bizkit123 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam Mam na imię Łukasz, jestem z Łodzi i własnie rozpoczynam przygode z motocyklami. Mój wybór padł na YAMAHe XJ 600s z 93 roku. Od razu trafiłem na pewne problemy z uzywanym modelem i proszę o radę 1. Mam problem z zapłonem, moto ma trudności z odpaleniem, mimo, że 2 dni wcześniej odpalał bez problemu (kilkukrotne próby były udane). Dolałem więcej benzyny, uruchamiałem przycisk ssania, zmieniałem położenie regulacji dopływu paliwa na ON / PRI / RES, bez skutku. 2. Po kilkukrotnej nieudanej próbie zapłonu motocykl przestał nagle w ogóle reagować na przycisk zapłonu - nie działają także kierunkowskazy, klakson, oświtlenie... Z czego może to wynikac? bezpiecznik? Prosze o jakieś wskazówki, ewentualnie na co trzeba zwrócić uwage mechanikowi, jeśli będzie trzeba oddac moto do serwisu. Pozdrawiam Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 aku?? ładowanie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zalałeś go i zapewne rozładowałeś aku 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Problem dalej się pojawia? Edytowane 10 Lutego 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Chyba nie bo to juz 8 mc temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 I nadal wciska START ENGINE, 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Nie wierze, że to napisał facet... Po kilkukrotnej nieudanej próbie zapłonu motocykl przestał nagle w ogóle reagować na przycisk zapłonu - nie działają także kierunkowskazy, klakson, oświtlenie... Z czego może to wynikac? bezpiecznik? Edytowane 10 Lutego 2014 przez masiek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie wierze, że to napisał facet... oj masiek nie każdy musi być inżynier magister od elektryki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi