Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Stare małżeństwo , Ona do niego :idź stary do sklepu masz tu pieniądze i kup chleb i masło , pamiętaj stary sklerotyku chleb i masło , dwie rzeczy .On po godzinie wraca i niesie puszkę farby. Kobita na niego z twarzą :MÓWIŁAM CI SKLEROTYKU DWIE RZECZY. A PĘDZEL GDZIE?

Troche z innej beczki.

Nie ukrywam ze czasem mam ochote "strzelic ze sprzegla"

Myslicie ze ten gadget mi na to pozwoli ? :biggrin:

http://allegro.pl/dzwignia-klamka-sprzegla-suzuki-an-burgman-650-i3029261919.html

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Dziennikarka :

-Co pani myśli o sprzeciwach

dotyczących pani kandydatury na

stanowisko wicemarszałka sejmu ?

Anna Grodzka :

-Koło ch"ja mi to lata !

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami .
Ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało . Nagle poślizgnęła się , zrobiła szpagat i się przyssała . Mąż patrzy ,łapie po pachy , próbuje podnieść... nic!
Dzwoni do majstra. Ten patrzy i mówi:
- Panie trzeba kuć !
- Co Pan, k...a! Gres z Włoch za 4 tyś. euro!
- Hmmm... jest inna metoda,ale może się nie spodobać ...
- Panie wszystko tylko nie gres!
Więc majster zabiera się do roboty . Ślini palce, łapie kobietę za sutki i zaczyna delikatnie kręcić ...
- Co Pan k...a odp.....la? - krzyczy mąż
- Panie... podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z linoleum...

Poziom HARD

http-~~-//youtu.be/qk40NV_WIZ8

http-~~-//youtu.be/pd3_amLsj1w

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby.- Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą.Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi!Obok pojawia się reporter i pyta:- Na co wyda pan te pieniądze?- No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy...Żona kierowcy z przerażeniem:- Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije!W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa:- A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!

Cel bez planu jest tylko życzeniem.

naprawa lodówek warszawa