Patrycja Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mały update listy. Mnie prawdopodobnie nie będzie. Zdaje się, że przesadziłam z lataniem, dzisiejsze 5 godzinne jeżdżenie, to chyba był gwóźdź do trumny (ale nie żałuję) i temperatura zaczyna mi się nieśmiało wbijać pow. 37 stopni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 lista nie moze malec tylko rosnac musisz 2 osoby za siebie wyslac 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 gdzie ciuszki kupic? w tesco calodobowym niestety juz nic nie ma ;( 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiru Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 lista nie moze malec tylko rosnac musisz 2 osoby za siebie wyslac 2 osoby - robi się Będziemy we dwóch z kumplem na Afrykach 1. Koper 2. Preker84 3. Jakubko 4. BykuOCW 5. Gmdkwika 6. Artur 7. Czarna (30%) 8. Jaquz 9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu 10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu 11. Patrycja ( zależy od pogody, jak będzie deszcz, śnieg albo wiatr to nie pojadę) 12. Marecki-zależnie od pogody 13. Przemek (Juz nawet kupiłem cuksy dla dzieciakow ) 14. haser - dojade do was juz na placu wolnosci o 12 bo od razu po zajeciach jade;) 15. Marta -jeśli sucho będzie 16. Olo (jeśli się wyrobię, bo muszę jeszcze na giełdę wcześniej pojechać) 17. Cwiru 18. Panzer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 marta szukaj w marketach na szybko będzie ciężko ale końdziu wczoraj szukał i chyba znalazł więc zadzwoń zapytaj i na motosanie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 daj tel do kondzia na priv:) 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Będzie dobrze przeciera się 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 stroje były jeszcze w castoramie na włókniarzy przy wróblewskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ok wyruszam na Drewnowską i oczekuje Was 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a ja dopiero wstalem:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja też Ale nawet jakbym wcześniej wstała, pomijając stan podgorączkowy, to pogoda nie dla mnie Już widzę jakby mnie wiatr rzucał od krawężnika do krawężnika 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 dobrze ze nie pojechałem a miałem początkowo taki plan.Bo sprzedający od którego kupiłem motocykl zapomniał dodać że ma rozwaloną skrzynię biegów,a pomyśleć ze za motocykliste się podawał :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Śledzę temat od samego początku i b. żałuję że nie mogłem pojechać. Niestety ten weekend spędzam w pracy i nie mogłem się nawet zamienić. Zza biurka widzę deszcz ale jak pomyślę o uśmiechniętych dzieciakach to taka pogoda by mi nie przeszkadzała. Nie raz deszcz złapał po drodze czekamy na relację 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Widziałem kolumnę jak jechaliście do Pabianic od strony portu łódź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kto był niech wrzuci jakieś fotki dla tych co musieli np.siedzieć w robocie 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Albo dla tych co nie mają kół i skrzydeł ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 albo dla tych co pobalowali:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kto był niech wrzuci jakieś fotki dla tych co musieli np.siedzieć w robocie no właśnie.. dla tych, co musieli siedzieć w robocie...bo sobie jakiś prezesik wymyślił liczenie/porządki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zapodajcie jakieś fotki jak będziecie mieli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 frekwencja wyszła FATALNIE jak na takie forum gdzie jest tylu 'motocyklistów' zarejestrowanych. Wychodzi na to że ludzie z ŁFM wolą przy kompie zerkać na moto na youtube niż zorganizować się. Dla tych którzy byli oraz dla tych którym faktycznie coś wypadło dzięki za fajną akcję (którą za rok trzeba zorganizować jak należy ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No forumowicze się ewidentnie nie popisali, oczywiście nie można miec pretensji do tych, którzy z różnych powodów nie mogli. Co do organizacji to wydaje mi się, że dzień dziecka może by dla nas kolejnym sprawdzianem, bo organizacja leżała i tu już nie można miec pretensji do forum.Ogólnie bardzo fajna akcja, pogoda prawie nie przeszkadzała, szkoda tylko że więcej czasu spędziliśmy na jeździe niż z dzieciakami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Koper, Lucas ślicznie dziękuję za pomoc :)Jakkolwiek miałam ubaw z dzisiejszego dnia ) 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tutaj mój kumpel trochę fotek wrzucił http://kasiajarek.webd.pl/index.php?view=category&catid=63&option=com_joomgallery&Itemid=2 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 kilka fotek http://imageshack.us/g/38/dsc00171tk.jpg/ 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 http://www.mmlodz.pl/395684/2011/12/4/motomikolaje--w-lodzi-czyli-parada-swietych-mikolajow-na-motocyklach-zdjeciawideo?category=video 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi