Koper Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No to jestem spokojny :DTeraz zadanie drugie: wywrzeć presję społeczną na jak największej grupie forumowiczów, żeby włączyli się w akcję :DMożna stosować prośby, groźby, podstęp, manipulację, prowokację, a także zmówić koronkę w tej intencji :DOd każdego włączonego w akcję osoba która go w nią wciągnęła może bezkarnie zajumać cuksa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A ja jeszcze dodam że fajnie by było gdyby zebrała się jak najbardziej liczna grupa ale jeśli ktoś z różnych przyczyn nie da rady podjechać motorem a wyraża chęć przekazania cukierków,słodyczy to również zapraszam przed akcją na Drewnowską przekażemy cuksy Będę czekał na was od 11;30 :)ps.przed 12 ma do mnie podjechać fotograf z jakieś gazety bo usłyszał o całej akcji i może z nami pojedzie kawałek porobi foty do katalogu 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCWKuba, czyli jak, spotykamy się u Ciebie i razem ciśniemy na plac wolności? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Tak dokładnie Byku 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Józefiak Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika6. Artur 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Kurcze ja bardzo chetnie ale koncze zajecia o 15 a nie moge znowu nie pojsc moze cos uda mi sie wykombinowac i na chwilke moze chociaz sie zjawie ..... :)1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika6. Artur7.Czarna (30%) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja odpadam mam studia i musze na nich byc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dajcie znać kto planuje się zjawić 1.Koper 2.Preker84 3.Jakubkojak pisałem, jak nie będzie śniegu i lodu..więc:1.Koper2.Preker843.Jakubko4. Jaquz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika6. Artur7. Czarna (30%)8. Jaquz9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiru Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Cześć. Czy są tu ochotnicy, którzy wolą wziąć udział tylko w części tej parady, a resztę czasu spożytkować bardziej konstruktywnie odwiedzając kilka domów dziecka? Jest pomysł, żeby pojechać do domów dziecka z cukierkami i rzeczami dla dzieci typu kredki, flamastry, plastelina, zabawki...każdy mógłby wziąć coś od siebie. Wydaje mi się, że radość jaką nam przyniesie odwiedzenie i obdarowanie dzieciaków będzie nieporównywalnie większa niż jeżdżenie przez 3 godziny w paradzie wokół Łodzi. Z paradą moglibyśmy wystartować lub zjechać z nią do Manu, a w międzyczasie oblecieć kilka domów dziecka, jest ich w Łodzi kilkanaście... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zależy nam przede wszystkim na odwiedzinach w placówkach. Niestety nie jesteśmy w stanie przewidzieć pogody a co za tym idzie nie wiadomo jaka zbierze się nasza grupa.Jeśli masz jakieś propozycje to pisz śmiało 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zg1200 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika6. Artur7. Czarna (30%)8. Jaquz9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu :)a poza tym proponuje co najwyżej przy niewielkiej ekipie skupić się na jednym domu dziecka a nie kilkunastu.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a poza tym proponuje co najwyżej przy niewielkiej ekipie skupić się na jednym domu dziecka a nie kilkunastu....Też tak myślę 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiru Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 A czy dokładna trasa przejazdu parady jest ustalona? Czy wybraliście już dom dziecka, który chcemy odiwedzić? Rozumiem, że kilkanaście domów dziecka to przesada, ale możnaby odwiedzić chociaż kilka :-) Więcej dzieciaków będzie miało radochę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika6. Artur7. Czarna (30%)8. Jaquz9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu11. Patrycja ( zależy od pogody, jak będzie deszcz, śnieg albo wiatr to nie pojadę) 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki_80 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 12. Marecki-zależnie od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika6. Artur7. Czarna (30%)8. Jaquz9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu11. Patrycja ( zależy od pogody, jak będzie deszcz, śnieg albo wiatr to nie pojadę)12. Marecki-zależnie od pogody13. Przemek (Juz nawet kupiłem cuksy dla dzieciakow ) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Oby tak ładnie pogoda nam dopisała 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 wszędzie trąbią niestety o opadach... proponuję się jutro zgadać i jeśli pogoda będzie do d*py to podzielić się na małe grupy i każda do jednego domu dziecka i koniec a nie 3-4 godziny na trasie w deszczu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 JAKUBKO o 11:30 u Ciebie?Wydaje mi się, że wszyscy jadą w tym samym celu, więc nie ma się co z góry szykowac na osobne eskapady. Na placu Wolności się wszystkiego dowiemy :)PS- Właśnie kupiłem w castoramie strój mikołaja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tak czekam na was na Drewnowskiej 11;30 zbiórka 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 1. Koper2. Preker843. Jakubko4. BykuOCW5. Gmdkwika6. Artur7. Czarna (30%)8. Jaquz9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu11. Patrycja ( zależy od pogody, jak będzie deszcz, śnieg albo wiatr to nie pojadę)12. Marecki-zależnie od pogody13. Przemek (Juz nawet kupiłem cuksy dla dzieciakow )14. haser - dojade do was juz na placu wolnosci o 12 bo od razu po zajeciach jade;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 1. Koper 2. Preker84 3. Jakubko 4. BykuOCW 5. Gmdkwika 6. Artur 7. Czarna (30%) 8. Jaquz 9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu 10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu 11. Patrycja ( zależy od pogody, jak będzie deszcz, śnieg albo wiatr to nie pojadę) 12. Marecki-zależnie od pogody 13. Przemek (Juz nawet kupiłem cuksy dla dzieciakow ) 14. haser - dojade do was juz na placu wolnosci o 12 bo od razu po zajeciach jade;) 15. Marta -jeśli sucho będzie 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 1. Koper 2. Preker84 3. Jakubko 4. BykuOCW 5. Gmdkwika 6. Artur 7. Czarna (30%) 8. Jaquz 9. Konrad - jak nie będzie śniegu i lodu 10. Tomek z plecakiem - jak nie będzie śniegu i lodu 11. Patrycja ( zależy od pogody, jak będzie deszcz, śnieg albo wiatr to nie pojadę) 12. Marecki-zależnie od pogody 13. Przemek (Juz nawet kupiłem cuksy dla dzieciakow ) 14. haser - dojade do was juz na placu wolnosci o 12 bo od razu po zajeciach jade;) 15. Marta -jeśli sucho będzie 16. Olo (jeśli się wyrobię, bo muszę jeszcze na giełdę wcześniej pojechać) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi