Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Czym się różni wielbłąd od Polaka?

Wielbłąd może chodzić 2 tygodnie bez picia.

Polak może pić 2 tygodnie bez chodzenia :smile:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

"Mam psa amstafa I właśnie kupowałem worek Pedigree Pal w supermarkecie Czekajac w kolejce do kasy. Kobieta za mna zapytała czy mam psa (sic!). Bez zastanowienia Odpowiedzialem, ze nie i właśnie ponownie rozpoczynam diete Pedigree Pal.Chociaz nie powinienem, bo ostatnio wyladowalem w szpitalu. Ale zdolalem Zgubic ponad 20 kg zanim obudzilem sie na oddziale intensywnej terapii z Rurami w wiekszosci moich otworów i z iglami w obydwu ramionach. Powiedzialem jej, ze jest to w sumie idealna dieta I nalezy mieć zawsze Wyladowane kieszenie brylkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy Poczujesz głód. Jest to żywność zawierajaca wszystkie składniki niezbedne do zycia i mam Zamiar znowu ją zastosować.Musze zaznaczyc, ze teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moja opowiescia, zwłaszcza wysoki facet za ta kobieta. Zszokowana, zapytala, czy dlatego wyladowalem na intensywnej terapii, bo Zatrulem sie pozywieniem dla psów?Powiedzialem jej, ze nie - to dlatego że usiadlem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył...

Państwowy Szpital Kliniczny Nr. 4 w Lublinie. W izolatce rozlega się dzwonek telefonu komórkowego. Mężczyzna podnosi się z łóżka i sięga do szafki.- Czy pan Kowalski ? - rozlega się głos w słuchawce- Tak.- Mówi ordynator oddziału zakaźnego prof. Kwiatkowski. Drogi panie, mam już wyniki pańskich badań. Jest pan chory na błonicę, boreliozę, brucelozę, cholerę, dur brzuszny, dżumę, czerwonkę bakteryjną, gruźlicę,kampylobakteriozę, kiłę, krwotoczne zapalenie jelit, ospę wietrzną, chlamydiozę, krztusiec, promienicę, pryszczycę, nosaciznę, odrę, tularemię, rzeżączkę, wąglik, włośnicę, wszawicę, wściekliznę i AIDS.- O Boże - krzyczy pacjent - ale chyba będziecie mnie leczyć ?- Aaa ? Tak, tak, oczywiście, będziemy. Już nawet wyznaczyliśmy panu specjalną dietę naleśnikową.- A ta dieta mi pomoże ?- Pomoże albo nie. Skąd ku*wa mam wiedzieć ? - odpowiada zły jak diabli profesor - Ale naleśniki to jedyna potrawa, która zmieści się w szparę pod drzwiami.

Edytowane przez Doop (wyświetl historię edycji)

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

Takie tam o biberze :decayed:

http-~~-//youtu.be/BG569wZI1Z4

To chyba nie polatamy na moto :sad2:

http://sjusk.pl/12066-a_co_jesli

Edytowane przez Suchy-wolk
poprawiony link (wyświetl historię edycji)

Myśliwy wybrał się na biegun, aby upolować niedźwiedzia polarnego. Po kilkugodzinnym oczekiwaniu wreszcie pojawia się niedźwiedź. Myśliwy celuje kilka minut po czym strzela i nie trafia. Za chwilę na ramieniu czuje łapę, odwraca się i widzi misia do którego strzelał. Miś mówi:
-Wiesz, my tu mamy takie zasady, że jak ktoś na nas poluje i nie trafia to my go gwałcimy.
Co powiedział to zrobił. Myśliwy się wkurzył, wrócił do domu, codziennie kilka godzin trenuje strzelanie. Minął rok, myśliwy znowu pojechał na biegun, ukrył się i czeka. Po kilku minutach pojawia się ten sam niedźwiedź. Myśliwy celuje, celuje, strzelił - nie trafił. Po chwili czuje łapę na ramieniu, odwraca się a tam stoi niedźwiedź, który mówi:
- Wiesz stary, zasady znasz, co ja ci będę tłumaczył.
Myśliwy się totalnie wk***. Wrócił do domu i cały czas trenował. Minął rok i znowu pojechał na biegun. Zaczaił się i po kilku minutach pojawił się niedźwiedź. Myśliwy celuje pól godziny, strzela i nie trafia. Po chwili czuje łapę na ramieniu, odwraca się a tam stoi niedźwiedź, który mówi:
- Stary, ty tu chyba nie przyjeżdżasz na polowanie...

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ja pier...., ja też nie wierzę że (tu powinno sie pojawić kilka bardzo personalnych obelg ale jest to niezgodne z regulaminem i paroma ustawami).

I weź tu jedź gdzieś z takim, który nie potrafi napisać podstawowych słów bezbłędnie. 

Jak tak samo ogarnia maszynę jak słownik to albo zrobi sobie krzywdę albo komuś innemu.

A później się dziwimy że mają nas za dawców i samobójców.

Może w ramach zakładania konta na forum trzeba robić test na inteligencję i dyktando (dodam że można korzystać ze słownika wbudowanego w przeglądarki).

Jak ktoś nie ogarnia to wysyłamy poradnik jak skutecznie popełnić samobójstwo by swoich genów już nie przekazywał dalej.

PS

Sorry starałem się powstrzymać ale niektóre przypadki to jawna obraza.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Może w ramach zakładania konta na forum trzeba robić test na inteligencję i dyktando (

została by garstka ? :blink:

samo dyktando by zrobiło przesiew ostry ( dodam, że czasem  sama mam jakieś drobne problemy :blush: )

a jeszcze gdyby był test na inteligencje...... uuuu!!! :hihi:

ludziki - nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale to dział humor, więc to poniższe się tutaj jak najbardziej nadaje ;) i jest całkiem zabawne :biggrin:

relax, take it easy, wiosny Wam brakuje ? :P

Kapsel, dnia 29 Marz 2013 - 11:08, napisał: Dołączona grafika

Najlebszego!!!

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Nie może tylko  na pewno :DDDD

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

ludziki - nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale to dział humor, więc to poniższe się tutaj jak najbardziej nadaje ;) i jest całkiem zabawne :biggrin:

I dlatego tu napisałem. Nie zmienia faktu, że problem nie dotyczy jedynie tego wątku :sad2:

została by garstka ? :blink:

Mam nadzieje że nie. Napisanie źle dyktanda trzymając słownik w łapie bez ograniczenia czasowego to już szczyt ......  ;)

Sam orłem z polskiego nie byłem i nie jestem ale staram się zachować minimum poprawności i korzystam ze słownika automatycznego.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!