Macio Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam. Czy ktos moze ma pomysl gdzie moze tkwic problem. Nie mam swiatel mijania ani drogowych. Tylko posiadam pozycyjne swiatla. Sprawdzalem bezpieczniki pod kanapa, kable pod bakiem tez i moze ktos sie wykaze wiedza. Z gory dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 żarówka :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Siema,weź sobie lampkę kontrolną i szukaj od akumulatora po żarówki,Przecież tam nie ma filozofi.Mogę ci napisać że a to żarówka albo kabelek,kostka,przekaźnik(chyba w fazerze ne będzie) lub przełączniki popalone,zgnite,kabelki w nich odpadły.Przyczyn może być "pincet"jesli nie czujesz się na siłach to daj moto na warsztat.Albo rozbieraj i sprawdzaj :) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mam podobna sytuacje w aucie. Mijania nie mam, pozycyjne sa, i drogowe sa... Wtf? ;p ale ja to tam stawiam w bezpiecznik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 według mnie to obstawiał bym dwie przyczyny albo przełącznik lub przekaznik 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja bym jeszcze obstawiał kostki połączeniowe. Może styki wymagają wyczyszczenia. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Zarówki dobre. Kostki połączone, odświeżone. A ja stawiam na przekaźnik. Sie okaże dzieki za rady. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi