Bulba Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 A moze by tak za przykladem Warszawki sprobowac zmontowac cos takiego w Lodzi ??? https://www.facebook.com/events/189061184591485/?ref=3 Tak wiem nie mamy mostu Ale od czego jest pomyslowosc ludzi ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 W tym samym czasie przeczytałem artykuł o tej akcji. Odpowiedz sobie na pytanie ile osób ma kamizelki na tym forum, bo dla mnie akcja ma wtedy sens, jeśli grupa kilkuset osób przeprowadzi takie wydarzenie, a nie 50-70 kierowców. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 kamizelka to nie jest problem. większość osób ma tylko nie używa 0 Cytuj
Dann Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 kamizelka to nie jest problem. większość osób ma tylko nie używa Każdy smaruje za siebie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
gonia Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fajny pomysł ale nie każdy ma niestety 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi