salat Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Mój instruktor przejeżdżał wolne manewry na drag starze 1100 czym mnie nieco zawstydził 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja ostatnio dla zabawy testowalem placyk na FZ6 i FZ1. Kazde moto sie inaczej prowadzilo ale dało rade wymaganiom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 A'teoria - level completed Jutro A'praktyka 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Gratulacje za teorię! Powodzenia jutro na praktyce! Napisz potem co i jak! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 I po bólu :dance: :dance: (w sumie tak bardzo nie bolało ) 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 no gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Gratulacje 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki Tak na chłodno: raz brakło mi "mocy" na ósemce i musiałem się ratować ucieczką niestety przez linię, za drugim razem poszło jak z płatka i placyk cały bezbłędnie, Na mieście: po zawróceniu przy Wojska Polskiego na światłach przy Smutnej "złapało" mnie żółte i dzięki ABS'om zatrzymałem się przednim kołem za linią zatrzymania (a Robert mówił - przewiduj... ) i przy skręcie z Pomorskiej w Tamka (w lewo) nie wjechałem na torowisko tylko stanąłem obok torowiska (na czerwonym) i tu była uwaga, że za daleko od osi jezdni... i w zasadzie tyle. Ogólnie - nie taki diabeł straszny jak go malują.... więcej stresu niż to warte Edytowane 2 Lipca 2014 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No to piękna wiadomość! Gratulacje! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tadam przyszła i pora na mnie Od dziś (tzn za około 2 tyg jak się zlitują w wydziale komunikacji) mogę się przesiąść legalnie do przodu i szlifować swoje umiejętności już bez pomarańczowego kubraka Egzamin zdany z jedną poprawką na omijaniu ( brakło 3km przy drugim przejeździe). Pan egzaminator bardzo sympatyczny po krótkiej wymianie zdań mój stres ustąpił i spokojnie wykonywałam kolejne zadania. Na mieście też luzik tylko zaskoczył mnie fakt że nie mogę do niego mówić tylko muszę machnąć głową w celu potwierdzenia że rozumiem jego polecenie. Na ul:Brzezińskiej mijał mnie motocyklista i pozdrowił lewą ale przepraszam nie odmachałam ( tylko mnie tu nie linczujcie na egzaminie człowiek boi się własnego cienia ) Podsumowując nie taki diabeł straszny jak go malują Aha i do 12 wszyscy którzy byli przede mną zdali tak powiedział pan egzaminator Do zobaczenia na drodze LWG 1 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Gratulacje U mnie też interkom działał jednokierunkowo... Egzaminator: Radosław B.? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Egzaminator: Radosław B.? Tak ten sam Edytowane 14 Lipca 2014 przez sysia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saffal Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) A jak tam u nich z kaskami? Pamiętam jak zdawałem na Smutnej i były do wyboru dwa kaski: jeden strasznie mały a drugi strasznie duży. Komunikacja była dwustronna i musiałem potwierdzać, że zrozumiałem. Do powtórki było zadanie z hamowaniem awaryjnym ponieważ byłem kompletnie zaskoczony i go nie wykonałem :-) Edytowane 14 Lipca 2014 przez saffal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) A jak tam u nich z kaskami? Były dwa XL i chyba M ale ja mam duża bańkę wiec od razu wzięłam XL miałam mały kłopot z zapięciem bo mój kask zapina się zupełnie inaczej i ten pan który jeździ z egzaminatorem mi pomógł ( też bardzo miły człowiek )Kask śmieszny bez szczęki i szybka nie chce się zamknąć Miałam hamowanie w wyznaczonym miejscu i awaryjne na ul: Doły jedno po drugim najpierw wyznaczonym miejscu potem miałam się szybko rozpędzić i zahamować awaryjnie oczywiście wszystko poszło dobrze. Edytowane 14 Lipca 2014 przez sysia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Gratulacje Cieszy, że amazonek coraz więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Sysia, hamowanie w wyznaczonym miejscu miałaś przy jakimś znaku? Jaką podali Ci komendę? A i oczywiście gratulacje!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 kaski mają do d..py. jakieś dziadowskie orzeszki - na pierwszej prostej wyłapałem muchę w oko i całe miasto jechałem jak pirat z karaibów - z zamkniętym okiem... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Sysia, hamowanie w wyznaczonym miejscu miałaś przy jakimś znaku? Na wysokości niebieskiego śmietnika Jaką podali Ci komendę? cyt: "Proszę się zatrzymać na wysokości niebieskiego śmietnika" Dziękuje za gratulacje!!! Nawet nie wiecie jakiego mam banana na twarzy że po 17 latach posiadania prawka B udało mi się zrealizować moje młodzieńcze marzenie o prawku A kaski mają do d..py. jakieś dziadowskie orzeszki - na pierwszej prostej wyłapałem muchę w oko i całe miasto jechałem jak pirat z karaibów - z zamkniętym okiem... A ten pomarańczowy kolor jaki twarzowy 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 No to uspokój mnie jeszcze i odp na ostatnie pytanie - lub ktoś kto też zdawał ostatnio. Zatrzymywałaś się przed 8 i za pierwszym razem przed slalomem wolnym, tak?? a za drugim razem na wolnym już bez stopu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 dokładnie tak jak piszesz Pitt 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 no to jeszcze raz gratulacje !! gdyby ktoś był zainteresowany, to na stronie WORDu jest info o dniu otwartym 18 lipca - piątek (?? dziwnie bo do tej pory były zawsze w soboty? czyżby pomyłka w dacie?) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Myślę że warto podjechać na dni otwarte bo pokazują cały egzamin i dobrze jest zobaczyć jak wygląda plac manewrowy 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saffal Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Mnie egzaminowała jakaś miła Pani, która przed rozpoczęciem pokazała cały plac. Po ósemkach zapomniałem z lekkiego stresu gdzie mam jechać ale nie sprawiała kłopotów i zdałem. Jedynie co bym poprawił, to założyłbym swoje spodnie z protektorami bo w przeciwnym razie trzeba ubierać ich ochraniacze, które trochę mi jednak utrudniały.. Edytowane 14 Lipca 2014 przez saffal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja byłam w całym swoim stroju moto nawet kominiarkę swoja wzięłam bo te kaski przechodnie jakoś mnie odrzucają a swojego nie wolno mieć...Jak te WORD-owskie protektory takie jak kaski to ja dziękuję 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi