Konrad - Michał Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 sa sa sa cała przyjemność po mojej stronie Nie wątpię hahaha 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Bliźniak Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
fred89 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 dobre foto skoro nie chcesz zdradzić historii drugiego imienia to zdradź szczegóły zdjęcia ? bliski(a) znajomy(a) ??? Czy jakaś imprezka przebierańcowa ? A może fetysz Jeśli tak to nie jedziesz z tyłu hehe 0 Cytuj
Dann Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Strzałą! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Konrad - Michał Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 dobre foto skoro nie chcesz zdradzić historii drugiego imienia to zdradź szczegóły zdjęcia ? bliski(a) znajomy(a) ??? Czy jakaś imprezka przebierańcowa ? A może fetysz Jeśli tak to nie jedziesz z tyłu hehe Hahaha to było zdjęcie z wieczoru kawalerskiego kolegi. Bardzo prosił świadka, żeby nie było prostytutki, to mu zamówili taką/takiego, o którą/którego Pani Młoda nie będzie zazdrosna haha 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
bułgar Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 SIemanko i do zobaczenia na drodze/parapecie/Dellu 0 Cytuj
Gucio1989 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 powita rówieśnika 89 króluje;) o i tez na jajeczku jaka wersja bo w awatarze słabo widać? 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hahaha to było zdjęcie z wieczoru kawalerskiego kolegi. Bardzo prosił świadka, żeby nie było prostytutki, to mu zamówili taką/takiego, o którą/którego Pani Młoda nie będzie zazdrosna haha a Pan Młody skorzystał ??? hehe ? 0 Cytuj
Konrad - Michał Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 a Pan Młody skorzystał ??? hehe ? Raczej się wystraszył heheheh 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
motoTomasz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Strzała Konradzie 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Rekomendowane odpowiedzi