Podkopnik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Szkoda tego piździka ale widać dzielnie daje radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dziennikarze przyjechali w Tatry do Bacy. Włączyli kamerę i robią reportaż. - Baco, powiedzcie co tam u Was dobrego słychać ? - A Panocku, niedawno owiecka nom sie na hali zgubiła. Ale zesmy jom znalezli. Tak zesmy sie cieszyli ze z tej radosci zesmy jom wydupcyli. - E... A powiedzcie Baco jakąś może inną historię... - A Panocku, niedawno pies nom sie na hali zgubil. A jak zesmy go znalezli to z tej radosci zesmy go wydupcyli. - Oj Baco, Baco. Opowiedzcie moze jednak lepiej jakas bardzo smutna historie! - Jakieś dwa miesiące temu żem się na hali zgubił ===== W barze na dzikim zachodzie przy stoliku siedzi dwoch cowboy'ow. Jeden z nich pokazuje drugiemu trzech innych i mowi: -Widzisz tamtego w kapeluszu? -Ale tam wszyscy maja kapelusze. Na to pierwszy wyciagnal rewolwer i zastrzelil jednego z tamtych. -Widzisz teraz? Jest w kraciastej koszuli. -Ale obaj maja kraciaste koszule! I znow tamten wyciagnal rewolwer i strzelil. -Widzisz teraz? Zostal sam. -No teraz widze. -No wiec sluchaj: nie podoba mi sie jego morda. Chyba go zastrzele. 9 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) "Podryw" na r1000rr - wypożyczonego na dniach otwartych w Liberty - no chyba każdemu zdarzyła się taka sytuacja, a dziewczyna miała ubaw po pachy Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Vercyn (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) No, faktycznie sprzęgło brało bardzo wcześniej. Tez mi raz zgasła... no i trochę faul, że kręciła tylko do 9000... pół frajdy psu w d*pę... Dwóch facetów stoi na ulicy, ubranych w długie, skórzane, czarne płaszcze. Po czym poznać, który jest kierowcą Skody? . . . . Kierowca Skody ma ten płaszcz wkasany w spodnie. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 "Podryw" na r1000rr - wypożyczonego na dniach otwartych w Liberty - no chyba każdemu zdarzyła się taka sytuacja, a dziewczyna miała ubaw po pachy Kuuuurczę, tylko tak to mogę skomentować 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 wypożyczonego na dniach otwartych w Liberty CO to była za moto impreza??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pierwszy dzień w szkole w Birmingham. Nauczycielka zaczyna od sprawdzenia obecności.- Mustafa al Eih Zeri?- Jestem!- Achmed El Kabul?- Tutaj!- Fatima Bin Pardin?- Obecna!- Ali Abdul Olmi?- Jest!- Mohammed Bin Kadir?- Tutaj!- Ali Son al En?W klasie cisza. Nauczycielka pyta ponownie.- Ali Son al En? - Cisza trwa nadal, wszyscy rozglądają się po klasie,nauczycielka powtarza raz jeszcze - Ali Son al En?Wtedy wstaje dziewczynka i mówi:- Przepraszam, proszę Pani, ale to chyba o mnie chodzi.Czyta się "Alison Allen". 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jeśli ktoś nie przegląda jebzdzidy, to obczajcie 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Fejk jak nic, ale oglada sie fajnie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Bardzie mi chodziło o tekst, bo to właśnie dzięki niemu się uśmiałem 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 http://joemonster.org/art/32858/Ten_ktory_wystrzeli_jako_pierwszy_przegrywa._Chinski_teleturniej_bije_rekordy_popularnosci uh może do Polski się przeniesie 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Mamy ,,Celebrity Splash" to przyjmiemy z otwartymi rękoma 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W końcu ktoś wyraźnie pokazał jak TO robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) jak-jezdzic-jako-meski-plecaczek-bitch http://motormania.com.pl/newsy/swiat/jak-jezdzic-jako-meski-plecaczek-bitch/ Edytowane 10 Lipca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 3 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jak w tytule... Żona musi go bardzo kochać http://hardcorowo.pl/47653_Zona_musi_go_bardzo_kochac.html 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jak w tytule... Żona musi go bardzo kochać http://hardcorowo.pl...dzo_kochac.html Przez chwilę myślałem, że to Kosmaty 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) UWAGA NA DOPALACZE Edytowane 20 Lipca 2015 przez Lancet (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Już było,ale z tego można lać non stop 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) MAMA )) Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi