Skawa Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 a tu na koncu prawie widać jak wyglada teraz jedna z nich 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 no nieźle sprawdzałeś wytrzymałość bandy? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Fazerro Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Chyba każdy marzy o posiadaniu kilku motocykli moje gratulację ślicznotki Jeszcze tylko brakuje dobrej 636 albo F4 do stuntu w twojej "kolekcji" A na filmie to chyba Cię ścięło o ograniczniki po lewej stronie pobocza nie? Edytowane 5 Lipca 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Turboldz Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Ojć a co się tam stało? 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Skawa Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) bałem sie ze wpi*rdole sie przed kumpla przede mną i lekko ( i tak za mocno ) zahamowałem a banda nie najmocniejsza lepiej stamtąd nie robić fotek jak to robiło dużo osób; chciełem i pokazać niebezpieczeństwo no fakt psa nie ma ale narazie zbieram na koła supermoto Edytowane 7 Lipca 2013 przez Suchy-wolk słowa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Frager Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 EXC 450 najlepsze z całej kolekcji 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Skawa Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 no mi też daje najwięcej frajdy 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Ładny pakiecik pozazdrościć 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi