Bemol Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Trochę woo doo i wiosna przyjdzie 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie wiem czy to było ale się uśmiałem Syn pyta ojca: - Tato, co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku??? Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go: - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA?? - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!! 1 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 http://youtu.be/Cwxs4orxsZw + Siedzę na koniu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Suchy-wolk poprawiony link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 jedzie arab przez pustynię , obok jego wielbłąda drepcze żona . Po tygodniowej podróży arab pyta żonę "masz flamaster?" Nie - odpowiada kobieta."To marsz po flamaster !!!" rozkazuje arab. Kobieta idzie tydzień , bierze flamaster i przez tydzień wraca.Ledwie żywa dociera do obozu męża i pokazuje mu mazak . Na to on ściąga koszulę odwraca sie do niej tyłem i rozkazuje " maluj szachownicę!!". Kobieta namalowała co kazał a on znów rozkazuje " TERAZ PODRAP MNIE W E-9". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 http://www.liveleak.com/view?i=c99_1365469724 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) I jak tu patrzeć w lusterka ??!! http://www.wiocha.pl/909074,I-badz-tu-skoncentrowany Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Na środku oceanu spotykają się trzy rekiny. Jeden z nich mówi: - Psiakrew, zżarłem jednego Francuza. Był tak wyperfumowany, że do tej pory czkam jakąś wodą toaletową. Drugi na to: - To jeszcze nic. Ja, zjadłem jakiegoś Rosjanina, chyba to był generał, bo do tej pory w brzuchu dzwoni mi jakieś żelastwo. Te jego medale tak brzęczą, że ryby płoszę... A trzeci rekin mówi: - To jest wszystko nic, koledzy! Ja zżarłem tydzień temu jakiegoś polskiego posła, taki miał pusty łeb, że do tej pory nie mogę się zanurzyć… 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Dlaczego mag nie boi się bagien?Bo moczary. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Cieszyn. Podstawówka. Trzecia klasa, lekcja matematyki.- Aniu, co robi twój tata?- Jest nauczycielem w przedszkolu.- A ile zarabia?- 760 zł.- A mama?- Mama jest bibliotekarką i zarabia 640 zł.- To ile wynosi wasz budżet?- 1400 zł miesięcznie.- Bardzo dobrze, piątka. Jasiu, a twój tata?- Mój tata jest celnikiem na przejściu kolejowym i zarabia 900 zł, mama pracuje w izbie celnej na przejściu samochodowym i zarabia 850 zł, nasz budżet wynosi 9000 zł miesięcznie.- Eh, Jasiu, no źle, znów będę ci musiała jedynkę postawić…- Ch... mnie to obchodzi, przynajmniej żyjemy jak ludzie. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Smerfetka jest w ciąży. Papa Smerf zawołał wszystkie smerfy i po kolei przepytuje:- Używałeś prezerwatyw?-Tak Papa Smerfie!-A ty używałeś prezerwatyw?-Oczywiście Papa Smerfie!-Ty też używałeś prezerwatyw?-Przysięgam Papa Smerfie!i tak Papa Smerf wypytywał po kolei ,aż z tyłu kolejki:- Nie cierpię prezerwatyw! 1 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dluga zima w garazu ? )) http://izismile.com/2013/04/16/the_battle_of_the_venomous_spiders_3_pics.html 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dluga zima w garazu ? )) http://izismile.com/2013/04/16/the_battle_of_the_venomous_spiders_3_pics.html Ja pier**le 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Uciekałbym szybciej niż r1 potrafi latać;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kiedys widzialem zdiecja gdzie byl rottweiler zostawiony jako alarm na motorze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pewien student odbywał praktykę w średniej wielkości firmie, pracował w pokoju z kierownikiem i sekretarką. Pewnego dnia kierownik pojechał na szkolenie i praktykant sam ze starszą koleżanką, a że było lato zaproponowała, że wyjdzie na miasto. Gdy wróciła poczęstowała studenta lodami w kubku, które po drodze kupiła. Pod koniec dnia, wychodząc do domu, student rzucił hasłem: "do widzenia i dziękuje za loda" - w tym samym czasie w drzwiach pojawił się kierownik. Mina kierownika bezcenna. Na drugi dzień w szafce praktykanta stało piwo z karteczką "gratuluje - mi zajęło to dłużej"... Do trenera na siłowni podchodzi młodziak, żel, brandzla na ręku, p*zdowaty tatuaż i mówi: - Gdzie tu jest maszyna taka co jak poćwiczę to laskę wyrwę? - Na zewnątrz, nazywa się bankomat. Rozmawiają dwie sekretarki: - Mój szef jest blady jak maca. - Mój jak maca, to jest czerwony. Kobieta o poranku ziewa. Mężczyzna o poranku ma wzwód. Przypadek? Nie wydaje mi się. 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ś P I E W N I K P O B O Ż N E G O K I E R O W C Y TY DECYDUJESZ CO ŚPIEWAĆ. 80 km/godz - Pobłogosław Jezu drogi 90 km/godz - To szczęśliwy dzień 100 km/godz - Cóż Ci , Jezu, damy 110 km/godz - Ojcze, Ty kochasz mnie 120 km/godz - Liczę na Ciebie, Ojcze, 130 km/godz - Panie, przebacz nam 140 km/godz - Zbliżam się w pokorze 150 km/godz - Być bliżej Ciebie chcę 160 km/godz - Pan Jezus już się zbliża 170 km/godz - U drzwi Twoich, stoję, Panie 180 km/godz - Jezus jest tu 200 km/godz - Witam, Cię Ojcze 220 km/godz - Anielski orszak niech mą duszę przyjmie Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 do Łodzi przyjechał Król Julian => http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,13775914,Wyginam_smialo_cialo__Do_zoo_w_Lodzi_przyjechal_Krol.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) KOBIECY SŁOWNIK DLA PANÓWTak = NieNie = TakByć może = NieŻałuję = PożałujeszPotrzebujemy = Chcę mieć!Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag co do twojego zachowaniaJakiś ty męski = Lepiej, żebyś się ogolił, umył i popsikał dezodorantemChcę mieć nowe zasłony = ...i dywany, i meble, i tapety...Ach jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie?Bądź romantyczny i wyłącz światło = Oczko mi poszło w pończoszeKochasz mnie? = Zaraz cię poproszę o coś drogiegoNaprawdę mnie kochasz? = To, co zrobiłam, na pewno ci się nie spodoba.Za minutkę będę gotowa = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i obejrzeć film w TVI MOJE ULUBIONE Rób, jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłaciszWszystko mi jedno = Oczywiście, że mi to przeszkadza, idioto! Naucz się w końcu rozmawiać = Po prostu zgadzaj się ze mną! ps. kto mi tu edytuje wpisy bez mojej wiedzy i zgody????? Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ktoś kiedyś stwierdził, że są dwa rodzaje ludzi: Mężczyźni ( którzy nie rozpoznają kolorów które widzą) i Kobiety ( które widzą kolory, które nie istnieją) 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 + Na plaży nudystów atleta podchodzi do pięknej kobiety. - I co? Podobają Ci się moje muskuły, nie? Jak bomba! A ona odpowiada: - No, muskuły jak bomba, tylko lont mały. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Przychodzi Macierewicz do psychiatry … A Psychiatra : - No nareszcie Pan jest … 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi