Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Cytuję z Sadistic.pl

"Chciałbym wam przedstawić moją historię z 2002 roku.Rzecz działa się we Wrocławiu. Bardzo chciałem umówić się z jedną laską, którą poznałem na imprezie. Po krótkich zabiegach udało mi się. Super zadowolony, udałem się w majowy czwartek pod pręgierz na spotkanie. Jest widzę ją! Odwalona super, przywitaliśmy się. Widzę, że jest bardzo nakręcona i zadowolona ze spotkania, więc wiele obiecuję sobie po dzisiejszym spotkaniu (co najmniej lizanie- całowanie of course). Najpierw krótki spacer, potem udany koncert W Gumowej Róży.Nastał wieczór lekko podchmieleni idziemy na Ostrów Tumski posiedzieć na ławeczce i popatrzeć na Odrę. Siedzimy sobie, bawię dziewczynę rozmową, słowem wszystko idzie w dobrym kierunku. Nagle poczułem bulgotanie w jelitach, potem coraz gorzej, wreszcie czułem jakby ktoś ciął mi flaki nożem. Odczułem nagłą potrzebę oddania rzadkiego kału. Odskoczyłem dosłownie dwa kroki za ławkę i na widoku zacząłem wypróżnianie, z d*py dodatkowo dobiegał koncert wydobywających się głośno gazów. Smrodu już nie liczę. Ochlapanych gównem spodni też... Zapytałem tylko: -Ewa masz może chusteczki? Dostałem paczkę. k**ewsko zażenowany i wk***iony na własną fizjologię pożegnałem dziewczynę, która stała zaszokowana zaistniałą sytuacją. Ruszyłem w stronę Benedyktyńskiej, do kumpla umyć d*pę, pożyczyć nowe majtki i zmyć żal alkoholem. Tak mi się przypomniało dzisiaj, bo byłem we Wrocku i spotkałem tą dziunię na spotkaniu towarzyskim."

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ale powinna być jeszcze klauzula, że zabroniony jest kontakt z lekarzem.

Cos z innej beczki :smile:

https://www.youtube.com/watch?v=f8DRe_dxcQQ

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Idealnie dobrana osoba do prezentacji rozmiaru kombinezonu na Tablica.pl

http://tablica.pl/oferta/kombinezon-motocyklowy-jednoczesciowy-skora-slidery-garb-CID5-ID3ECMp.html#55fb70ce80

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

- Cześć, jak się miewasz?

- Zmęczony jestem, bardzo zmęczony.

- Co robiłeś?

- Biegałem. Dużo biegałem. Biegałem, biegałem, a potem seks.

- Znaczy, dogonili...

thumb_flm_1400674132__kofi.jpg

Wania złowił złotą rybkę.
- Rybka: puść mnie spełnię twoje życzenie
- Ok
- Willę chcesz?
- Nie
- Mercedesa chcesz?
- Nie
- Medal za męstwo chcesz?
- Tak jasne.
Huknęło, jebnęło i Wania znalazł się prosto na polu bitwy z dwoma granatami w ręku. Patrzy a na niego napierdala 10 czołgów. Wania wkurzony przez zaciśnięte zęby:
- k...a, pośmiertny mi dała!!!

yamaha-stars.pl

Szefów dzielimy na 5 grup:

Szef p*dał mówi: Ja Cię Kowalski wypier*olę

Szef superpedał mówi: Ja Was wszystkich wypier*olę

Szef antypedał mówi: Ja się Kowalski z Tobą pier*olić nie będę

Szef pedał-magik mówi: Ja Cię Kowalski tak wypier*olę, że ty nawet nie zauważysz kiedy! 

Szef pedał-pirotechnik mówi: Ja Cię Kowalski wypier*olę z hukiem! 

Jest jeszcze Szef-McGyver: Ja Was Kowalski wypier*olę w kosmos gołymi rękami

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl