Sir.Wojciech Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 A wiec w sobotę szykuje sie obstawka, kolega motocyklista, od dawna zawzięty (obecnie SV 650 N), Niestety do ślubu nie jedzie motocyklem (dziwny jakiś :/) Obstawka raczej ( aczkolwiek kto wie co się stanie po tym poście) nie będzie liczna, wiec gwarantowane flachy rusza o 15:30 z konstantanowa z ul. Srebrzyńskiej, bądź jak kto woli można już z pod kościoła tylko do domu weselnego. Jutro napisze więcej szczegółów. Liczę ze ktoś będzie miał ochotę przewietrzyć sprzęt, bo chciałem pomóc uczcić ten dzień należycie, czyta c uczcić na dwóch kółkach. Ps. czołem motocyklowa brać, dawno mnie tu nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jakkolwiek chciałbym pomóc to nie dam rady (i parę osób ze mną) bo jedziemy z samego rana albo i w piątek wieczór do Bydgoszczy na szkolenie motocyklowe. Powodzenia w organizacji obstawki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja się przejadę może uda się skrzyknąć pare motorków z Aleksa 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jestem co prawda nowy, ale też z Knz, więc chętnie się przejadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 wielkie dzięki, Dawid ( tak zwie sie pan młody) będzie zachwycony Jeśli ktoś niema czasu to może przyjechać n 18 pod kościół na ul.Zgierskiej w Łodzi, Flachy już się chłodzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi