

- No, wiecie, musiałabym zdjąć majtki i wam dać...

Milicjant odwraca się do kolegi i pyta:

- Potrzebne ci są majtki?

- Nie!

- Mnie też nie...

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Cyrk w Rosji. W pewnym momencie wchodzi gwiazda cyrku, pokazując sztuczkę z krokodylem: wkłada fujarę razem z jajkami do paszczy krokodyla, po czym krokodyl zaciska szczęki. Kiedy mistrz uderza krokodyla w głowę, ten otwiera paszczę. Tłum szaleje i chce więcej, więc uradowany cyrkowiec spogląda w tłum i pyta:

- Czy jest tutaj ktoś tak odważny aby spróbować tego tricku?

Po ciszy na sali pewna kobieta podnosi rękę i mówi:

- To ja spróbuję, ale niech pan tak mnie mocno w głowę nie wali

Pracownik pyta szefa:

jak Pan to robi, że Pana stać na takie nowe, drogie, w pełni wyposażone auto? Czy zdradzi mi Pan jak to osiągnąć?

Szef odpowiada:

to proste... pracuj ciężko, zostawaj po godzinach, nie korzystaj z urlopów... a może w przyszłym roku będę miał nowszy model :biggrin:

Może nie do końca na temat - ale na takie sprzęty natknąłem się podczas wojaży w okolicach Częstochowy. Ogar odpalał na pych, ale dawał radę utrzymać 3 wioskowych knypków, to drugie natomiast... normalnie patrzyłem i nie wierzyłem, że jeździ :biggrin:

Dołączona grafika

I jeszcze jedno na dobranoc ;)

Dołączona grafika

postanowiłem uczcić swój 666 post na forum.. odrobiną humoru :biggrin:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kMnZCmwarmQ

z pozdrowieniami dla Juliana, Króla Juliana :biggrin:

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska