JAKUBKO Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 jak co roku jeżdze na mikołajki do dzieciaków ,czy Łfm też planuje coś dla małolatów przejazd PARADA po pietrynie i odwiedziny w domach dziecka przejażdzki motorami ja biore 2-kę na swoją 10 może zaplanujmy coś wcześniej a nie na ostatnią chwile mamy 3 miesiące żeby czymś ich zaskoczyć w tym roku i przebijemy czoperowcÓw http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif wybierzmy cel podruży i dajmy im coś od siebie (świece do czyszczenia) 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Suchy-wolk Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Pomysł fajny - tylko zazwyczaj o tej porze roku śnieg lub błoto leży na ulicach i przejażdżka nie należy do przyjemnych. Wszystko zależy oczywiście od chęci i zaangażowania i mimo wielkich chęci, szczerze wątpię, żeby udało mi się wypchnąć motocykl przed bramę i udać się na wojaże. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
JAKUBKO Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 nie mam jak ci przesłać foty z 2 ostatnich lat moze zimno ale fajnie wszyscy za mikołajów poprzebierani ze 100 maszyn i na łódź 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
dorka2307 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 taka akcja jest co roku w Gdańsku i bez względu na Pogodę jest udana Popieram taka akcje i z chęcią bym się dołączyła 0 Cytuj
Czarna_750 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Ja również 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
Adrian-xj600 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 ja tez jestem za ;] choc niewiem czy jak juz moto rozłoze do czyszczenia i malowania to na mikolajki go skoncze 0 Cytuj
kuba Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 jak sniegu do kolan nie bedzie to jestem za! zreszta po piatku to i na rozgrzewkę też się na pewno coś wymyśli 0 Cytuj
bocianlask Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Jeśli drogie będą przejezdne to i może ja dojadę 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Jeżeli nawierzchnia będzie ok to ja jaknajbardziej się pojawię Mnie zimno nie przeszkadza, chodzi tylko o brak śniegu lub błota... 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Akcja jest spoko. Mój sąsiad co roku jeździ. Przyczepia małą choineczkę do wózka Urala i lecą w strojach Mikołajów.Lans na Pietrynie moim skromnym zdaniem jest zbędny (i pewnie tylko moim), zresztą i tak jest zakaz wjazdu 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
JAKUBKO Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 słuchajcie będzie zaje..cie tylko trzeba jakiś fajny plan mieć nie na ostatnią chwile na szybko coś, ja mogę zaproponować wyścigi po piłsuckiego od 0-300 kto wygra ten stawia piwo wszystkim hehe świruje ale obrać jakiś dom dziecka do którego podjedziemy jakieś fajne suweniry i nalepy z Łfm SUCHY na pewno coś doda od siebie a po wszystkim na małe wino grzane tak pati pojedziemy z tobą na piwo ... 170 kucy ma tak końdziu tym razem sie nie zgubisz ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif tak kuba będzies wszystko pamiętał ... tak czarna będą frytki ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif tak tak http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif tak wszyscy szczęśliwi i już 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
BykuOCW Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 No ja widziałem jak taka jedna Corsa się na Dell'u ścigała z Ninja czyli byłym motorem jednego z forumowiczów i dostała w du*ę 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 moja corsa jadzie i ninja treż jadzie 2 hyba najmocniejsze sp;rzety tylk szukam śmiałka i http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
crosiak Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Ty masz biała corse 1.6 GSI ? 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Pagbat Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Jak będę miał swój jednoślad to może też się przyłączę :DNa te suveniry jakaś zrzutka? 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 no ja chetnie sie w mikolaja przebiore;d 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Ja tez. Nawet juz wiem skad wziąć przebranie 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 a co masz jakis kurs szwaczki ukonczony i wyprodukujesz? 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Nie-e ale kojarze ze moj znajomy rok temu jezdzil choperkiem w mikolajki I od niego sobie pozycze 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 szkoda juz myslalem ze moze jakas produkcja seryjna z logiem forum moze ruszy:D:D 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 przecierz oni na czoperkach też jeżdzą na mikołajki w tesco kupujemy dzień wcześniej :riding:co do konkretów to jeszcze troche zobaczymy ilu sie chetnych uzbiera 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
HAYABUSA Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Piszemy się jak tylko pogoda dopisze!!! 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Ja byłem 2 razy na mikołajach na motocyklach. Jeszcze za czasów skuterowych. :)Dwa lata temu była spora runda wokół komina.Łódź - Pabianice - Aleksandrów - Zgierz - Łódź ( manufaktura )Ludzie bardzo mili i nawet byli mile zaskoczeni że skoro były skutery to nie musieli jechać 60km/h.Stroje zawsze kupowałem w castoramie po 15 czy 10zł i trochę cukierków, aby rozdać i samemu pojeść ;)Myślę że w połowie Listopada będzie więcej info o mikołajach na motocyklach, bo zawsze w tym okresie organizator dawał nam info na 4um skuterowym. 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Tylko ze ten znajomek sprzedal go pozniej kupil Yzf 750 ktora mu ukradli Wiec stroj ma 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Rekomendowane odpowiedzi