Smooth Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Link do galerii: https://plus.google.com/u/0/photos/102059299819427429800/albums/5890485191795919857 PS kilka zdjęć autorstwa Marii i Pauliny (info. w opisie przy zdjęciach) Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ładne foteczki, ale wypadałoby tablicę zamazać na 1 z nich 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Poprosimy jako okładkę albumu zwycięzcę nad anoreksją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 przyjemnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chicken Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Lepiej żebym ja swoją facjatą nie reklamował albumu bo nikt nie zajrzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ooooo super! Dzięki za wspólny wypad! Lepiej żebym ja swoją facjatą nie reklamował albumu bo nikt nie zajrzy Ja zajrzałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Szkoda, żeście nie dali znać. Zaprosiłbym na grilla na miejscu. Swoją drogą jeździłem też wtedy po tej mieścince i Was nie widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Swoją drogą jeździłem też wtedy po tej mieścince i Was nie widziałem Ze zdjęć wynika, że ekipa się po mieście nie lansowała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) przyjemnie na pewno oglądasz zdjęcia ? a zdjęcia 1 klasa. zresztą Smooth to klasa sama w sobie. Co widać (po fotach of course). Edytowane 19 Czerwca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Szkoda, żeście nie dali znać. Nie planujemy wypadów miesiąc wczesniej, to są spontany Jeszcze jadąc przez Zgierz zastanawiałem sie czy nie odbić ekipy na Gostynin Ale w sumie dobrze że tam skoczyliśmy bo wypad, uważam, bardzo udany 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 na pewno oglądasz zdjęcia ? a zdjęcia 1 klasa. zresztą Smooth to klasa sama w sobie. Co widać (po fotach of course). jaquzie... ja naprawdę jestem w stanie pominąć wiele okoliczności przy-motocyklowych jak widzę fajne maszyny a Smooth to Miszcz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ładne foteczki, ale wypadałoby tablicę zamazać na 1 z nich A po co zamazywac tablice? Nie popadajmy w paranoje.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi