Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak co roku jeżdze na mikołajki do dzieciaków ,czy Łfm też planuje coś dla małolatów przejazd PARADA po pietrynie i odwiedziny w domach dziecka przejażdzki motorami ja biore 2-kę na swoją 10 może zaplanujmy coś wcześniej a nie na ostatnią chwile mamy 3 miesiące żeby czymś ich zaskoczyć w tym roku i przebijemy czoperowcÓw http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif wybierzmy cel podruży i dajmy im coś od siebie (świece do czyszczenia)

007.gif

Opublikowano

Pomysł fajny - tylko zazwyczaj o tej porze roku śnieg lub błoto leży na ulicach i przejażdżka nie należy do przyjemnych. Wszystko zależy oczywiście od chęci i zaangażowania i mimo wielkich chęci, szczerze wątpię, żeby udało mi się wypchnąć motocykl przed bramę i udać się na wojaże.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

nie mam jak ci przesłać foty z 2 ostatnich lat moze zimno ale fajnie wszyscy za mikołajów poprzebierani ze 100 maszyn i na łódź :riding:

007.gif

Opublikowano

taka akcja jest co roku w Gdańsku i bez względu na Pogodę jest udana :smile: Popieram taka akcje i z chęcią bym się dołączyła :smile:

Opublikowano

Ja również :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

ja tez jestem za ;] choc niewiem czy jak juz moto rozłoze do czyszczenia i malowania to na mikolajki go skoncze :smile:

Opublikowano

jak sniegu do kolan nie bedzie to jestem za! zreszta po piatku to i na rozgrzewkę też się na pewno coś wymyśli :riding:

Opublikowano

Jeśli drogie będą przejezdne to i może ja dojadę :P

Opublikowano

Jeżeli nawierzchnia będzie ok to ja jaknajbardziej się pojawię :smile: Mnie zimno nie przeszkadza, chodzi tylko o brak śniegu lub błota...

Opublikowano

Akcja jest spoko. Mój sąsiad co roku jeździ. Przyczepia małą choineczkę do wózka Urala i lecą w strojach Mikołajów.Lans na Pietrynie moim skromnym zdaniem jest zbędny (i pewnie tylko moim), zresztą i tak jest zakaz wjazdu ;)

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

słuchajcie będzie zaje..cie tylko trzeba jakiś fajny plan mieć nie na ostatnią chwile na szybko coś, ja mogę zaproponować wyścigi po piłsuckiego od 0-300 kto wygra ten stawia piwo wszystkim hehe świruje ale obrać jakiś dom dziecka do którego podjedziemy jakieś fajne suweniry i nalepy z Łfm SUCHY na pewno coś doda od siebie a po wszystkim na małe wino grzane

tak pati pojedziemy z tobą na piwo ... :cheers: 170 kucy ma

tak końdziu tym razem sie nie zgubisz ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif

tak kuba będzies wszystko pamiętał ... :wacko:

tak czarna będą frytki ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

tak :blush:

tak http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

tak :rolleyes:

wszyscy szczęśliwi i już :whistling:

007.gif

Opublikowano

No ja widziałem jak taka jedna Corsa się na Dell'u ścigała z Ninja czyli byłym motorem jednego z forumowiczów :P i dostała w du*ę :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będę miał swój jednoślad to może też się przyłączę :DNa te suveniry jakaś zrzutka?

Opublikowano

Ja tez. Nawet juz wiem skad wziąć przebranie :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

a co masz jakis kurs szwaczki ukonczony i wyprodukujesz?:biggrin:

Opublikowano

Nie-e ale kojarze ze moj znajomy rok temu jezdzil choperkiem w mikolajki :P I od niego sobie pozycze :biggrin:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

szkoda juz myslalem ze moze jakas produkcja seryjna z logiem forum moze ruszy:D:D

Opublikowano

przecierz oni na czoperkach też jeżdzą na mikołajki w tesco kupujemy dzień wcześniej :riding:co do konkretów to jeszcze troche zobaczymy ilu sie chetnych uzbiera

007.gif

Opublikowano

Piszemy się jak tylko pogoda dopisze!!!

Opublikowano

Ja byłem 2 razy na mikołajach na motocyklach. Jeszcze za czasów skuterowych. :)Dwa lata temu była spora runda wokół komina.Łódź - Pabianice - Aleksandrów - Zgierz - Łódź ( manufaktura )Ludzie bardzo mili i nawet byli mile zaskoczeni że skoro były skutery to nie musieli jechać 60km/h.Stroje zawsze kupowałem w castoramie po 15 czy 10zł i trochę cukierków, aby rozdać i samemu pojeść ;)Myślę że w połowie Listopada będzie więcej info o mikołajach na motocyklach, bo zawsze w tym okresie organizator dawał nam info na 4um skuterowym.

Opublikowano

Tylko ze ten znajomek sprzedal go pozniej kupil Yzf 750 ktora mu ukradli :P Wiec stroj ma :biggrin:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!