mlody Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja juz tez swierzo po egzaminie. Zdawalem w poniedzialek i udalo sie za pierwszym razem przyznam ze egzaminator nawet sympatyczny pogadalismy troche zanim sie ubralem i jazda. Na 8-ce prawie wywrotka ale udalo sie wybronic dodajac gazu reszta manewrow prosta, dodatkowo hamowanie awaryjne i wyznaczonym miejscu na placu. Pojechalismy na miasto mialem nadzieje ze o 10 bedzie luzno na miescie a tu palki cale stoi. Pojechalismy zrodlowa potem w lewo, polnocna, anstada , pomorska , kaminskiego , rewolucji , uniwersytecka , pomorska , konstytucyjna i tam kolo hali sportowej, potem w lewo w strone pomorskiej , pomorska na lubumbowo tam oczywiscie zawracanie w tej uliczce najpierw jedno a po chwili dwukierunkowej i juz powrot na smutna. Wszystko oplacone i moze w przyszlym tygodniu bedzie juz nowy plastik 0 Cytuj
Mariooo Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No to gratulacje:) A co do tego plastiku to spokojnie, ja zdałem 14 a 20 dopiero były dokumenty w wytwórni papierów wartościowych:) wiec myślę ze jeszcze tydzień poczekam:) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @młody - gratki i do zobaczenia już "na legalu" 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
mlody Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mariooo mam nadzieje ze bedzie wczesniej bo w poniedzialek jade ogladac pierwszego rumaka. 0 Cytuj
Kokos Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Swój status można sprawdzać korzystając z PKK na stronie. Mój już wczoraj odebrany i pierwsze latanie na legalu zaliczone 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 a kiedy było 1 na nielegalu ? ps. właśnie zapchałem się wiórkami kokosowymi gratulacje, i witamy w świecie legalnego (czyli już z brief'em) kołowania 2oo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Kokos Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 hahaha nie łap za słówka dzięki i do zobaczenia na trasie 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 J. gratuluję 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Shimen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Gratulacje dla wszystkich świeżych motomaniaków! 0 Cytuj
Kokos Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzięki Tomek za gratki i wielki ukłon w Twoją stronę za masę cennych porad i cierpliwość do mnie 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Już się tak nisko nie schylaj bo Ci coś w kręgosłupie strzyknie Pamiętaj, że ogrom wiedzy dotarł do Ciebie w parówce Najlepszego i najpierw gaz Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
sysia Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 W końcu odebrałam prawko ale oczywiście pogoda nie sprzyja testom 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia...
Shimen Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Spokojnie - jeszcze dla nas poświeci A poza tym - trzeba się przecież wprawiać w trudniejszych warunkach, bo w końcu... "sorry, taki mamy klimat"! 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Gdyby ktoś z szukających informacji nt egzaminu był zainteresowany przebiegiem trasy - wklejam swoją z zeszłego tygodnia. Podobno jest dosyć popularna, tak przynajmniej słyszałem, plus żeby zobaczyć jak to wygląda przed swoim egzaminem - dwa razy sobie pojechałem za egzaminatorami jak egzaminowali kogoś i z drobnymi wariacjami ale trasa była właśnie taka. Na co warto zwrócić uwagę: 1. przy skręcaniu i przecinaniu ścieżki rowerowej (np z Pomorskiej w Tamka) obejrzeć się głęboko za siebie czy rowerzysta nie jedzie 2. zawracanie na Lumumby - nie przy samym krawężniku 3. skręt w lewo z Północnej w Sterlinga - spojrzeć w prawo czy ktoś nie skręca w prawo bo ma pierwszeństwo mimo że już jesteśmy na Sterlinga (podobnie ze Sterlinga w lewo w Pomorską) I to chyba tyle. Mapa w sporym oddaleniu, ale raczej chyba da się łatwo odczytać dla Łodzian. Jakby nie to pytajcie. 1 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Witajcie, dziś rano zdałem egzamin praktyczny na kategorię A w łódzkim WORDzie, więc podzielę się trasą: WORD -> Smutna -> Palki -> Wojska Polskiego -> Brzezińska -> Kerna -> Brzezińska -> Janosika -> Pszczyńska -> Krokusowa -> Pomorska -> Tamka -> Telefoniczna -> Doły -> Smutna -> WORD Egzaminował mnie Piotr Pawlicki. Pozdrawiam, K. 1 Cytuj GS500
radzio01 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 WItajcie, 15.10.15 pokonałem tą samą trasę co kolega karwoj25. Pozdrawiam 1 Cytuj
Nervous Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 W ubiegły czwartek zdawałem. Trasa podobna to powyższych z małymi zmianami. Smutna->Łomnicka->Wojska Polskiego->Brzezińska->Kerna->Brzezińska->Janosika->Telefoniczna->Doły->Smutna Bonus podczas egzaminu, odbywało się szkolenie SW, jakieś cyrki na smutnej, strzelanie dym i pełno policji straży i karetek. Wordowe radyjka działały na tej samej częstotliwości co służb, więc przez sporą cześć egzaminu słyszałem rozmowy służb. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi