kuba Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 jeszcze nie przymarzło:) możemy polecieć razem ode mnie!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Na chwile obecna nie pojawiły się jeszcze żadne informacje dotyczące organizacji w Łodzi. Jedyne informacje są na temat Trójmiasta Warszawy i Krakowa 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 może brakło pieniedzy na organizcje, podobnie jak na sylwestra miejskiego...... jedyny bedzie na manu.... uff jak to dobrze że będziemy na miejscu:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 kuba a akumulator moj jeszcze zyje ??? nie no jezeli mozemy no to polecimy od CIebie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja garazuje nie serwisuje:D aku pojdzie z kabli, spoko. Byle pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 hehehee no dobra juz sie nie czepiaj:D no no naprwno bedziemu musial z aku jeszcze tylko troche paliwa musze przywiezc:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 damy rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 no raczej jak nie my to kto http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 W łodzi chyba nic nie będzie organizowane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Tak naprawdę to nigdy nic oficjalnego nie organizowali a ludzie tak czy inaczej się zjezdzali i to w ogromnych ilościach mam nadzieje że coś się jeszcze ruszy w temacie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 to niech się rusza bo czas goni 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 to moze sami sie zorganizujemy ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jestem za Zrobmy jakas traske np . Manu -> Pietryna -> Port. czy cos takiego 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jak ktos ma pomysl to pisac bo ja nigdy jako mikolaj po miescie nie latalem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 czy to jest jakaś zorganizowana akcja? chętnie bym wziął udział w czymś co ma sens. Z tego co słyszałem do tej pory to oprócz lansu po mieście nikt nie pisał o jakiś konkretach, jaki dom dziecka czy cokolwiek. Ktoś jest organizatorem tej akcji? nikt nie odpisał Patrycji na podstawowe pytania które się nasuwają od razu jak myślę o tej akcji. Dajcie znać jak będzie wiadomo co i jak bo chętnie się przyłączę jak akcja będzie miała inny cel niż jeżdżenie po galeriach i robienie fotek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 W odpowiedzi od organizatorów dostałem odpowiedz że w Łodzi nie jest nic organizowane. Zapraszają nas do Sosnowca Gdańska oraz Katowic.Pojawiły się również wykazy motomikołajów właśnie w tych miastach o Łodzi niestety nic nie ma Dwa lata pod rząd byłem na tego typu akcji w domach dziecka.Dzieliliśmy się na kilku osobowe grupy Odwiedzaliśmy domy dziecka i również domy małego dziecka. Dlatego tym bardziej przykro że w tym roku Łódź została pominięta.Dajcie znać jeśli dowiecie się czegoś więcej niż ja 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Więc już chyba wiem co jest powodem.Ponieważ 2 lata temu i rok temu łódzka policja miała ogromne problemy z blokowaniem ulic, aby umożliwić płynny przejazd i stwierdzili że jeżeli będzie tak dalej to mogą dawać mandaty itp. i chyba organizator dał sobie spokój z użeraniem się z policją 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A no wlaśnie najwyraźniej masz racje Mateusz 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No szkoda, że w Łodzi często czegoś się nie da zrobić, chociaż w innych miastach jak widać da się zrobić. Jak rządowi albo posły lecą, czy pielgrzymka idzie to nie ma problemów z blokowaniem połowy Łodzi. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Bo w naszym kraju nadal utarte jest że osoba na motocyklu robiąca nawet coś dobrego to dawca, de**, idiota itd. mam nadzieję że to się wkrótce zmieni ( już widać jakiś postęp ) i będziemy traktowani na równi z innymi, oraz to że będzie można organizować imprezy tego typu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Miejmy nadzieje ze to juz niedlugo. Warszawa Np udostepniła motocyklom oddzielny pas (ktory jest teoretycznie dla mpk) i motocyklisci moga po nim legalnie jezdzic. Moze kiedys i u nas kiedys sie cos takiego zdarzy 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Miejmy nadzieje ze to juz niedlugo.Warszawa Np udostepniła motocyklom oddzielny pas (ktory jest teoretycznie dla mpk) i motocyklisci moga po nim legalnie jezdzic.Moze kiedys i u nas kiedys sie cos takiego zdarzyraczej nigdy bo nie mamy takich ulic :Da w Lodzi to nigdy sie nie da nic zrobic, nie pierwszy raz. Jacy wlodarze takie miasto... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 kto jest w ogole organizatorem? a raczej był? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Biuro organizacyjne Mikołajów na Motocyklach <mikolaje@adventure-park.pl> 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 myslicie ze duzo klopotu jest aby zorganizowac takie cos? tak mysle ze jak tamci dali ciala to moze my jako forum lodzkich moto bysmy wzieli sprawe w swoje rece. Przy okazji niezla promocja forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi