ClearWater Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Świetne Edytowane 14 Października 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 nie łatwiej (i taniej) najeść się grochówki ? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 hahaha i dodatkowe "nitro" jak "dobrze" pójdzie po grochówce 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Edytowane 14 Października 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nie wiem czy się śmiać czy płakać 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 "z silni byłem cienki" - nooo to widać 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 za***isty czasopochłaniacz 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 http://www.cda.pl/video/100782fb/Czy-dziewczyny-leca-na-kase 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Zagrywka genialna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 genialne ! ;D 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Buahaha 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ot taka historyjka 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 http://news.yahoo.com/video/angry-elk-gives-chase-highway-223850391.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) BOSKIE http://www.boska.pl/inspiracje/5041/Mechanicy-niczym-modelki-preza-sie-przy-motorach-oryginalna-i-przesmieszna-sesja-zdjeciowa.html#galleryimage Edytowane 17 Października 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 BOSKIE http://www.boska.pl/inspiracje/5041/Mechanicy-niczym-modelki-preza-sie-przy-motorach-oryginalna-i-przesmieszna-sesja-zdjeciowa.html#galleryimage a miałem jutro odbierać Ducata z salonu po tym co zobaczyłem rezygnuje czuje się zniesmaczony 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Zrobił król lew zebranie na polanie i mówi ładne zwierzęta na prawo , a mądre na lewo. Żaba stoi na środku lew się pyta , a ty żabo co , a żaba na to przecież się nie rozerwę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mówi lustro do lustra: - Sorry...odbiło mi się 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Polak pyta Chińczyka:- ile zrobisz pompek w minutę?- dwie do roweru i jedną do piłki - odpowiada ChińczykW sztabie dowództwa chińskiej armii dowódca wydaje rozkaz:-będziecie się przedostawać na tyły wroga małymi grupkami...tak po 2-3 miliony Edytowane 20 Października 2013 przez Suchy-wolk czcionka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Najlepsze od 50 sekundy sie zaczyna http://www.penera.pl/26848/zimnoch_konkretnie_o_szpilce_i_binkowskim.html Edytowane 21 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Żarcik Prokopa http://www.sadistic.pl/dosc-blyskotkliwa-riposta-prokopa-vt238427.htm + 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Instrukcja obsługi: W jaki sposób blondynka zaczyna pracę z komputerem? Robi dwa szybkie szpagaty, gdyż w instrukcji obsługi napisano, że należy dwa razy kliknąć myszką .. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) ...Siedzi w pubie przy piwku kilku motocyklistów... Ciągle gadają o swoich maszynach... Ile palą, jakie osiągi... Co się zepsuło ... itp...W końcu jeden nie wytrzymał i mówi :- Panowie siedzimy tu kilka godzin i ciągle to samo... motocykle i motocykle , może zmienimy temat ?- O'key , to o czym pogadamy ?- No... O... d*pachI nastało milczenie ...W końcu jeden nie wytrzymał ciszy :- Mam !!!- Co??? - odkrzyknęli chórem pozostali ...- Moja tylna opona jest już do d*py!!! Edytowane 24 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi