Adrian-xj600 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja to jade tylko kolo 20 na della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 zawsze możemy tą trasę zrobić za dnia np. w przyszły weekend... ja od 19 do 20 będą czekał na parkingu w Castoramie... potem pomyślimy co dalej... przecież równie dobrze możemy jechać na DELL-a o 20:00...trasa jak i mapa to propozycja... ja dostosuje się do większości... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki_80 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Tez tak uwazam,ze propozycja 160km od 20 to troche za pozno, wiec moze po prostu zostaniemy w naszym pieknym miescie i troche pohalasujemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 jestem za dostosuje się do reszty marecki -> widzimy się o 19:00 na parkingu i czekamy na Pati i Czarną :)JAKUBKO -> dojedź do nas i pomyślimy co dalej... jak na DELL to namów Byka :Dxj600 -> też dojedź do nas na 19:00 i potem ruszymy się na miasto bądź prosto na DELL-ato może te 160km w sobotę zrobimy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Fakt faktem, poniżej 150 km/h jazda R1 nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy...Tak jak napisałem, spróbuję podjechać około 20.00 na Dell'a ale nie obiecuję ponieważ nie wiem czy się wyrobię... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Byku my spotykamy się o 19:00 na parkingu Castoramy ruszamy o 20:00 więc jeśli do 20:00 byś się nie wyrobił i do nas nie przyjechał to o 20:30 czy 21:00 na DELL-u się zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie wiem jak was, ale mnie przewiało http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 tez byllem Panowie ale autem moto juz mi sie dzis nie chcialo wyciagac:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 xj600 a jakim autem byłeś może skojarzymy bo ja dzisiaj też autem byłem takim ...starym oplem 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 JAKUBKO ile kucy ma pod maską Twoja Corsa? 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Pati -> ile kucy ma jego Corsa? zero! wczoraj ciągle stała :Dco do ilości osób, które się wczoraj deklarowały że będą to no comment :)na parkingu Castoramy zjawiły się 3 motocykle... na szczęście dużo więcej z naszego forum zjawiło się na Dell-u i zrobiło się sympatyczniej.Jeszcze gdyby policja się nie zjawiła tak szybko to byłoby idealnie. Wieczorna shaorma też była spoko nowe a może dla niektórych już stałe miejsce na Piotrkowskiej uważam za za***isty punkt spotkań :)Czarna żałuj że cie nie było bo były frytki :PNie wiem jak wy ale może tą trasę do Kutna, która była planowana na wczoraj zrobimy za dnia np w sobotę albo w niedzielę? co wy na to? może za dnia będzie więcej osób i więcej chętnych... mamy tydzień... dajcie znać czy jesteście chętni to założę nowy temat a fotki z wczoraj wrzucę jak będę miał chwile czasupozdroulica Dąbrowskiegohttp://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1317667827__imag0156.jpghttp://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1317667928__imag0157.jpgwieczorna shaormahttp://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1317667962__imag0158.jpgCzarna były frytki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 ja tak sobie mysle ze jesli tylko pogoda pozwoli na sobote, to moze cos ciekawszego... sielpia na przykład?? dystans ten sam a zawsze milej nad jeziorko niz do maka i droga fajna! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Kuba jestem za! zakładaj temat na sobotę i jedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Sobota, niedziela ok. Tylko w dzień 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja mam niestety prace 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 nie no wszystko ok ale powinien być podział w zależności pojemności i prędkości przelotowej ja rozumiem że nie jeden to max 100 poleci ale niech leci z podobnymi do siebie ja osobiście nie po to mam litra żeby 70-100 jechać może stwórzmy selekcje i jak ktoś się chce dołączyć do takiej grupy to musi się dopasować a nie jak my ostatnio ktoś 1 pojechał a ci co na końcu to się zgubili to jest temat do przemyślenia poddaję się dobrowolnie selekcji, wrzucam się do pierwszego worka... z tymi z pobocza 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ja się dopasuję moim rometem 50tką.... jak trzeba to polecę 300 km - jak mnie ktoś weżmie na hol :)ja proponuję zrobić jeszcze selekcję kto w jakich majtach jeździ i do tego dodać kolor motocykla.... bo przecież jak czerwony może śmigać z białym, i jak gacie z hugo bossa mogą konkurować z gaciami od armaniego... przecież wiadomo, że hugo polecą szybciej .... a tak poważnie, to wiadomo, że jak mam 250tkę to nie polecę z litrem więc następuje 'selekcja naturalna'. Bo jak w 250 mógłbym schować tego litra? musiałbym wypić na miejscu bo schowka brak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ja nie rozumiem o co en cały pocisk na Jakubko(a?) Wydaje mi sie, że żadnego problemu by nie było, gdyby przed rozpoczęciem trasy każdy znał jej przebieg i miejsce docelowe, to raz. (Jeśli ktoś potrafi się zgubić na własnym osiedlu to niech przyinwestuje w busolę, kompas albo ten nowy fikuśny gadżet zwany GPS i to niezależnie od tego, czy jeździ Hayabusą czy Wigry3) Jeśli już mimo wszystko nie każdy zna trasę którą ma się zrobić to warto (wspominając na zasady jazdy w grupie) rozsadzić te zorientowane osoby na początku, w środku i na końcu stawki, żeby obyło się bez płaczu, zgrzytu i foszków.Sam nie czuję się na siłach, żeby gonić tych, co lubią (i mogą) mocniej odkręcić, ale nie jest to chyba powód, żeby ich za to karcić? Wystarczy podział grupy na szybką i mniej szybką, i jak się w pewnym momencie grupy rozdzielą, to nie ma problemu - następne spotkanie na postoju, albo w punkcie docelowym. (Trochę zrozumienia dla nadgarstków kolegów!) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Oj tam od razu pocisk... takie tam rozwazania czy hugo ma wygar... [...] warto (wspominając na zasady jazdy w grupie) rozsadzić te zorientowane osoby na początku, w środku i na końcu stawki, żeby obyło się bez płaczu, zgrzytu i foszków.Kiedy zorientowana jest tylko jedna osoba 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kiedy zorientowana jest tylko jedna osoba Więc może lepiej spróbować rozwiązać ten problem (co chyba przyniosłoby obopólną korzyść) zamiast strofować tych, którzy lubią czasem mocniej odkręcić na trasie? Po co się konfliktować? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 xj600 a jakim autem byłeś może skojarzymy bo ja dzisiaj też autem byłem takim ...starym oplemja CIe wpdzialem ale jak juz wyjezdzales a ja bylem takim granatowym golfem 4 cabrio z czarnymi szybami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Więc może lepiej spróbować rozwiązać ten problem (co chyba przyniosłoby obopólną korzyść) zamiast strofować tych, którzy lubią czasem mocniej odkręcić na trasie? Po co się konfliktować?Myslę, ze powinnismy dotkliwie karać tych co maja własne ścieżki np ten co lata najszybciej zalewa bak temu co dojchał ostatni:Di tempo bedzie równe... 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 To na następną trasę zabiorę się motorynką, możesz zacząć wyjmować portfel ;P (Ale zbiornik zalewasz już w Fazerze ;P) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja poproszę o wpisanie na listę średniaków,300 nie polecę, ale 100 też mi się nie uśmiecha 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ale ja już to pisałem i potwierdzam to co Koper napisał... punkty kontrolne, postojowe czy jak je tam nazwać na trasie i tyle... i grupa będzie się jednoczyć w tych punktach i jazda dalej... każdy też może wtedy jechać taką prędkością jaką chce...ten temat proponuje już zamknąć bo otworzyłem nowy na niedzielę więc zapisujecie i rozpisujcie się już tampozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi