Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to było ale się uśmiałem :smile:

Syn pyta ojca: - Tato, co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku??? Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go: - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA?? - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!!

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

jedzie arab przez pustynię , obok jego wielbłąda drepcze żona . Po tygodniowej podróży arab pyta żonę "masz flamaster?" Nie - odpowiada kobieta."To marsz po flamaster !!!" rozkazuje arab. Kobieta idzie tydzień , bierze flamaster i przez tydzień wraca.Ledwie żywa dociera do obozu męża i pokazuje mu mazak . Na to on ściąga koszulę odwraca sie do niej tyłem i rozkazuje " maluj szachownicę!!". Kobieta namalowała co kazał a on znów rozkazuje " TERAZ PODRAP MNIE W E-9".

I jak tu patrzeć w lusterka ??!! :whistling:

http://www.wiocha.pl/909074,I-badz-tu-skoncentrowany

post-203-0-64126600-1365788316_thumb.jpg

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Na środku oceanu spotykają się trzy rekiny. Jeden z nich mówi: 
- Psiakrew, zżarłem jednego Francuza. Był tak wyperfumowany, że do tej pory czkam jakąś wodą toaletową. 
Drugi na to: 
- To jeszcze nic. Ja, zjadłem jakiegoś Rosjanina, chyba to był generał, bo do tej pory w brzuchu dzwoni mi jakieś żelastwo. Te jego medale tak brzęczą, że ryby płoszę... 
A trzeci rekin mówi: 
- To jest wszystko nic, koledzy! Ja zżarłem tydzień temu jakiegoś polskiego posła, taki miał pusty łeb, że do tej pory nie mogę się zanurzyć… 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Cieszyn. Podstawówka. Trzecia klasa, lekcja matematyki.- Aniu, co robi twój tata?- Jest nauczycielem w przedszkolu.- A ile zarabia?- 760 zł.- A mama?- Mama jest bibliotekarką i zarabia 640 zł.- To ile wynosi wasz budżet?- 1400 zł miesięcznie.- Bardzo dobrze, piątka. Jasiu, a twój tata?- Mój tata jest celnikiem na przejściu kolejowym i zarabia 900 zł, mama pracuje w izbie celnej na przejściu samochodowym i zarabia 850 zł, nasz budżet wynosi 9000 zł miesięcznie.- Eh, Jasiu, no źle, znów będę ci musiała jedynkę postawić…- Ch... mnie to obchodzi, przynajmniej żyjemy jak ludzie.

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Kolorowa jak Diabli

Smerfetka jest w ciąży. Papa Smerf zawołał wszystkie smerfy i po kolei przepytuje:- Używałeś prezerwatyw?-Tak Papa Smerfie!-A ty używałeś prezerwatyw?-Oczywiście Papa Smerfie!-Ty też używałeś prezerwatyw?-Przysięgam Papa Smerfie!i tak Papa Smerf wypytywał po kolei ,aż z tyłu kolejki:- Nie cierpię prezerwatyw!

Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A.

Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT!

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Pewien student odbywał praktykę w średniej wielkości firmie, pracował w pokoju z kierownikiem i sekretarką. Pewnego dnia kierownik pojechał na szkolenie i praktykant sam ze starszą koleżanką, a że było lato zaproponowała, że wyjdzie na miasto. Gdy wróciła poczęstowała studenta lodami w kubku, które po drodze kupiła. Pod koniec dnia, wychodząc do domu, student rzucił hasłem: "do widzenia i dziękuje za loda" - w tym samym czasie w drzwiach pojawił się kierownik. Mina kierownika bezcenna. Na drugi dzień w szafce praktykanta stało piwo z karteczką "gratuluje - mi zajęło to dłużej"...

Do trenera na siłowni podchodzi młodziak, żel, brandzla na ręku, p*zdowaty tatuaż i mówi:
- Gdzie tu jest maszyna taka co jak poćwiczę to laskę wyrwę?
- Na zewnątrz, nazywa się bankomat.

Rozmawiają dwie sekretarki:
- Mój szef jest blady jak maca.
- Mój jak maca, to jest czerwony.

Kobieta o poranku ziewa. Mężczyzna o poranku ma wzwód.
Przypadek? Nie wydaje mi się.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Ś P I E W N I K P O B O Ż N E G O  K I E R O W C Y

TY DECYDUJESZ CO ŚPIEWAĆ.

80 km/godz - Pobłogosław Jezu drogi

90 km/godz - To szczęśliwy dzień

100 km/godz - Cóż Ci , Jezu, damy

110 km/godz - Ojcze, Ty kochasz mnie

120 km/godz - Liczę na Ciebie, Ojcze,

130 km/godz - Panie, przebacz nam

140 km/godz - Zbliżam się w pokorze

150 km/godz - Być bliżej Ciebie chcę

160 km/godz - Pan Jezus już się zbliża

170 km/godz - U drzwi Twoich, stoję, Panie

180 km/godz - Jezus jest tu

200 km/godz - Witam, Cię Ojcze

220 km/godz - Anielski orszak niech mą duszę przyjmie

Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu.

KOBIECY SŁOWNIK DLA PANÓW

Tak = Nie
Nie = Tak
Być może = Nie
Żałuję = Pożałujesz
Potrzebujemy = Chcę mieć!
Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag co do twojego zachowania
Jakiś ty męski = Lepiej, żebyś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem
Chcę mieć nowe zasłony = ...i dywany, i meble, i tapety...
Ach jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie?
Bądź romantyczny i wyłącz światło = Oczko mi poszło w pończosze
Kochasz mnie? = Zaraz cię poproszę o coś drogiego
Naprawdę mnie kochasz? = To, co zrobiłam, na pewno ci się nie spodoba.
Za minutkę będę gotowa = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i obejrzeć film w TV

I MOJE ULUBIONE :P

Rób, jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłacisz

Wszystko mi jedno = Oczywiście, że mi to przeszkadza, idioto!

Naucz się w końcu rozmawiać = Po prostu zgadzaj się ze mną!

ps. kto mi tu edytuje wpisy bez mojej wiedzy i zgody????? :hammer:

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Ktoś kiedyś stwierdził, że są dwa rodzaje ludzi:

Mężczyźni ( którzy nie rozpoznają kolorów które widzą) i 

Kobiety ( które widzą kolory, które nie istnieją)

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

+

Na plaży nudystów atleta podchodzi do pięknej kobiety.
- I co? Podobają Ci się moje muskuły, nie? Jak bomba!
A ona odpowiada:
- No, muskuły jak bomba, tylko lont mały.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Przychodzi Macierewicz do psychiatry …

A Psychiatra :

- No nareszcie Pan jest …

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."