chippe Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 W najbliższą sobotę potrzeba parę motorów do obstawy ślubu jednej fajnej i młodej policjantki Ślub jest pomiędzy Radomskiem, Kamieńskiem, a Bełchatowem w kościele w Brudzicach o godz.16:00. Każdy dostanie flaszeczkę!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterW Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kurcze pojechałbym ale mam pracę od 19-7 wię niestety będę musiał sobie odpuścić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Do diabła. Żeś wyskoczył w ostatniej chwili. Mam tak blisko, tyla że na Motoparty lecę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 tak czy siak zbieramy sie o 16:00 pod kosciołem w Brudzicach !!! chłopaki z Moto Stunt Radomsko zapowiedzieli już przyjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jak się nie rozpada to przyjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi