M-461 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam Na prośbę kolegi przesyłam informację o zaginięciu Macieja Karkowskiego. Może ktoś z Was widział przelotnie Macieja lub jego samochód. 24 czerwca około godziny 10 wyszedł ze swojej pracowni optycznej w Łodzi ul. Piłsudskiego 49 (na przeciw Almy) Maciej Karkowski l. 65. Porusza się ciemno grafitową Hondą Accord nr rej ELE 13PS. Osoby, które mogły widzieć Maćka lub samochód proszeni są o kontakt. Z góry dziękuję za okazaną pomoc Mój nr tel. 510 012 536 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ale jazda to mój optyk przecież, pisz jak coś się dowiesz. Wiadomo czy miał jakąś dolegliwość i nie może trafić do domu? czy miał wrócić do domu i coś się mogło stać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Z tego co wiem to problemów z powrotem do domu nigdy nie miał, nie jest chory, coś musiało się stać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zyygy coś wie, pewnie źle mu szkła dobrał i Zyygy zamknął go w szafie Nie a tak poważnie to będę miał oczy otwarte, auto bardzo charakterystyczne (mało tego jeździ) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Pytanie czy coś się wyjaśniło w sprawie? Optyk widzę cały czas zamknięty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) W terenie (pola, łąki, lasy) jesteśmy w stanie pomóc w poszukiwaniach ale w mieście pies nie da rady http://www.ratownicy.org Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie wiem jak się sprawy mają, chwilowo brak kontaktu z kumplem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja pierdykam facet jest i nagle go nie ma.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi