ErR Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://kwejk.pl/obrazek/1763062 filmik zdobywa popularność w necie więc pewnie ktoś już go widział jak nie to polecam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://kwejk.pl/obrazek/1763062 filmik zdobywa popularność w necie więc pewnie ktoś już go widział jak nie to polecam... Ja pier... jaka porażka 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://kwejk.pl/obrazek/1763062 filmik zdobywa popularność w necie więc pewnie ktoś już go widział jak nie to polecam... Kwiat polskiej młodzieży Przyszłość naszego narodu! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 i da się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Kwiat polskiej młodzieży Przyszłość naszego narodu! Nie ma co się łamać, mnie takie filmy zawsze nastrajają pozytywne, zawsze będę miał pracę i nie muszę się martwić o młodsze pokolenia Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 filmik zdobywa popularność w necie więc pewnie ktoś już go widział jak nie to polecam... Masakra. + Bonus http://youtu.be/pHXCV6KY_H4 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 + Blondynka podchodzi do egzaminu na prawo jazdy. Etap praktyczny. Małe zajście na drodze i egzaminator ją oblewa. Przy okazji pyta: - Czemu nie hamowała pani przed tym pieszym?! - Ja nic nie rozumiem, jak chodziłam na kurs, to przed pieszymi samochód sam hamował. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Żona budzi rano José Mourinho: Wstawaj! Już piąta! - Co??? Znowu Lewandowski??? 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Do knajpy wchodzi facet ze strusiem, zamawia u kelnera setę i zapojkę.- Płaci pan 7 złotych i 30 groszy - mówi kelner.Facet sięga do kieszeni i wyjmuje dokładnie 7,30. Następnego dniasytuacja się powtarza tylko rachunek za zamówione potrawy wynosi 17,60. Gość znowu sięga do kieszeni i daje kelnerowi odliczoną sumę.- Jak pan to robi - pyta kelner - że zawsze wyciąga pan tyle ilewynosi rachunek?- Aj panie - odpowiada gość - złowiłem złotą rybkę i ta przyrzekła mi spełnić dwa życzenia. Poprosiłem, żebym zawsze miał w kieszeni tyle pieniędzy, ile mi potrzeba. No, to teraz, czy kupuję Mercedesa, czy zapałki, zawsze mam odpowiednią ilość szmalu.- Ale super - woła kelner zachwycony - A jakie miał pan drugie życzenie?Facet spogląda smętnie na strusia i mówi:- Chciałem, żeby wszędzie towarzyszyła mi d*pa z długimi nogami. Dzień dobry Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 facet złapał rybkę (złotą oczywiście) ,ta prosi aby ją wypuścić to spełni jedno życzenie ,facet chwilę myśli i mówi że chce pytę do ziemi , i rybka mu urąbała nogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Moja siostra przyszla do mojego pokoju. Popatrzyla na mnie z politowaniem i powiedziala Znowu jestes nacpany!!! Pomyslalem, ze cos w tym jest. Mozliwe ze miala racje. Przeciez jestem jedynakiem. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 http://www.sadistic.pl/adolf-call-me-vt194043.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 http://www.sadistic.pl/adolf-call-me-vt194043.htm padłam 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość theSroka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 http://demotywatory.pl/4114995/Motocykle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 SIEDEM CUDÓW SOCJALIZMU!!! 1. Każdy miał Pracę 2. Mimo, że każdy miał pracę, nikt nic nie robił 3. Mimo, że nikt nic nie robił, plan wykonano w 100% 4. Mimo, że plan wykonano w 100%, nigdzie niczego nie było 5. Mimo, że nigdzie niczego nie było, każdy wszystko jednak miał 6. Mimo, że każdy wszystko miał, wszyscy jednak kradli 7. Mimo, że wszyscy kradli, nigdy nigdzie niczego nie brakowało SIEDEM CUDÓW KAPITALIZMU!!! 1. Nikt nie ma pracy 2. Mimo, że nikt nie ma pracy, wszyscy pracują 3. Mimo, że wszyscy pracują, plan nie jest wykonywany w 100% 4. Mimo, że plan nie jest wykonywany w 100%, wszędzie wszystko jest 5. Mimo, że wszędzie wszystko jest, nie każdy jednak wszystko ma 6. Mimo, że nie każdy wszystko ma, kradną jednak ci, co mają wszystko 7. Mimo, że kradną ci , co wszystko mają, nigdy nikogo nie złapali i wszędzie czegoś brakuje !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotech Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 pewnie było ale mnie się podoba. facet złapał złotą rybkę ta obiecuje spełnić jego życzenie ,ten się żachnął i stwierdził że ma wszystko co mógłby sobie wymyślić ,kochającą żonę , świetnie prosperującą firmę ,piękny dom , niczego nie potrzebuje. Ale rybka nalega ,ten po dłuższym namyśle mówi : chcę żebyśmy razem z żoną mieli orgazm w tym samym momencie , rybka plusnęła ogonkiem i zanim wędkarz dopłynął do brzegu trzy razy szczytował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 2 Maja 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 http://www.liveleak.com/view?i=f1c_1367463339 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Gdzieś na samym końcu drogiZa ostatnim jej wirażemStoi motór zakurzonyZostawiony gdzieś w garażuJego Pan po Nieba drogachJeździ z MotoaniołamiA on stoi tu samotnyI przez wszystkich zapomnianyCzasem przepchną z kąta w kątCzasem w złości kopną nogąSmutny, brudny, odrapanySzrot ostatnią jego drogąDnia pewnego chociaż zimaSłońce doń się uśmiechnęłoBo szedł przyszły motonitaI coś go za serce wzięłoIle chcesz za ten motocykl?Bandit czy ta cbr-ka?Nie, nie - chodzi o ten staryNie podnieca mnie szlifierkaZa tę zardzewiałą kupę?Za kilogram dawaj zetaI niech zniknie mi to z oczuNie wiem co to za podnietaNowy garaż, nowy panParę zeta, dużo chęciGdy na wiosnę wyjechaliWidok co każdego nęciWidok co ucieszy oczyZa czym każdy się obejrzyAreograf, gang silnikaKażdych warty jest pieniędzyZ boku zaś sprzedawca „złomu”Szczena gdzieś na ziemi leżySłucha, oczy wybałuszaTaki zawsze mi się marzyNie dla niego taki sprzęcikNie zasłużył – dupek ślepyCo pod warstwą kurzu - duszyNie zauważył niestetyPójdzie motór między PanyWróci gdzie jest miejsce jegoStanie tam gdzie NostradamusVinci i Jazzy Zombiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - "Ty", czy "Pan"? Autobus jest ekspresowy. Jeśli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji... ... ... ... - Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet? 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 http://www.sadistic.pl/polsko-dokad-zmiarzasz-vt190733.htm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Czasami lepiej nie próbować najbardziej oczywistych rozwiązań. http://www.joemonster.org/filmy/52542/Room_8_krotka_historia_pewnego_pudelka 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi