MateuszZR7 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Organizatorem był Pedre < zawsze się tak przedstawiał nawet w TV.Jak chcecie info u źródła to zawsze byłą zbiórka na gdańskiej 129 przy sklepie Fan Bike < więc sądzę że oni też maczali palce w organizacji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 wydaje mi się że w tym roku to już zabraknie czsu na zorganizowanie przejazdu . Za dużo załatwiania formalności związanej z pozwoleniami , wytyczonymi trasami przejazdu i zabezpieczenia takiej " imprezy " 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 pozostaje tylk spontan w miare przemyslany Nie wiem czy to mozliwie heh ale zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 raczej nigdy bo nie mamy takich ulic :Da w Lodzi to nigdy sie nie da nic zrobic, nie pierwszy raz. Jacy wlodarze takie miasto... Wlasnie ze sa np. Piotrkowska ;] Dobra jak cos dacie rade zorganizować wmiare szybko to mozna przesłac to tez na inne fora itd i wtedy moze sie zebrac wmiare konkretna ekipa 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Chyba za dużo uwagi jest skupionej na "paradzie, trasie przejazdu i promocji forum" ( http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png ) niż na sednie sprawy. Teoretycznie żadna władza zwierzchnia nie byłaby nam potrzebna. Najważniejszym byłoby dogadanie się z domami dziecka, czy życzą sobie takiej wizyty i jak by ją widzieli, ale na to mamy za mało czasu. Bo o ile jakiś wspólny wypad na który deklaruje się 20 osób a przyjeżdża 5 można przełknąc to nie wyobrażam sobie sytuacji w której zawiedzione mogłyby być dzieciaki (bo jednak część nie przyjechała bo coś tam). Dlatego uważam, że jeśli w ostatniej chwili nie wyjdzie informacja od organizatorów poprzednich akcji to w tym sezonie będziemy się jeszcze musieli wstrzymać i ewentualnie w następnym podejść do tematu z należytą powagą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Chyba za dużo uwagi jest skupionej na "paradzie, trasie przejazdu i promocji forum" ( ) niż na sednie sprawy. Teoretycznie żadna władza zwierzchnia nie byłaby nam potrzebna. Najważniejszym byłoby dogadanie się z domami dziecka, czy życzą sobie takiej wizyty i jak by ją widzieli, ale na to mamy za mało czasu.podzielam opinię, to kwestia wyboru, lans czy radość dzieciaków, w 2009 z kilkoma motórzystami pojechaliśmy na tą paradę do łodzi, zrobiliśmy kawałek trasy w paradzie ale potem oderwaliśmy się od grupy i w kilka maszyn pojechaliśmy do domu dziecka w grotnikach, nie zapowiadaliśmy się ale nie było problemów z przyjęciem nas, rozdaliśmy słodycze, pogadaliśmy z maluchami, trochę zdjęć - wierzcie mi, ta wizyta w dd dała mi o wile więcej frajdy niż jazda w całej tej paradzie,tutaj nie trzeba żadnej organizacji, zadzwonić do dd, zapytać co im potrzeba, z tego co pamiętam to przydatne są zwyczajne środki czystości dla dzieciaków, oczywiście słodycze jak najbardziej, zebrać się, każdy kupuję co i ile może, jedziecie do dzieciaków w strojach mikołajów i dajecie im radośćhttp://domdzieckagrotniki.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=9 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Czasu mało, więc trzeba przejść do konkretów.Policzmy szable, zobaczmy ile nas jest i ile domów dziecka będziemy mogli odwiedzić. Potrzebne informacje: gdzie kupić stroje, co może być potrzebne, ile maszyn trzeba liczyć na jeden dom. Jeśli się zbierze np do czwartku jakaś grupa to skontaktujemy się z domami i zobaczymy co potrzebują. Kontakt proponuję odwlec do ostatniej chwili, głównie ze względu na niewiadomą pogodę (bo rozumiem, że akcja odbyłaby się w niedzielę?). 1.Koper 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Jeżeli pogoda będzie na plus to ja się pisze jak najbardziej.1.Koper2.Preker84 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 ja strój kupuje w tesco dzien wczesniej ale mysle ze nie tylko tam i ja jade tak czy tak z ludzmi umówimy sie okolo 10-11 i w miasto jakies dwa domy dziecka i jakis szpital i na stacje z mc donaldem a wieczorem grzaniec szczegóły dopisze jak co 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 po 1 nie Pedre, tylko Padre Fan Bike z Gdańskiej się przeniósł dłuższy czas temu to po 2. a po 3 chyba najważniejsze, zerknijcie na wątek z koleżeńskiego forum: http://www.nagumie.pun.pl/viewtopic.php?id=1038 "z informacji jakie do mnie dotarły w bierzacym roku MotoMikołaje spotykają się 04.12.2011 na Placu Wolności o godz 12 obowiazkowy strój oczywiście dla uczestników i duuuzo cukierkow ze soba." 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 no i pasuje tylko pewnie moto nie uda mi sie juz wyciągnac najwyzej wpadne cabrio:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 praktycznie w każdy markecie mozna zakupić strój mikołaja a w sobotę jadę po cukierki 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 chociaz to maja byc moto mikolaje wiec odpada:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zg1200 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witajcie, świeży tu jestem ale chętnie dołączę się do ekipy Mikołajów do tego plecaczekbędę na kawasaki voyagerpozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Tomek jak najbardziej przybywajcie :)Tak jak pisał wcześniej jaquzie chłopaki z sąsiedniego forum zgadują się tak " Plan jest następujący zbieramy się na Placu Wolności o 12:00 i ruszamy najpierw do Pabianic, Konstantynowa, Aleksandrowa, Zgierza i kończymy na Manufakturze w Łodzi."Proponuje abyśmy zgadali się o 11;30 u mnie na Drewnowskiej na placu i wyruszymy razem na miejsceNie ma konkretnego organizatora więc i my i chłopaki z innego forum organizują się na własną rękęNapiszcie czy taka opcja wam pasuje 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 I wszystko w tym temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 igzakli. jak nie będzie śniegu i lodu, nowy strój mikołaja w tesco kosztuje 15zł (a nawet chyba 11, bo jakaś zniżka była).kg cukierasów, i na 12 na plac wolności. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Dajcie znać kto planuje się zjawić1.Koper2.Preker843.Jakubko 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 musialbym sie urwac z uczelni wiec nie wiem czy dojade. ok 13 bym was gdzies dogonil 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 8K8 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Pogoda będzie bardzo dobra w sobotę więc nie ma co się zastanawiać tylko dać troszkę radości dzieciakom Prognoza na sobotę: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 w sobote moze byc nawet mroz -20st. byle w niedziele bylo ladnie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Wszystko fajnie, ale co z tymi dzieciakami? Zawsze warto się spotkać, kolejna parada to powód do radości, ale te cukierki będzie komu dać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Myślę że warto podjechać na ten plac i podpytać chłopaków czy planują odwiedzić dzieciaki czy jedynie brać udział w paradzie.Zawsze możemy odłaczyc się od reszty i odwiedzić dom dziecka.Myślę jednak że skoro warunkiem przybycia jest przywiezienie minimum 1kl cukierków to że jednak planują odwiedziny u dzieciakówJeśli maja konkretny plan to warto się podłączyć bo u nas zainteresowanie mierne 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 wiem ze po paradzie zawsze bylo rozjezdzanie sie po domach dziecka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 dokładnie ludzie dzelili się na grupy i rozjezdzali sie po placówkach i pewnie tak też bedzie w tym roku nie chce mi się wierzyć że chodzi tylko o parade 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi