Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja lece napewno! :smile: bylem na tej imprezie jeszcze jak skuterem latalem i naprawde impreza za***ista :smile: oby tylko snieg nie spadl :sad2:

Opublikowano

na 2 samochody zrobimy:D jak bedzie snieg i bokami polatamy;d

Opublikowano

W razie jakby spadł śnieg jest rozwiązanie, tylko wymaga modyfikacji do innych moto ;)http://motokult.pl/m...klem-po-sniegu/

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Gdy by była słota mogę załatwić auto na motory tym co dalej mają od centrum rozrywki. Rozmawiałem z kolegą jak nie będzie miał trasy to użyczy. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

Opublikowano

Jeżeli pogoda dopisze to wchodze w to:D

Opublikowano

Mikołajki się zbliżają, a nowych informacji jak nie było tak nie ma:PChciałbym znać termin w jakim lecimy na tą paradę :smile:

Opublikowano

najprawdopodobniej 4 grudnia w niedziele jedziemy bo śniegu ma nie być :riding:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

007.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

najprawdopodobniej 4 grudnia w niedziele jedziemy bo śniegu ma nie być :riding:

Dołączona grafika

Ten z choinką, to wygląda na mojego sąsiada :biggrin:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

może nie zdążę pomalować swojej kawy , ale na pewno poskładam do kupy i 4 grudnia melduję się w stroju mikołaja . Czekam na bliższe info gdzie się spotykamy , i jaki plan . :whistling::cheers:

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Jak rzeczywiscie nie bedzie sniegu to tez bede :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Ja z Adrianem już dziś zapatrzeliśmy się w stroje Mikołajów :P

Opublikowano

Szkoda ze nic nie powiedzieliscie to tez bym wzial :sad2: Ale moze pozycze od Szwagra

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

jeszcze jest tego duzo zdazysz kupic;d a ja chyba na parede wpadne cabrio;] bo niewiem czy motor odpale ;]