adany_76 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 ja też mam swoją kawę rozebraną do malowania , ale dziś wskakuję do garażu i biorę się za składanie . Pomalować zawsze zdążę . Z wyglądu szału nie bedzie , ale liczy się idea 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Im nas wiecej tym lepiej jeszcze jest tego duzo zdazysz kupic;d a ja chyba na parede wpadne cabrio;] bo niewiem czy motor odpale ;]Jak nie odpalisz to Ja z Bykiem ci pomozemy 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Pytanie natury technicznej ;)Chcecie to organizować sami, czy podczepić się pod Forum Motocyklistów? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 popieram i też się na to piszę jak tylko pogoda pozwoli 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mozemy sie podczepic 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 ja sie chetnie podczepie saniami pod kogos :Da tak na serio moze uda mi sie zlozyc moto bo w klockach i tez sie pierwszy raz pojawie bo akcje popieram a nigdy nie bylem i poznam osoby z forum przy okazji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 musi88 uwijaj się ja swój motocykl rozebrałem owiewki pokleiłem szykuję do malowania , ale na 4 skłaadam go do kupy i walę na pietrynę . Postaraj się . Dasz radę . Liczymy na ciebie . Liczy się każda maszyna 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Też wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 muodyv6 jutro jadę z kumplem z gałkówma małego kupić moto yamaszkę xj 600 , to może na mikołaja spotkacie się razem , jeżeli będziesz jechał z justynowa . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 hehe widze ze decyzja podjeta ;)dobrze sprzwdzcie sprzeta i w droge 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 nie no najwyzej bez owiewek przyjade i tyle. dzisiaj siedzialem pol dnia i jedna srube ulamana wykrecalem z ramy i sie mocno wqrwilem sie. Jak tu mozna cos zrobic jak wszystkie wiertla nie daja rady jakie mialem na miejscu,.okazalo sie jednak ze mlotek byl najlpeszym rozwiazaniem. walnal kilka razy i sie poluzowala sruba i pozniej jakos powoli wykreciliem ja srubokretem itp.PS. nie ma nikt pozyczyc kompresora?? bo bym sprobowal prysnac owiewki heh ciekawy jestem efektu... pewnie wyjdzie marmolada z marmelada w polaczeniu z toffi hehehehehhhheeeee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mozemy sie podczepic A w ogóle to coś jest organizowane? Bo albo ślepa już jestem, albo nie ma tematu Motomikołajów w Łodzi na FM. Widziałam tylko z Warszawy. Szczerze mówiąc wyciągać moto w grudniu, żeby lansować się pod Manufakturą w czerwonym ubranku, to średnio mnie interesuje. Ktoś coś wie jaki jest przejazd, gdzie rozdzielają/spotykają się grupy jadące do Domów Dziecka czy szpitali? Samodzielnie organizować, przez FŁM to trochę ryzykowne jest. Bo jak już się powiadomi jakiś DD i uzgodni, że przyjadą Mikołaje na moto, to klamka zapadła, dzieciaki czekają, a później ze wszystkich deklaracji okaże się, że przyjechały 2 moto, bo zimno, bo ciemno, bo żona, bo mąż, bo kot, bo to, bo tamto, ;)Jakby ktoś wiedział cokolwiek na temat organizacji MotoMikołajów w tym roku w Łodzi to bardzo proszę o informację. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 muodyv6 jutro jadę z kumplem z gałkówma małego kupić moto yamaszkę xj 600 , to może na mikołaja spotkacie się razem , jeżeli będziesz jechał z justynowa .Nie , tydzień temu przeprowadziliśmy się z powrotem do łodzi w jst to ja na wakacje jestem od marca do listopada;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mozemy zorganizowac swoje i napisac na FM i najwyzej sie ktos podlaczy jak bedzie chcial i tyle 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie no jest jakaś chyba oficjalna impreza, nie wiem kto to organizuje, ale mój znajomy brał w tym udział to go mogę podpytać. Z resztą, Jakubko pisał, że brał w tym udział, więc zdajmy się na jego świadectwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 najważniejsze są jakieś konkrety co do trasy/planu działań/godziny/miejsca spotkania itp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 czekam na odpowiedz od ludzi z łodzi którzy też jadą ale wiadomo kiedy resztę sprubuję ustalić jak najszybciej jak nie to na placu wolności jest zbiórka jak co rok co do godziny to ustalam chyba 23 z minutami :decayed:jestem jak najbardziej jak mogę na bieżąco :riding:jak nie to sam pojadę 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ja ze swoją kawą nie muszę się śpieszyć ojciec kupił wczoraj vulcana to zjawię się na jego maszynie . Czy będzie jechał ktoś ze zgierza lub okolic ? Ja będę startował z glinnika 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 a ja się kuruję do tego, bo mnie grypsko ścieło.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja jade z Okolic andrzejowa/della. Ja dzisiaj postanowilem sie przejechac ale w niespodziewanym momencie brakło mi wachy i troche sie napchałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png (i do tego zmarzlem) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 no jak pchałeś to i tak zbytnio nie zmarzłeś Dzisiaj pizgało strasznie... Robiłem dzisiaj przy aucie na dworze to łapy po chwili zamarzły, oby na mikołajki się pogoda zrobiła czyt. cieplej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Czy będzie jechał ktoś ze zgierza lub okolic ? Ja będę startował z glinnikajak będzie pogoda to wyciągnę jeszcze na moment maszynkę z noclegowni... na pewno od Nas będzie kilka osób jechało ale to będzie wiadomo bliżej Mikołajek... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 micek jak coś to się umówimy to polecimy razem ale jak na razie żadnych konkretów nie widzę , a czasu coraz mniej . Jak coś to lecimy w strojach czy przebierkę robimy na placu wolności ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 nie no w strojach odrazu a jak tylko bede miał jakies info to zapodam 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a ja nie moge z otwartym dachem wpasc:P bo moto to juz mi chyba przymarzlo:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi