Zidus Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 nawiązując do przeróbki TT to nie wiem czemu ale koleś z 0:17 mi jakubka przypomina xD 0 Cytuj
emq Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatuś na to: - Nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę. Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać, więc go pyta dlaczego? Synek na to: - Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak mama powiedziała, że już odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo pie**olnięty, żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem i bez rowerka. Neil Armstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi: - To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to? Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi trzech facetów. Rozmawiają i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Ukrainiec, Egipcjanin i Polak. - A wy co tu robicie? - pyta zbity z tropu Armstrong. - No, ja akurat doiłem krowę i jak pieprznęło w Czarnobylu, to aż tu doleciałem - mówi Ukrainiec. - A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło. - No a ty? - pyta Polaka. - K***a, nie wiem. Z wesela wracam. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nowy sposób na ukrywanie fotoradarów: 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
jaquzie Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 o Jezus (i to dosłownie hłehłe ) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Bulba Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Heheheee..... Niezle niezle )) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Polska kolej umiera, oto to co ją zastąpi: http://www.youtube.com./watch?v=6JV2KSo1VMI 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 heee. ciekawe kiedy mu coś w du.. wjedzie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Aidekk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Umiejętność, którą powinna nabyć przed ślubem wasza przyszła żona: Hey, Pass Me A Beer! - YouTube A tutaj mega hardcore dla fanów snookera z piękna asystentką http://www.youtube.com./watch?v=ZEueyR9_w7I&feature=related 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Zidus Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Aidekk: myślę że wbiłbym jej bile 0 Cytuj
scOti Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 A tutaj mega hardcore dla fanów snookera z piękna asystentką Sexy Pool Trick Shots - YouTube Musze przyznać że nudny filmik, koleś przy fajnej pannie na pukał się.. i G z tego ma:P to się inaczej robi hehehe 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Aidekk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Musze przyznać że nudny filmik, koleś przy fajnej pannie na pukał się.. i G z tego ma:P to się inaczej robi heheheScoti, zapewniam Cię że nie da się pukać 24/7 tylko panienek i czasem trzeba puknąć kijem w bilę albo puknąć piwko albo puknąć w TV czy też w moto Wojtek, nie za ostry ten kuń? Uważaj bo Cię kopnie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Lans Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Scoti, zapewniam Cię że nie da się pukać 24/7 tylko panienek i czasem trzeba puknąć kijem w bilę albo puknąć piwko albo puknąć w TV czy też w moto Wojtek, nie za ostry ten kuń? Uważaj bo Cię kopnie Aidekk jak sie chce to wszystko sie da Jak beda fajne panienki A co do kunia, to zrobilem jedna runde i odpuscilem . Za duza moc, niestety jeszcze nie ten poziom. Ciezko z litra przesiasc sie na takiego potwora 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 lansl fajny pomysł na dobrą zabawę ludzie mieli chyba sporo radochy patrząc na wasze przygotowanie do jazdy a BHP to podstawa 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
scOti Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
bercikoski Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 @Aidekk: prędzej dla fanów poola ten filmik, a nie snookera i tak jak napisał scOti - nnnnnnnnnnuda 0 Cytuj You'll never ska alone!
Aidekk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 W moim przypadku się zgadza http://www.chamsko.pl/17862/horoskop 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
pafcio Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 wchodzi facet do monopolu i mówi: nazywam się kowalski i prosze pół litra . Sprzedawczyni podaje napitek i pyta po co mi się pan przedstawił ? Żeby nie było że jestem anonimowym alkocholikiem 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 http://mistrzowie.org/442066/Odbior-osobisty Nic tylko odbierać osobiście 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
filet Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Odbiór osobisty – Mistrzowie.org – Najlepsze komentarze i cięte riposty z polskich forów oraz zaskakujące skriny z innych stron Nic tylko odbierać osobiście Dobre!!!! 0 Cytuj
piyok Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Edytowane 6 Września 2012 przez piyok (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Doroti Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 http://studentpotrafi.pl/10703/Jak-powinno-sie-holowac Czyli zabieramy motocykl na wakacje 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi