GroNeX Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam, już kiedyś pisałem na forum w tej sprawie, ale teraz zdecydowałem się jednak poprawić wizualny stan mojego motocykla. Jest na forum ktoś kto bawi się w takie sztuczki? Dodam, ze oryginalnie pługi do Kymco nie istnieją i trzeba będzie coś rzeźbić. No i oczywiście jaki byłby tego koszt.Pozdrawiam. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Mogę ci zrobić pług, odezwij się na dniach to pogadamy...tel:793 023 411 Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Regis (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi