mlody Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja juz tez swierzo po egzaminie. Zdawalem w poniedzialek i udalo sie za pierwszym razem przyznam ze egzaminator nawet sympatyczny pogadalismy troche zanim sie ubralem i jazda. Na 8-ce prawie wywrotka ale udalo sie wybronic dodajac gazu reszta manewrow prosta, dodatkowo hamowanie awaryjne i wyznaczonym miejscu na placu. Pojechalismy na miasto mialem nadzieje ze o 10 bedzie luzno na miescie a tu palki cale stoi. Pojechalismy zrodlowa potem w lewo, polnocna, anstada , pomorska , kaminskiego , rewolucji , uniwersytecka , pomorska , konstytucyjna i tam kolo hali sportowej, potem w lewo w strone pomorskiej , pomorska na lubumbowo tam oczywiscie zawracanie w tej uliczce najpierw jedno a po chwili dwukierunkowej i juz powrot na smutna. Wszystko oplacone i moze w przyszlym tygodniu bedzie juz nowy plastik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No to gratulacje:) A co do tego plastiku to spokojnie, ja zdałem 14 a 20 dopiero były dokumenty w wytwórni papierów wartościowych:) wiec myślę ze jeszcze tydzień poczekam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @młody - gratki i do zobaczenia już "na legalu" 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mariooo mam nadzieje ze bedzie wczesniej bo w poniedzialek jade ogladac pierwszego rumaka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Swój status można sprawdzać korzystając z PKK na stronie. Mój już wczoraj odebrany i pierwsze latanie na legalu zaliczone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 a kiedy było 1 na nielegalu ? ps. właśnie zapchałem się wiórkami kokosowymi gratulacje, i witamy w świecie legalnego (czyli już z brief'em) kołowania 2oo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 hahaha nie łap za słówka dzięki i do zobaczenia na trasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 J. gratuluję 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Gratulacje dla wszystkich świeżych motomaniaków! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzięki Tomek za gratki i wielki ukłon w Twoją stronę za masę cennych porad i cierpliwość do mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Już się tak nisko nie schylaj bo Ci coś w kręgosłupie strzyknie Pamiętaj, że ogrom wiedzy dotarł do Ciebie w parówce Najlepszego i najpierw gaz Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 W końcu odebrałam prawko ale oczywiście pogoda nie sprzyja testom 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Spokojnie - jeszcze dla nas poświeci A poza tym - trzeba się przecież wprawiać w trudniejszych warunkach, bo w końcu... "sorry, taki mamy klimat"! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Gdyby ktoś z szukających informacji nt egzaminu był zainteresowany przebiegiem trasy - wklejam swoją z zeszłego tygodnia. Podobno jest dosyć popularna, tak przynajmniej słyszałem, plus żeby zobaczyć jak to wygląda przed swoim egzaminem - dwa razy sobie pojechałem za egzaminatorami jak egzaminowali kogoś i z drobnymi wariacjami ale trasa była właśnie taka. Na co warto zwrócić uwagę: 1. przy skręcaniu i przecinaniu ścieżki rowerowej (np z Pomorskiej w Tamka) obejrzeć się głęboko za siebie czy rowerzysta nie jedzie 2. zawracanie na Lumumby - nie przy samym krawężniku 3. skręt w lewo z Północnej w Sterlinga - spojrzeć w prawo czy ktoś nie skręca w prawo bo ma pierwszeństwo mimo że już jesteśmy na Sterlinga (podobnie ze Sterlinga w lewo w Pomorską) I to chyba tyle. Mapa w sporym oddaleniu, ale raczej chyba da się łatwo odczytać dla Łodzian. Jakby nie to pytajcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witajcie, dziś rano zdałem egzamin praktyczny na kategorię A w łódzkim WORDzie, więc podzielę się trasą: WORD -> Smutna -> Palki -> Wojska Polskiego -> Brzezińska -> Kerna -> Brzezińska -> Janosika -> Pszczyńska -> Krokusowa -> Pomorska -> Tamka -> Telefoniczna -> Doły -> Smutna -> WORD Egzaminował mnie Piotr Pawlicki. Pozdrawiam, K. 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio01 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 WItajcie, 15.10.15 pokonałem tą samą trasę co kolega karwoj25. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 W ubiegły czwartek zdawałem. Trasa podobna to powyższych z małymi zmianami. Smutna->Łomnicka->Wojska Polskiego->Brzezińska->Kerna->Brzezińska->Janosika->Telefoniczna->Doły->Smutna Bonus podczas egzaminu, odbywało się szkolenie SW, jakieś cyrki na smutnej, strzelanie dym i pełno policji straży i karetek. Wordowe radyjka działały na tej samej częstotliwości co służb, więc przez sporą cześć egzaminu słyszałem rozmowy służb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi