działkowy emeryt Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ...nie, wcale nie drogowego, ale jak na to "smutne jak pi..a miasto" to pomysł genialny http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/w-centrum-lodzi-kobiety-zatanczyly-na-znakach,5551067,14635921,fotoreportaz-maly.html Fatum, teraz Wasza kolej 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Reklama google jak zwykle na swoim miejscu... Najpierw panna zatańczy na znaku a później facet musi się leczyć 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 U mnie pod domem takie rzeczy a ja nie byłem 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Genialne. Dla mojej przyjemności to może stać się nowym krzykiem mody i roznegliżowane panny mogą tańczyć na każdym znaku 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 dobre. też to widziałem, Byłem ciekaw kto pierwszy o tym napisze :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Gdzie kolejne występy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To może pod centralem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To może pod centralem? A kto tańczy ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nooo ja na przykład.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nooo ja na przykład.. Ja nie mam nic przeciwko, reszta panów zapewne też nie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No no, trzeba kupić Popcorn i Cole P.S. Może stworzą mapkę tego tańcowania to wpadniemy? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Męska część tego forum tylko by się gapiła , może tak dla odmiany wy zatańczycie na rurkach ,a my popatrzymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kabarety to na tvp2 są często 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właśnie są w tv , a my chcemy na żywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 W kabaretach takich Przystojniaków nie ma jak na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 P.S. Może stworzą mapkę tego tańcowania to wpadniemy? To może ja stworzę mapkę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Piotrek a może listę Przystojniaków forumowych? chętnych mniej urodni lub wstydliwi mogą w kasku tańczyć!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 okej, ale Ty dostarczysz wsad który wrzucę na mapkę ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ...nie, wcale nie drogowego, ale jak na to "smutne jak pi..a miasto" to pomysł genialny http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/w-centrum-lodzi-kobiety-zatanczyly-na-znakach,5551067,14635921,fotoreportaz-maly.html Fatum, teraz Wasza kolej genialny pomysł? Sorry, k*wa, ale głupszej akcji dawno nie widziałem. Tak się koncentrujemy na bezpieczeństwie i spuszamy się na widoczności w kasku jak nieoznakowane radiowozy czy polonezy caro rozjeżdzają naszych ziomków, tak? Prężące się laski w koszulkach i majtkach na znakach drogowych? o ja, o ja, genialne... <facepalm> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 oj ty widzisz jak ty nic nie rozumiesz, przecież mówiąc bezpieczeństwo autor miał na myśli antykoncepcję. przecież jak one szorują swoimi narządami po tych brudnych rurach gdzie od zawsze grupa łódzkich meneli regularnie się spuszcza itp. w drodze do domu, toż trzeba o tym mówić. Ratować te biedne niewiasty przed niechcianą ciążą. ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 genialny pomysł? Sorry, k*wa, ale głupszej akcji dawno nie widziałem. Tak się koncentrujemy na bezpieczeństwie i spuszamy się na widoczności w kasku jak nieoznakowane radiowozy czy polonezy caro rozjeżdzają naszych ziomków, tak? Prężące się laski w koszulkach i majtkach na znakach drogowych? o ja, o ja, genialne... <facepalm> Wreszcie ktoś napisał coś mądrego w tym temacie! oj ty widzisz jak ty nic nie rozumiesz, przecież mówiąc bezpieczeństwo autor miał na myśli antykoncepcję. przecież jak one szorują swoimi narządami po tych brudnych rurach gdzie od zawsze grupa łódzkich meneli regularnie się spuszcza itp. w drodze do domu, toż trzeba o tym mówić. Ratować te biedne niewiasty przed niechcianą ciążą. ;-) FUUUUUUJJJJ!! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Wreszcie ktoś napisał coś mądrego w tym temacie! Ktoś tu zazdrości laskom Tomasz nie świruj. W ten sposób patrząc należy ubrać wszystkie laski w burki, zabrać wszystkie reklamy, zakazać rozmowy pasażerów z kierowcą jak w autobusie itd. Poza tym dziewczyny tańczyły na rurkach od nazw ulic a nie znakami drogowymi a skoro nie zasłaniają znaków (co robią sami drogowcy) to nie powinno się tym tłumaczyć nieuwagi kierowców. Ot happening jak każdy inny. My pod Centralem w czwartki tez dekoncentrujemy kierowców, może by tego zaprzestać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 genialny pomysł? Sorry, k*wa, ale głupszej akcji dawno nie widziałem. Tak się koncentrujemy na bezpieczeństwie i spuszamy się na widoczności w kasku jak nieoznakowane radiowozy czy polonezy caro rozjeżdzają naszych ziomków, tak? Prężące się laski w koszulkach i majtkach na znakach drogowych? o ja, o ja, genialne... <facepalm> no, i właśnie dlatego to miasto jest "smutne jak piz.a"... frustracja...? ... tak się skupiacie na bezpieczeństwie, że co drugi dzień ktoś wali paciaka albo dzwona...? i zdaje się, że nie przez "laski" na znakach tylko przez swoją brawurę, głupotę i niezłomną wiarę w "umiejętności miszczów"... niezależnie od tego, czy powiesisz "laskę" na każdym znaku w tym mieście, czy nie - te paciaki i dzwony będą - sam wspomnisz moje słowa - a tak przynajmniej wolę popatrzeć na zgrabną dziewczynę na słupku, niż na rozkwaszony na środku ulicy motocykl i beczącego obok "miszcza" ...to tyle w kwestii "bezpieczeństwa". 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Może by zaprosić dziewczyny z tego klubu "Avocadoo" pod Central A tak poważnie: ich obecność przy drodze nie wpłynęła znacząco na bezpieczeństwo na drodze czy też jego brak. I kolego, TomaszVV, co powiesz na takie ograniczenia prędkości: http://funnymoney.bblog.pl/wpis,nagie;panie;pilnuja;ograniczen;predkosci,462.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Prężące się laski w koszulkach i majtkach na znakach drogowych? o ja, o ja, genialne... Zazwyczaj trenujemy w szkołach tańca, a to na znakach to była tylko akcja reklamowa jednej z łódzkich szkół... ale widać że większość z Was po prostu zazdrości podejrzewam, że większość panów nie wdrapałaby się nawet na żaden znak... przecież jak one szorują swoimi narządami po tych brudnych rurach gdzie od zawsze grupa łódzkich meneli regularnie się spuszcza itp. Ja na znakach nie próbowałam, bo trenuję w szkole albo w domu, ale podejrzewam, że żaden z meneli nie ma takiego dużego, żeby dosięgnął na 3-4 metry w górę... Poza tym dziewczyny nie robią tego nago.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi