Skocz do zawartości

Mikołajki

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

Mały update listy. Mnie prawdopodobnie nie będzie. Zdaje się, że przesadziłam z lataniem, dzisiejsze 5 godzinne jeżdżenie, to chyba był gwóźdź do trumny (ale nie żałuję) ;) i temperatura zaczyna mi się nieśmiało wbijać pow. 37 stopni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

lista nie moze malec tylko rosnac musisz 2 osoby za siebie wyslac :decayed:

2 osoby - robi się :smile: Będziemy we dwóch z kumplem na Afrykach :smile:

1. Koper

2. Preker84

3. Jakubko

4. BykuOCW

5. Gmdkwika

6. Artur

7. Czarna (30%)

8. Jaquz

9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu

10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu

11. Patrycja ( zależy od pogody, jak będzie deszcz, śnieg albo wiatr to nie pojadę)

12. Marecki-zależnie od pogody

13. Przemek (Juz nawet kupiłem cuksy dla dzieciakow :smile: )

14. haser - dojade do was juz na placu wolnosci o 12 bo od razu po zajeciach jade;)

15. Marta -jeśli sucho będzie

16. Olo (jeśli się wyrobię, bo muszę jeszcze na giełdę wcześniej pojechać)

17. Cwiru

18. Panzer

Ja też :biggrin: Ale nawet jakbym wcześniej wstała, pomijając stan podgorączkowy, to pogoda nie dla mnie Już widzę jakby mnie wiatr rzucał od krawężnika do krawężnika ;)

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

dobrze ze nie pojechałem a miałem początkowo taki plan.Bo sprzedający od którego kupiłem motocykl zapomniał dodać że ma rozwaloną skrzynię biegów,a pomyśleć ze za motocykliste się podawał :/

Śledzę temat od samego początku i b. żałuję że nie mogłem pojechać. Niestety ten weekend spędzam w pracy i nie mogłem się nawet zamienić. Zza biurka widzę deszcz ale jak pomyślę o uśmiechniętych dzieciakach to taka pogoda by mi nie przeszkadzała. Nie raz deszcz złapał po drodze :smile: czekamy na relację :smile:

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Kto był niech wrzuci jakieś fotki dla tych co musieli np.siedzieć w robocie :sad2:

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Kto był niech wrzuci jakieś fotki dla tych co musieli np.siedzieć w robocie :sad2:

no właśnie.. dla tych, co musieli siedzieć w robocie...bo sobie jakiś prezesik wymyślił liczenie/porządki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

frekwencja wyszła FATALNIE jak na takie forum gdzie jest tylu 'motocyklistów' zarejestrowanych. Wychodzi na to że ludzie z ŁFM wolą przy kompie zerkać na moto na youtube niż zorganizować się. Dla tych którzy byli oraz dla tych którym faktycznie coś wypadło dzięki za fajną akcję (którą za rok trzeba zorganizować jak należy :smile:)

No forumowicze się ewidentnie nie popisali, oczywiście nie można miec pretensji do tych, którzy z różnych powodów nie mogli. Co do organizacji to wydaje mi się, że dzień dziecka może by dla nas kolejnym sprawdzianem, bo organizacja leżała i tu już nie można miec pretensji do forum.Ogólnie bardzo fajna akcja, pogoda prawie nie przeszkadzała, szkoda tylko że więcej czasu spędziliśmy na jeździe niż z dzieciakami.

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL