Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Trochę humoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Takie coś...

67722346_2423410197719452_33403472403580

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

No i wszystko jasne...można łatwo i przejrzyście wytłumaczyć? Można :P

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Rosji sezon się nigdy nie kończy :)

85d7ebd077d9c860d58e1fa45b19b306.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:D

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

• 3 tygodnie później...
tajnywspółpracownik
Opublikowano

mikołaj.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Resized_1584780432685-1348101560001.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

• 8 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

1569309590_c3b3ig_600.thumb.jpg.136447c41c8dab1b43e46d8cf132b007.jpg

Opublikowano

@Wojtas Dlatego Harley ma problem. W rurkach nie da się wziąć moto między nogi :D 

Opublikowano

To jest zbyt smieszne aż:
https://motovoyager.net/sport/wyscigowe-ducati-gp21-z-motogp-czy-stockowe-v4-s-roznica-czasu-okrazenia-zaskakuje/

Ja wtedy powiedziałem sprawdzam i co wyszło:
MotoGP robi tam ~1:37
https://www.motogp.com/en/Results+Statistics

Wiec bliżej 2sekund to ma do moto3 niż do maszyn GP
Moto3 jezdżą na poziomie ~1:46

Rzetelność?
-Nie słyaszłem :D

motogp.JPG

moto3.JPG

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

@Piuriel Później padają pytania z ust takich tuz jak Bill Gates, "czemu ludzie nie wierzą nauce i faktom?". A no właśnie dlatego. To co dzisiaj płynie z gazet i mediów głównego nurtu ciężko nazwać faktami. Można jedynie to postrzegać jako "zakrzywianie rzeczywistości". Ja nawet nie wiedziałbym gdzie miałbym to info sprawdzić. Trafiło na Ciebie i dzięki temu wiemy, co i jak :) 

Opublikowano

Qrnia, w życiu bym tego nie sprawdził. Czyli kolejny artykuł pisany na zamówienie producenta i liczenie na małą dociekliwość czytelnika. Nooo można jeszcze się bronić tym, że inni zawodnicy są wymieniani w artykule a innych podajesz Ty  :) 

yamaha-stars.pl

Opublikowano

Do "testów" Ducati nie mogli posadzić zawodników Hondy czy Yamahy. Stąd inne nazwiska, ale to ta sama liga MotoGP.

Więc artykuł powinien brzmieć.
Ducati V4S jest 2s szybsze od motocykli klasy Moto3 na torze Jerez i 6s wolniejsze od maszyny MotoGP.
Ale kto by to kupił

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano
20 hours ago, Piuriel said:

Ducati V4S jest 2s szybsze od motocykli klasy Moto3 na torze Jerez i 6s wolniejsze od maszyny MotoGP.

I te napisy na banerach: "Ducati V4S jest aż 2 sekundy szybsze niż najszybsze 125cc" :)

Opublikowano

Moto3 to 300ccm.
Ale taka prawda. Bez znaczenia czy to by była Yamaha , Suzuki czy inny super ścigacz. Już się po prostu nie wiele da urwać o ile cokolwiek.

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka

╭〔︶︵︶〕

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taki żarcik z motocyklistów😀

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Bemol napisał:

mecze.png

Śmiechłem, choć jestem z tych co uważają, że "Jaranie się piłką nożną to ..., a wszystkie kluby piłkarskie to ... i ...!"

Edytowane przez Misiek (wyświetl historię edycji)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

• 3 miesiące temu...
Opublikowano