D.Berni Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witam, mam problem, moje moto trochę lubi napić się oleju. Wiem, że pewnie do wymiany są pierścionki i uszczelniacze zaworowe, ale słyszałem o jakiś środku, który się wlewa i podobno trochę uszczelnia. Na razie nie mam zbytnio kasy na remont, więc mógłbym czegoś takiego spróbować. Tylko czy ktoś wie jaki to dokładnie środek i czy działa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 http://www.motochemia.pl/k2-moto-doktor-uszczelniacz-do-silnika-doctor-car-spec-444ml-p-196.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ciekaw jestem jak zachowa się skrzynia biegów wraz ze sprzęgłem po dodaniu doktora do oleju. To jest dość gęsty specyfik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jeśli chcesz go remontować i jeździć to zapomnij o tym świństwie... Na wielu forach były dyskusje na ten temat, nic z tego dobrego nie wynika, zwłaszcza w moto. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.Berni Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Czyli tylko lać, jak będę chciał go sprzedać? haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Duzo tego oleju łyka ?Sprobuj zmienic na innej firmy,czasem pomaga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Czyli tylko lać, jak będę chciał go sprzedać? haha Tyle że ty następny sprzęt też możesz trafić uzdrowiony doktorkiem i wtedy ktoś inny będzie miał "hahahahaha" a ty niezły problemik 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.Berni Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Oczywiście żartuje, z tym laniem tego specyfiku i sprzedawaniem. Zmienię olej na razie na gęstszy powinno trochę się zmniejszyć branie oleju. no i później to zrobię, a jak nie to sprzedam i uczciwie przyznam, że moto jest degustatorem oleju 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Nie lej czasem minerala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ile bierze tego oleju i przez co? Sprawdzałeś coś ? Uszczelniacze, pierścienie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi