TomaszVV Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Takie coś dzisiaj upolowałem: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ale za***isty bajer co prawda te trumny po bokach średnio mi się widzą, ale jak trzeba jechać we 3 osoby, to pewnie da radę 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Bez boczków pewnie prezentuje się znacznie lepiej ... takli "prawie" quad ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 kanał chcesz mieć cztery kólka kup samochód przynajmniej na łeb nie pada chcesz po terenie - masz quada chcesz moto bierz moto a to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 a to? Lanserka po mieście. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 kanał chcesz mieć cztery kólka kup samochód przynajmniej na łeb nie pada chcesz po terenie - masz quada chcesz moto bierz moto a to? A to kupujesz i patrzą na Ciebie krzywo posiadacze wszystkich powyższych. Taki trolling level hard. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 tylko jak to nazwać ???? wie ktoś jak to się zwie ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 a może właściciel nie ma nogi albo innego organu kocha motocykle a nie da rady śmigać na 2oo ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Jaki dziwny pojazd! W upalne dni po mieście (o ile właściciel nie ma2oo) idealny!Tylko jak kogoś stać na taką zabaweczke to i stać go na 2oo Sporo podobnych wynalazków widziałam jak ze 3lata temu byłam w Niemczech. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No kolego masz wyobraźnie!Aż się boję zapytać jaki organ po nodze miałeś na myśli-mózg? Nie wiem czy go nie obraziłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 gonia to śliski temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 tylko jak to nazwać ???? wie ktoś jak to się zwie ?? wie ktoś. http://www.gg-technik.ch/eng/quad/models/gg-quad/the-view-3-/index.html a może właściciel nie ma nogi albo innego organu kocha motocykle a nie da rady śmigać na 2oo ? Model dla niepełnosprawnych jest jedną z opcji, ale sam produkt nie jest z definicji ultra szybkim wózkiem inwalidzkim. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jak ma sporo mocy to może sprawiać frajde 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 NAwet nie wiem czy nie był na urodzinach forum na jednym filmiku ten smignął 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Był pod centralem i jechał do Kruszowa. Ciekawie się prezentuje ta hybryda. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Był,widziałam go,na filmikach też można to cudo dorwać.Super sprawa,fajnie że się nam ukazał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi