Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek.

Tatuś na to:

- Nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę.

Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać, więc go pyta dlaczego?

Synek na to:

- Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak mama powiedziała, że już odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo pie**olnięty, żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem i bez rowerka.

Neil Armstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi:

- To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to?

Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi trzech facetów. Rozmawiają i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Ukrainiec, Egipcjanin i Polak.

- A wy co tu robicie? - pyta zbity z tropu Armstrong.

- No, ja akurat doiłem krowę i jak pieprznęło w Czarnobylu, to aż tu doleciałem - mówi Ukrainiec.

- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.

- No a ty? - pyta Polaka.

- K***a, nie wiem. Z wesela wracam.

Heheheee.....

Niezle niezle :smile:))

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Umiejętność, którą powinna nabyć przed ślubem wasza przyszła żona:

Hey, Pass Me A Beer! - YouTube

A tutaj mega hardcore dla fanów snookera z piękna asystentką :biggrin:

http://www.youtube.com./watch?v=ZEueyR9_w7I&feature=related

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

A tutaj mega hardcore dla fanów snookera z piękna asystentką :biggrin: Sexy Pool Trick Shots - YouTube

Musze przyznać że nudny filmik, koleś przy fajnej pannie na pukał się.. i G z tego ma:P to się inaczej robi hehehe

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Musze przyznać że nudny filmik, koleś przy fajnej pannie na pukał się.. i G z tego ma:P to się inaczej robi hehehe

Scoti, zapewniam Cię że nie da się pukać 24/7 tylko panienek i czasem trzeba puknąć kijem w bilę albo puknąć piwko albo puknąć w TV czy też w moto :biggrin:

Wojtek, nie za ostry ten kuń? Uważaj bo Cię kopnie :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Scoti, zapewniam Cię że nie da się pukać 24/7 tylko panienek i czasem trzeba puknąć kijem w bilę albo puknąć piwko albo puknąć w TV czy też w moto :biggrin:

Wojtek, nie za ostry ten kuń? Uważaj bo Cię kopnie :biggrin:

Aidekk jak sie chce to wszystko sie da :biggrin: Jak beda fajne panienki :biggrin:

A co do kunia, to zrobilem jedna runde i odpuscilem . Za duza moc, niestety jeszcze nie ten poziom. Ciezko z litra przesiasc sie na takiego potwora :biggrin:

lansl fajny pomysł na dobrą zabawę

ludzie mieli chyba sporo radochy patrząc na wasze przygotowanie do jazdy

a BHP to podstawa :decayed:

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

wchodzi facet do monopolu i mówi: nazywam się kowalski i prosze pół litra . Sprzedawczyni podaje napitek i pyta po co mi się pan przedstawił ? Żeby nie było że jestem anonimowym alkocholikiem