Skocz do zawartości

Cbr 600 F2

Kochu

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę tego ogłoszenia bo ja sie kompletnie na tym nie znam :/ Moze ktos z Was zna to moto. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź. Wstępnie juz sie z tym Panem umówiłem, ale chętnie zasięgne porady doświadczonych motocyklistów :smile:

http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-600f2-CID5-ID3bc8f.html#1d0bf29fe0

Jakiś niedouczony kolo "3000 tys!!!" tyle to nawet metc 123 nie wytrzyma i to w ciągu 4 lat :smile:
Z tego co kojarzę to nie było w 100% niebieskich więc malowanie raczej nie jest oryginalne podobnie jak ciężarki kierownicy. Lewy dekiel nie wiem czy takie zdjęcie ale wygląda na lekko porysowany i w sumie to więcej ciężko określić. Więc przy oględzinach proponował bym ściągnąć owiewki żeby zobaczyć jak wygląda rama, ogranicznik no i wszelkie inne ceremonie sprawdzania moto.

Nie mów że dasz za F2 ponad 5 koła,   może chcesz mojego psa? :laugh2: albo pożycz pińcet.Tak na serio to w tej kasie F3 kupisz,i szukając F2 nawet nie pytaj czy malowane bo ciężko żeby sprzęt 20-letni nie był malowany

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

Czyli proponujesz odpuścić? ;-)

Jak zerkalem na tablicy to ceny f2 są różne, droższe też sie zdarzały :-) a ta sie prezentuje całkiem ladnie :-) podpowiedzcie mi co robic bo nie chcę goscia w niepewności trzymać :-)

Aha no okej to w takim razie odpuszczam :-) nie ukrywam, że sie troszkę podjaralem ;-) hehe

Ale to moto stoi pod rawa na działce :-/ z reszta polowalem od poczatku na bandita 600n :-)

Nie odpuszczaj zanim nie zobaczysz. Za takie pieniądze jak te nie kupisz moto bez przygody i w 100%idealne. Jak Ci się podoba to jedź oglądać, może się okazać że jest w lepszym stanie niż niejedna F3