Sir.Wojciech Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 A wiec w sobotę szykuje sie obstawka, kolega motocyklista, od dawna zawzięty (obecnie SV 650 N), Niestety do ślubu nie jedzie motocyklem (dziwny jakiś :/) Obstawka raczej ( aczkolwiek kto wie co się stanie po tym poście) nie będzie liczna, wiec gwarantowane flachy rusza o 15:30 z konstantanowa z ul. Srebrzyńskiej, bądź jak kto woli można już z pod kościoła tylko do domu weselnego. Jutro napisze więcej szczegółów. Liczę ze ktoś będzie miał ochotę przewietrzyć sprzęt, bo chciałem pomóc uczcić ten dzień należycie, czyta c uczcić na dwóch kółkach. Ps. czołem motocyklowa brać, dawno mnie tu nie było 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jakkolwiek chciałbym pomóc to nie dam rady (i parę osób ze mną) bo jedziemy z samego rana albo i w piątek wieczór do Bydgoszczy na szkolenie motocyklowe. Powodzenia w organizacji obstawki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
chylon Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja się przejadę może uda się skrzyknąć pare motorków z Aleksa 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
carusek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jestem co prawda nowy, ale też z Knz, więc chętnie się przejadę 0 Cytuj
Sir.Wojciech Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 wielkie dzięki, Dawid ( tak zwie sie pan młody) będzie zachwycony Jeśli ktoś niema czasu to może przyjechać n 18 pod kościół na ul.Zgierskiej w Łodzi, Flachy już się chłodzą 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi