Skocz do zawartości

Mikołajki

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda. Chyba ten kto wiedział, że nie pojedzie nie wpisywał się na listę. Panowie zdjęcia mówią wszystko :smile: świetna sprawa i te dzieciaki na zdjęciach:)))) Jakubko szacun za tą choinkę Bomba. Wytrzymała całą jazde?

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Szkoda. Chyba ten kto wiedział, że nie pojedzie nie wpisywał się na listę. Panowie zdjęcia mówią wszystko :smile: świetna sprawa i te dzieciaki na zdjęciach:)))) Jakubko szacun za tą choinkę Bomba. Wytrzymała całą jazde?

hehe dzięki Przemek :smile: Choina dała radę nawet jedna bombka nie spadła :smile:

007.gif

Przejeżdżać na czerwonym jako zamykający grupę z radiowozem na sygnale na plecach - dziwne uczucie XDNa dzień dziecka musimy to lepiej zorganizować. Uprzedzić domy dziecka, dowiedzieć sie ilu mają wychowanków, co byłoby dla nich najlepszym prezentem, podzielić się na grupy kilkuosobowe i spędzić z nimi więcej niż 5 minut. Można nawet pozyskać sponsorów na jakieś lepsze fanty, mamy pół roku :biggrin:

JAKUBKO, to jest zasadniczy problem właśnie. Ilość podgrup które dzisiaj przyjechały i brak jednego ogólnego miejsca w którym zapadają pewne ustalenia sprawia duże problemy organizacyjne w przygotowaniu akcji np na miarę Motoserca. Jest czas, można myśleć jak to zorganizować, pogadać z KnightRiderami, Bersekersami, oni mają doświadczenie w tego typu akcjach. Po dzisiejszej akcji jest mi tak po ludzku głupio, że więcej czasu spędziliśmy cieciując pod marketami w pabianicach, kanzasie i zgierzu niż z dzieciakami. Na placu Wolności organizator (jeśli w ogóle jakiś był) powinien nas podzielićna grupy do 10 maszyn, dać każdemu jeden adres i wio, a za np 2h wyznaczyć spotkanie w manufakturze (jesli już lans jest nieodłącznym i kluczowym elementem tego typu wydarzeń). (Co ciekawe, nasza grupa nie jest jedyną która zauważała ten problem, większość była niezadowolona z takiego obrotu spraw, więc duch w narodzie nie ginie).

Konkretna organizacja z tego co słyszałem była w innych miastach bo i tam też był organizator.My pozostaliśmy sami sobie czyli małe samozwańcze grupki.Miasto nie życzy sobie takiego zamieszania bo wolą mieć spokojną głowe,dlatego jest tak jak jest. Ale myśle że należy się cieszyć z dzisiejszego dnia tak czy inaczej i myśleć pozytywnie :smile:

007.gif

organizatorem może być każda grupa motocyklowa - trzeba się zgadać albo z klubem albo samemu się zorganizować i zaplanować - duzo logistyki oczywiści i załatwiania i wiadomo że im więcej zaangażowanych będzie to i impreza z większym rozmachem może być

Dzięki za świetną imprezę. Moim zdaniem nie było źle :smile: Przyjechało więcej ludzi niż zakładałem, z brakiem organizatora przyzwoicie sobie poradziliśmy, udało się odwiedzić 3 domy dziecka, a nie tak jak zakładano jeden, policja o dziwo nie zrobiła problemu tak jak 2 lata temu, a nawet nas wsparła za co mają u mnie szacun, wszyscy mam nadzieję fajnie się bawili. Dobrze wiedzieć, że jednak są w tym mieście ludzie, którym chce się podejmować działania żeby coś zorganizować.No i miło było poznać kilkoro z Was :smile:

gdzie bedzie filmik kolegi na czerwonej cbr z kemerką na kasku?

Kolega jest z Klubu Motocyklistów Politechniki Łódzkiej, jak ogarnie materiał to podrzucę link :smile:

widzę, że akcja całkiem udana (; (na zdjęciach tak przynajmniej wygląda) mam nadzieję, że za rok uda mi się dołączyć już na własnym moto i będzie więcej Motomikołajów ;)

Przykro mi ze nie moglem uczestniczyc ale bak i owiewki u lakiernika a sam jeszcze nie doszedlem do siebie po tym cholernym wypadku. Mam nadzieje ze za rok do was dolacze :smile:

ja widziałem jakąś listę i tam chyba byłeś więc nie pisałem :/.... szkoda, że nie wpadłeś. Czasami popadało ale warto było bo teraz wiadomo jakich błędów w przyszłym roku nie popełnimy :biggrin:. Trochę przekoloryzowali to na tym portalu mmlodz. Ja tam dzisiaj byłem i podpisuję się pod słowami Kopera, że niepotrzebnie lataliśmy po Kanzasach itp itd. Miała być to akcja dla dzieciaków, a wyszło wydaje mi się trochę inaczej. Ale to nauka na przyszłość. .... i ta eskorta policji :biggrin: która również blokowała samochody. Akcja fajna, ale na przyszły rok trzeba powołać grupkę chętnych do zorganizowania tego wydarzenia bo bez organizacji jest kiepsko. Ale i tak uważam, że dzień był jak najbardziej POZYTYWNY!!!!u nas była ta końcówka cyferki (68) z Gdańska :biggrin:http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,10752506,Mikolaje_na_motocyklach__Znow_rekord__zdjecia_i_wideo_.html

Kurcze ale szkoda ze mnie nie bylo ale nietety musialam byc w szkole inaczej nie zalicze roku :smile: nastepny rok obowiazkowo :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

następny rok chyba w tej samej klasie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

jak zwykle częśc się wykruszyła

ale za rok ...

też się wykręcą albo zapiją i http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif

007.gif

hah oby nie w tej samej klasie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif na nastepny rok bd ...jak dozyje z wami :biggrin: p.s. zdjecia super :riding:

Na pewno wstawia :smile: cierpilwie trzeba poczekac :P