Skocz do zawartości

Mikołajki

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

ja też mam swoją kawę rozebraną do malowania , ale dziś wskakuję do garażu i biorę się za składanie . Pomalować zawsze zdążę . Z wyglądu szału nie bedzie , ale liczy się idea

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Im nas wiecej tym lepiej :smile:

jeszcze jest tego duzo zdazysz kupic;d a ja chyba na parede wpadne cabrio;] bo niewiem czy motor odpale ;]

Jak nie odpalisz to Ja z Bykiem ci pomozemy :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Pytanie natury technicznej ;)Chcecie to organizować sami, czy podczepić się pod Forum Motocyklistów?

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

ja sie chetnie podczepie saniami pod kogos :Da tak na serio moze uda mi sie zlozyc moto bo w klockach i tez sie pierwszy raz pojawie bo akcje popieram a nigdy nie bylem i poznam osoby z forum przy okazji.

musi88 uwijaj się ja swój motocykl rozebrałem owiewki pokleiłem szykuję do malowania , ale na 4 skłaadam go do kupy i walę na pietrynę . Postaraj się . Dasz radę . Liczymy na ciebie . Liczy się każda maszyna

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

muodyv6 jutro jadę z kumplem z gałkówma małego kupić moto yamaszkę xj 600 , to może na mikołaja spotkacie się razem , jeżeli będziesz jechał z justynowa .

podpisrx.jpg

nie no najwyzej bez owiewek przyjade i tyle. dzisiaj siedzialem pol dnia i jedna srube ulamana wykrecalem z ramy i sie mocno wqrwilem sie. Jak tu mozna cos zrobic jak wszystkie wiertla nie daja rady jakie mialem na miejscu,.okazalo sie jednak ze mlotek byl najlpeszym rozwiazaniem. walnal kilka razy i sie poluzowala sruba i pozniej jakos powoli wykreciliem ja srubokretem itp.PS. nie ma nikt pozyczyc kompresora?? :biggrin: bo bym sprobowal prysnac owiewki heh ciekawy jestem efektu... pewnie wyjdzie marmolada z marmelada w polaczeniu z toffi hehehehehhhheeeee :biggrin:

Mozemy sie podczepic :smile:

A w ogóle to coś jest organizowane? Bo albo ślepa już jestem, albo nie ma tematu Motomikołajów w Łodzi na FM. Widziałam tylko z Warszawy. Szczerze mówiąc wyciągać moto w grudniu, żeby lansować się pod Manufakturą w czerwonym ubranku, to średnio mnie interesuje. Ktoś coś wie jaki jest przejazd, gdzie rozdzielają/spotykają się grupy jadące do Domów Dziecka czy szpitali? Samodzielnie organizować, przez FŁM to trochę ryzykowne jest. Bo jak już się powiadomi jakiś DD i uzgodni, że przyjadą Mikołaje na moto, to klamka zapadła, dzieciaki czekają, a później ze wszystkich deklaracji okaże się, że przyjechały 2 moto, bo zimno, bo ciemno, bo żona, bo mąż, bo kot, bo to, bo tamto, ;)Jakby ktoś wiedział cokolwiek na temat organizacji MotoMikołajów w tym roku w Łodzi to bardzo proszę o informację. :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

muodyv6 jutro jadę z kumplem z gałkówma małego kupić moto yamaszkę xj 600 , to może na mikołaja spotkacie się razem , jeżeli będziesz jechał z justynowa .

Nie , tydzień temu przeprowadziliśmy się z powrotem do łodzi w jst to ja na wakacje jestem od marca do listopada;D

Nie no jest jakaś chyba oficjalna impreza, nie wiem kto to organizuje, ale mój znajomy brał w tym udział to go mogę podpytać. Z resztą, Jakubko pisał, że brał w tym udział, więc zdajmy się na jego świadectwo ;)

czekam na odpowiedz od ludzi z łodzi którzy też jadą ale wiadomo kiedy resztę sprubuję ustalić jak najszybciej jak nie to na placu wolności jest zbiórka jak co rok co do godziny to ustalam chyba 23 z minutami :decayed:jestem jak najbardziej jak mogę na bieżąco :riding:jak nie to sam pojadę :riding:

007.gif

ja ze swoją kawą nie muszę się śpieszyć ojciec kupił wczoraj vulcana to zjawię się na jego maszynie . Czy będzie jechał ktoś ze zgierza lub okolic ? Ja będę startował z glinnika

podpisrx.jpg

Ja jade z Okolic andrzejowa/della.

Ja dzisiaj postanowilem sie przejechac ale w niespodziewanym momencie brakło mi wachy i troche sie napchałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png (i do tego zmarzlem)

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

no jak pchałeś to i tak zbytnio nie zmarzłeś :decayed:

Dzisiaj pizgało strasznie... Robiłem dzisiaj przy aucie na dworze to łapy po chwili zamarzły, oby na mikołajki się pogoda zrobiła czyt. cieplej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

Czy będzie jechał ktoś ze zgierza lub okolic ? Ja będę startował z glinnika

jak będzie pogoda to wyciągnę jeszcze na moment maszynkę z noclegowni... na pewno od Nas będzie kilka osób jechało ale to będzie wiadomo bliżej Mikołajek...

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

micek jak coś to się umówimy to polecimy razem ale jak na razie żadnych konkretów nie widzę , a czasu coraz mniej . Jak coś to lecimy w strojach czy przebierkę robimy na placu wolności ?

podpisrx.jpg