Olo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Za przejazd autostradą ze strykowa do kutna trzeba płacić? 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 nie, przynajmniej jeszcze w tamtym tygodniu w środę była bezpłatna 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
MaRRcin Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 bezpłatna chyba do przyszłego roku 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 platna jeszcze długo nie . aby mogła stać się płatną musi mieć wykonczone wszystkie parkingi , a niektórych jeszcze nie zaczęli budować 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Olo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 dzięki, przejechałem bez opłat 0 Cytuj
wiatr22 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a wiecie jak jest teraz? Ewentualnie od kiedy trzeba będzie płacić, szykują mi się niestety regularne kursy tamtędy... 0 Cytuj
Fonti Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 WitamNadal bezpłatna. Brak stacji benzynowych i innych wymaganych obiektów więc jeszcze jakiś czas można latać za free.Pozdrawiam 0 Cytuj
Pitt.Łdz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Potwierdzam, A1 bezpłatna do Kowala, lecisz bez przystanków. A2 od Strykowa do Wawy również bezpłatna. 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 jutro tamtędy pojadę to później napiszę jakie bramki i gdzie są postawione (sprawdzę odcinek do Torunia). 0 Cytuj
Rado Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Do Torunia to chyba bida ? Znaczy- z katastrofą komunikacyjną pod tytułem "Włocławek" po drodze ? Czy pociagnęli nitkę ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
Pitt.Łdz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Od kowala do torunia jedzie się jeszcze cały czas starą Jedynką, więc rozkopany Włocławek nie do ominięcia 0 Cytuj
piyok Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 od strykowa do kowala zap...dala się za darmochę, podobno koncerny paliwowe się spiknęły i nie chcą budować tam stacji paliw bo zarządcy tego odcinka zażyczyli sobie za to ceny z d*py wzięte, a więc jak nie ma cpnów to i nie ma płatnych odcinków, od taki prezent od cpnów... podobno.... 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Rekomendowane odpowiedzi