TomaszVV Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Takie coś dzisiaj upolowałem: 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 ale za***isty bajer co prawda te trumny po bokach średnio mi się widzą, ale jak trzeba jechać we 3 osoby, to pewnie da radę 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Fazerro Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Bez boczków pewnie prezentuje się znacznie lepiej ... takli "prawie" quad ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Mur67 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 kanał chcesz mieć cztery kólka kup samochód przynajmniej na łeb nie pada chcesz po terenie - masz quada chcesz moto bierz moto a to? 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 a to? Lanserka po mieście. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
TomaszVV Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 kanał chcesz mieć cztery kólka kup samochód przynajmniej na łeb nie pada chcesz po terenie - masz quada chcesz moto bierz moto a to? A to kupujesz i patrzą na Ciebie krzywo posiadacze wszystkich powyższych. Taki trolling level hard. 0 Cytuj
Okropna Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 tylko jak to nazwać ???? wie ktoś jak to się zwie ?? 0 Cytuj
Massi Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 a może właściciel nie ma nogi albo innego organu kocha motocykle a nie da rady śmigać na 2oo ? 0 Cytuj
Gleba Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Jaki dziwny pojazd! W upalne dni po mieście (o ile właściciel nie ma2oo) idealny!Tylko jak kogoś stać na taką zabaweczke to i stać go na 2oo Sporo podobnych wynalazków widziałam jak ze 3lata temu byłam w Niemczech. 0 Cytuj
gonia Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 No kolego masz wyobraźnie!Aż się boję zapytać jaki organ po nodze miałeś na myśli-mózg? Nie wiem czy go nie obraziłeś 0 Cytuj
TomaszVV Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 tylko jak to nazwać ???? wie ktoś jak to się zwie ?? wie ktoś. http://www.gg-technik.ch/eng/quad/models/gg-quad/the-view-3-/index.html a może właściciel nie ma nogi albo innego organu kocha motocykle a nie da rady śmigać na 2oo ? Model dla niepełnosprawnych jest jedną z opcji, ale sam produkt nie jest z definicji ultra szybkim wózkiem inwalidzkim. 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 jak ma sporo mocy to może sprawiać frajde 0 Cytuj
Gucio1989 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 NAwet nie wiem czy nie był na urodzinach forum na jednym filmiku ten smignął 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Był pod centralem i jechał do Kruszowa. Ciekawie się prezentuje ta hybryda. 0 Cytuj You'll never ska alone!
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Był,widziałam go,na filmikach też można to cudo dorwać.Super sprawa,fajnie że się nam ukazał 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi