fuckout2 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam we wtorek zakupiłem tako oto piękną Aprilie Rs 50 w malowaniu Nero Black.Motong z 2009 roku z polskiego salonu,kupiłem go od pierwszego właściciela.Wracałem nim z Wawy do okolic Opoczna na wakacje od razu:) Na triperze wyszło 141km,więc przez drogę mogłem już oblukać co i jak.Dość wygodny zrobiony pod przyśpieszenie,więc na światłach mimo,że to 50 potrafi nieźle wystartować.Teraz na wakacje będę miał czas wgłębić się bardziej,bo tak to tylko go przyprowadziłem Teraz kilka foto Na przyszłość planuje jakieś drobne dodatki optyczne i może nowy tłumik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Powiem tak :za***ista JEST TA TWOJ APRILKA !!!! ;P PRAWDZIWY ŚCIG ;p Powodzenia i Lewa w Górę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) .Dość wygodny zrobiony pod przyśpieszenie Pod przyspieszanie do 50km/h Wygodny raczej średnio, ale na tor czy jakieś winkle to super się jeździ Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dzięki do 70 idzie jak burza później to już wiadomo Jak dobrze usiądziesz to dobrze się siedzi,ale po 100km jak niezbyt dobrze usiadłem to bolało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 zawsze można wmontować jakieś dobre audio które będzie pełniło rolę litrowego silnika kawasaki zx10 i wydechu yoshimury :-) a tak na serio zazdroszczę i żałuję, bo kiedy byłem młodszy nie było takich fajnych sprzętów. Tyle że black to kojarzył mi się że będzie bez tych pomarańczowych wstawek :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 zawsze można wmontować jakieś dobre audio które będzie pełniło rolę litrowego silnika kawasaki zx10 i wydechu yoshimury :-) Smartfona przywiązać do manety i będzie prawdziwy ścigacz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.progimax.moto.free&hl=pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi