Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś niedouczony kolo "3000 tys!!!" tyle to nawet metc 123 nie wytrzyma i to w ciągu 4 lat :smile:
Z tego co kojarzę to nie było w 100% niebieskich więc malowanie raczej nie jest oryginalne podobnie jak ciężarki kierownicy. Lewy dekiel nie wiem czy takie zdjęcie ale wygląda na lekko porysowany i w sumie to więcej ciężko określić. Więc przy oględzinach proponował bym ściągnąć owiewki żeby zobaczyć jak wygląda rama, ogranicznik no i wszelkie inne ceremonie sprawdzania moto.

Opublikowano

Coś mowil ze malowana byla bo podobno chcial ja odswiezyc. Myslisz, ze to moto jest podejrzane?

Opublikowano (edytowane)

Nie mów że dasz za F2 ponad 5 koła,   może chcesz mojego psa? :laugh2: albo pożycz pińcet.Tak na serio to w tej kasie F3 kupisz,i szukając F2 nawet nie pytaj czy malowane bo ciężko żeby sprzęt 20-letni nie był malowany

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

Czyli proponujesz odpuścić? ;-)

Jak zerkalem na tablicy to ceny f2 są różne, droższe też sie zdarzały :-) a ta sie prezentuje całkiem ladnie :-) podpowiedzcie mi co robic bo nie chcę goscia w niepewności trzymać :-)

Opublikowano

poczekaj coś sie trafi godnego uwagi nie ma co sie napalac 

Opublikowano

Jesteś z łodzi to weź mechanika i podleć,kosztuje tyle to nie znaczy że za tyle pójdzie :smile:

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

Aha no okej to w takim razie odpuszczam :-) nie ukrywam, że sie troszkę podjaralem ;-) hehe

Ale to moto stoi pod rawa na działce :-/ z reszta polowalem od poczatku na bandita 600n :-)

Opublikowano

Nie odpuszczaj zanim nie zobaczysz. Za takie pieniądze jak te nie kupisz moto bez przygody i w 100%idealne. Jak Ci się podoba to jedź oglądać, może się okazać że jest w lepszym stanie niż niejedna F3

Opublikowano

Ale i tak w ten weekend nie mam z kim jechać więc jestem zmuszony poczekać cierpliwie do przyszłego tygodnia :-/