Arecki_ELW Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pogrzeb Darka odbędzie się jutro o godzinie 15-tej na cmentarzu przy ul. RzgowskiejZ tego co wiem "Delciarze" zbierają się o 13:30 pod biurem na Maratońskiej... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragdoll Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Trudno uwierzyć w to, co się stało... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 o ch.... przecież on mnie uczył kiedyś ;/ co się stało ?? ;o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zawał serca... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterW Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 A my gdzie się spotykamy? Bo ja na 90% będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) napiszcie gdzie zbiórka i o której może uda mi się urwać z pracy i czy jedziemy na moto Edytowane 20 Czerwca 2013 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja już się umówiłem wstępnie z Doctor's, że zgarnie mnie z pracy i jedziemy jego samochodem, chyba lepiej jechać motocyklami z dwóch powodów, po pierwsze Darka pasja, po drugie dość mało miejsca w okolicy cmentarza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Może spotkamy się o 14.30 na McD na rogu Rzgowskiej i Strażackiej. Planuję przyjechać na moto. Ktoś jeszcze będzie zmotocyklowany? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterW Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja bedę na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja pewnie samochodem ale szok. niedawno rozmawialiśmy. załamka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi