IzaStunt Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Stunt na GS500? Wszyscy chcemy to zobaczyć! Witamy i do zobaczenia na drodze No staram sie:-) Zaczynalam od skutera ,moze szalu nie ma ale liczy sie fun cześć, zapraszamy pod central- dzisiaj SZCZEGÓLNIE A co ciekawego tam jest? 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Hej Iza Drugie urodziny forum gdybyś chciała się wybrać to jedzie koleżanka z Rogóźna i potem będziemy przez Stryków wracać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
IzaStunt Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Dziekuje za mile powitanie. Musze jednak triszke sie rozeznac w zasadach forum i wybaczcie moja nieporadnosc:-) Hej Iza Drugie urodziny forum gdybyś chciała się wybrać to jedzie koleżanka z Rogóźna i potem będziemy przez Stryków wracać Dziekuje za mile powitanie. Musze jednak triszke sie rozeznac w zasadach forum i wybaczcie moja nieporadnosc:-O ktorej godzinie? Bo nie wiem czy zdaze. To ogolna impreza czy z zaproszeniami? 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 impreza ogólna , Ani będzie od siebie wyjeżdżać około 17.30, może trochę wcześniej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Łukasz_Sob Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Siema,po nicku to czy Iza Się uczy czy chce się nauczyć?sama trenujesz? bo do nas kawałek jest.Daro powitaj bo kto wie może pierwsza dziewczyna w stuncie na łódzkie 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Emil89 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Witaj Tu już po ilości stron widać czy to kobieta, czy też nie Zgadza się 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Banita666 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
mariobros Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) Siemanko Edytowane 21 Lipca 2013 przez mariobros (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi