Mishka Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 w Buczku 29-30 czerwca jest taki śmieszny festyn info pod linkiem http://www.buczek.org.pl/ byłem w zeszłym roku na koncertach, było ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dlaczego śmieszny? To jest tradycja od lat... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 sama nazwa wywołuje uśmiech na twarzy ale koncerty niczego sobie jak na jakąś maleńką mieścinkę... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dlaczego śmieszny? To jest tradycja od lat... napisałem śmieszny w pozytywnym znaczeniu, wyemigrowałem z tamtych okolic wiele lat temu i nie wiedziałem o tym święcie, dopiero w zeszłym roku się dowiedziałem, w tym roku też będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Kto się wybiera? Robimy jakis zorgnanizowany przejazd? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jak bedzie pogoda to jedziemy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) no ja będę, ale mam metę w Łasku więc lecę rano w sobotę, potem z chłopakami z Łasku na koncerty, może ktoś wypatrzy moją Hankę !!!!!!! Z ostatniej chwili !!!!!! Chyba zamiast Stachurskyego w niedzielę będzie Enej Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Mishka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 a to może do buczku mała trasą łódź- bełchatów-kleszczów(punkt widokowy na kopalnie)-szczerców- buczeka potem każdy jak kto chce droga całkiem całkiem i parę winkli w międzyczasie ktoś chętny?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jeśli nie będzie padało może też pojadę - byłem tam dwa lata temu na "truskawce". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 jedna z lepszych imprez w okolicy.... zawsze niezłe koncerty.... z tego co wiem to Stachursky wskoczył na miejsce Eneja, ponieważ nie dotrzymali warunków umowy (zasłyszane od znajomych) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Czasami w mniejszych miejscowościach organizuje się fajniejsze imprezy niż w dużych miastach, interesujące. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Bardzo chętnie się wybiorę do Buczka z tym, że rano chciałbym wpaść.na bajzel i wystartować koło 12 - 12.30. Ktoś dołączy? Oczywiście jak się sprawdzi optymistyczna pogoda na sobotę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 xanton ja dołączę na kawusi jak pogoda dopisze zabiorę pająka aby koszyczek ze sobą przywieźć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) ja słyszałem jeszcze inną wersję, ze to nawet Kombi wypadło, ale okaże się w weekend na miejscu Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Mishka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Którego jedziemy? Dobrze by było w niedziele zdążyć na przegląd orkiestr dętych! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Którego jedziemy? Dobrze by było w niedziele zdążyć na przegląd orkiestr dętych! Kurczę, dęte okriestry!! To zamieniam sobotę na niedzielę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Gdyby ktos chciał się podlaczyc jutro do Bulby (tempo spacerowo turystyczne) to informuje ze Wyruszam/y jutro o 17 z parkingu Port Łódź. Spotkanie i male pitu pitu mysle ze wystarczy 15 minut wcześniej. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1962 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ok jak tylko pogoda wytrzyma to jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Podjadę i ja przed 17-tą , w grupie rażniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 a wybiera się ktoś jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 też niedługo wyruszam, co prawda autkiem i z rodzicami, ale zawsze to jakaś imprezka a staruszkom też się od życia co nieco należy 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 A ja ruszam dopiero o 19:00 z EPA, może Was tam gdzieś znajdę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 też niedługo wyruszam, co prawda autkiem i z rodzicami, ale zawsze to jakaś imprezka a staruszkom też się od życia co nieco należy Milo było poznac 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Milo było poznac I jakże wzajemnie! Szkoda, że tak krótko, ale miejmy nadzieję, że okazji jeszcze będzie sporo 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 a jaki ładny korek był od strony łasku do buczka A ja ruszam dopiero o 19:00 z EPA, może Was tam gdzieś znajdę... czyli dobrze widziałem xjer na parkingu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi