Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze nie przymarzło:) możemy polecieć razem ode mnie!!

Opublikowano

Na chwile obecna nie pojawiły się jeszcze żadne informacje dotyczące organizacji w Łodzi. Jedyne informacje są na temat Trójmiasta Warszawy i Krakowa

007.gif

Opublikowano

może brakło pieniedzy na organizcje, podobnie jak na sylwestra miejskiego...... jedyny bedzie na manu.... uff jak to dobrze że będziemy na miejscu:D

Opublikowano

kuba a akumulator moj jeszcze zyje ??? nie no jezeli mozemy no to polecimy od CIebie ;]

Opublikowano

Ja garazuje nie serwisuje:D aku pojdzie z kabli, spoko. Byle pogoda dopisała

Opublikowano

hehehee no dobra juz sie nie czepiaj:D no no naprwno bedziemu musial z aku jeszcze tylko troche paliwa musze przywiezc:P

Opublikowano

W łodzi chyba nic nie będzie organizowane :sad2:

Opublikowano

Tak naprawdę to nigdy nic oficjalnego nie organizowali a ludzie tak czy inaczej się zjezdzali i to w ogromnych ilościach mam nadzieje że coś się jeszcze ruszy w temacie

007.gif

Opublikowano

to niech się rusza bo czas goni

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

to moze sami sie zorganizujemy ??

Opublikowano

Jestem za :smile: Zrobmy jakas traske np . Manu -> Pietryna -> Port. czy cos takiego :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

jak ktos ma pomysl to pisac bo ja nigdy jako mikolaj po miescie nie latalem :biggrin:

Opublikowano

czy to jest jakaś zorganizowana akcja? chętnie bym wziął udział w czymś co ma sens. Z tego co słyszałem do tej pory to oprócz lansu po mieście nikt nie pisał o jakiś konkretach, jaki dom dziecka czy cokolwiek. Ktoś jest organizatorem tej akcji? nikt nie odpisał Patrycji na podstawowe pytania które się nasuwają od razu jak myślę o tej akcji. Dajcie znać jak będzie wiadomo co i jak bo chętnie się przyłączę jak akcja będzie miała inny cel niż jeżdżenie po galeriach i robienie fotek

Opublikowano

W odpowiedzi od organizatorów dostałem odpowiedz że w Łodzi nie jest nic organizowane. Zapraszają nas do Sosnowca Gdańska oraz Katowic.Pojawiły się również wykazy motomikołajów właśnie w tych miastach o Łodzi niestety nic nie ma :sad2: Dwa lata pod rząd byłem na tego typu akcji w domach dziecka.Dzieliliśmy się na kilku osobowe grupy Odwiedzaliśmy domy dziecka i również domy małego dziecka. Dlatego tym bardziej przykro że w tym roku Łódź została pominięta.Dajcie znać jeśli dowiecie się czegoś więcej niż ja

007.gif

Opublikowano

Więc już chyba wiem co jest powodem.Ponieważ 2 lata temu i rok temu łódzka policja miała ogromne problemy z blokowaniem ulic, aby umożliwić płynny przejazd i stwierdzili że jeżeli będzie tak dalej to mogą dawać mandaty itp. i chyba organizator dał sobie spokój z użeraniem się z policją :sad2:

Opublikowano

No szkoda, że w Łodzi często czegoś się nie da zrobić, chociaż w innych miastach jak widać da się zrobić. Jak rządowi albo posły lecą, czy pielgrzymka idzie to nie ma problemów z blokowaniem połowy Łodzi. :whistling:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Bo w naszym kraju nadal utarte jest że osoba na motocyklu robiąca nawet coś dobrego to dawca, de**, idiota itd. mam nadzieję że to się wkrótce zmieni ( już widać jakiś postęp ) i będziemy traktowani na równi z innymi, oraz to że będzie można organizować imprezy tego typu.

Opublikowano

Miejmy nadzieje ze to juz niedlugo. Warszawa Np udostepniła motocyklom oddzielny pas (ktory jest teoretycznie dla mpk) i motocyklisci moga po nim legalnie jezdzic. Moze kiedys i u nas kiedys sie cos takiego zdarzy

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Miejmy nadzieje ze to juz niedlugo.Warszawa Np udostepniła motocyklom oddzielny pas (ktory jest teoretycznie dla mpk) i motocyklisci moga po nim legalnie jezdzic.Moze kiedys i u nas kiedys sie cos takiego zdarzy

raczej nigdy bo nie mamy takich ulic :Da w Lodzi to nigdy sie nie da nic zrobic, nie pierwszy raz. Jacy wlodarze takie miasto...
Opublikowano

Biuro organizacyjne Mikołajów na Motocyklach <mikolaje@adventure-park.pl>

007.gif

Opublikowano

myslicie ze duzo klopotu jest aby zorganizowac takie cos? tak mysle ze jak tamci dali ciala to moze my jako forum lodzkich moto bysmy wzieli sprawe w swoje rece. Przy okazji niezla promocja forum