xanton Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Info ze strony Aleksandrowa Łódzkiego "Już w przyszły weekend Dni Aleksandrowa Łódzkiego! Jest nam niezmiernie miło zaprezentować oficjalny program obchodów tego niezwykłego wydarzenia! Zapraszamy! Sobota (scena) 15.00 - Mali aktorzy na wielkiej scenie (przedszkolaki) 15.25 - Aleksandrowska Wiosna - koncert laureatów 16.15 - Stargazer 17.00 - Syllur 18.15 - Bartek Grzanek 19.30 - Power of Trinity 21.00 - Elektryczne Gitary (boisko treningowe) 16.00 - VII Olimpiada Sportowa Przedszkolaków (stadion MOSiR) 17.00 - Mecz: Sokół Aleksandrów Łódzki - Omega Kleszczów Niedziela (stadion MOSiR) 14.00 - Odsłonięcie muralu upamiętniającego Włodzimierza Smolarka 14.30 - Oficjalne otwarcie MOSiR'u oraz nadanie imienia Włodzimierza Smolarka 15.00 - Mecz pokazowy „Przyjaciele Włodzimierza Smolarka" 17.00 - Regionalna Gala Piłki Nożnej - Smolary 2013 (scena) 16.00 - I am 16.35 - Stoper i Saviol 17.00 - King Rocker (coverband) 18.00 - Czaqu 19.15 - Lombard 21.00 - Maryla Rodowicz Poza tym: Wesołe miasteczko, zlot motocyklowy Wheels of Fire, studio plenerowe Radia Planety, konkursy, relacje "na żywo" w TVP, EKO-stoisko, pokaz flamenco, zbiórka charytatywna, wybory Aleksandra i Aleksandry 2013, dziesiątki stoisk." https://www.facebook.com/events/445693282171943/permalink/474225762652028/ Startujemy z Łodzi w sobotę o 14.30 - 14.45. Spotkanie na stacji BP na Aleksandrowskiej i lecimy do Wheels of Fire aby wspólnie przejechać na miejsce imprezy. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 warto bedzie sie udac do aleksa i tylko pogratulowac organizacj samorzadu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 19.30 - Power of Trinity Dają chłopaki radę, aż szkoda, że nie ma mnie w weekend w okolicy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 dawajcie motocykle będą mogły wjechać do środka my z Gonią będziemy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Chętnie bym się pojawił ale niestety pracuję popołudniu:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 zapraszamy serdecznie 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 kurcze jak coś jest fajnego to ja jestem zajęty :./ 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 daleko nie mam, będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja prawdopodobnie też bym był ale dam jeszcze znać Bo będę na pewno ale nie wiem czy na moto 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Bodom Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Też się przejadę, a co! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jak mi Jakubko poskłada Hankę to szansa, że podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 no to chyba zajrzymy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Marta a w który dzień zajrzycie i tak o której się was spodziewać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dziś będziemy, tak koło 18-19 powinnismy dotrzeć zostaw mi jakiś nr tel na privie:) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 mam w profilu jak co 514450267 Jak co to podjedzie na stację Bliska na ul. Konstantynowskiej droga z Aleksa na Pabianice Konstantynów 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 trzeba się wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 no to chyba zajrzymy Ja też zajadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 chylon, jedziesz moto? chyba za bardzo się nie rozpędzisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Power of Trinity - fajnie grali? Niestety nie mogłam dojechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Fajnie grali, fajnie nagłosnione mozna sie było pobujać:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ale nas k.....a zlalo Jak jezcze nigdy. Przy 40 na godzine ledwo widzialem swiatla samochodu przedemna Od bliskiej w Aleksie do samej Dabrowy. Ciuchy wyprane, my wykapani a koza czysta jak pierwszego dnia w salonie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 nie tylko ciebie zlało nas tez ale wiem teraz ze buty mam wodoszczelne sidi sie postarało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 MOje odmówiły buty posłuszeństwa w okolicach zoo.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Co tam buty, jak kupowałem swoją kurtkę, to mi mówili, że jest wodoszczelna itp. ale bez przesady. Wczoraj zrozumiałem chyba co oznacza słowo "bez przesady" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Buty tez mam wodoszczelne, kurtke skorzana w sumie do jakiegos czasu jest ok, ale jak nie mam bluzy na sobie to jest tragedia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi